Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
#1821 PostWysłany: 16 Sie 2015 18:12 

niebieski
Nowa akcja: http://kino.allegro.pl/
niestety, tylko dla wybrancow z mniejszych miast :-)

Jakby ktos byl dzisiaj w Tczewie to bylbym wdzieczny za wygenerowanie kodu dla loginu takiego jak na tym forum: kliperjk
jar27 lubi ten post.

Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎 Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎
Relaks w Dubaju za 1156 PLN❗😲 Loty dla wszystkich i noclegi w hotelu z basenem 🌤️👙 Relaks w Dubaju za 1156 PLN❗😲 Loty dla wszystkich i noclegi w hotelu z basenem 🌤️👙
#1822 PostWysłany: 16 Sie 2015 18:19 

Witam, czy może mi ktoś wygenerować kupon, mam 2 loginy i chciałbym tu i tu czyli kino i punkty, pozdrawiam.

-- 16 Sie 2015 18:20 --

Witam, czy może mi ktoś wygenerować kupon, mam 2 loginy i chciałbym tu i tu czyli kino i punkty, pozdrawiam.

-- 16 Sie 2015 18:37 --

Witam, czy mógłby mi ktoś wygenerować kody dla 2 kont? Chciałbym i te w kinie i te w punktach, dziękuję pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#1823 PostWysłany: 16 Sie 2015 19:02 

@kliperjk

To jest już stara akcja. Poczytaj wątek trochę dalej niż 2 posty wstecz ;)
2 ludzi lubi ten post.

#1824 PostWysłany: 16 Sie 2015 19:08 

bylem dziś w 2 miejscach M1 i silownia i nigdzie nie pojawia sie strona Allegro tylko jakaś strona justtag i tam reklamy taxi i inne i pisze witamy w m1 godziny otwarcia itp., gdzie znalesc tą stronę Allegro?
 Profil Relacje PM off  

#1825 PostWysłany: 16 Sie 2015 19:20 

niebieski
pisz reklamację na adres podany w regulaminie, wygenerują ci ręcznie, było już p tym, "Otrzymaliśmy zgłoszenie, że przy tej promocji pojawiły się spore utrudnienia techniczne. Nie zawsze w danej lokalizacji można pobrać kupon."
 Profil Relacje PM off  

#1826 PostWysłany: 16 Sie 2015 20:56 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
niebieski
encore_ napisał(a):
A wie ktoś może gdzie (bardzo) konkretnie jest ten citylight na lotnisku w Modlinie? To jakiś rodzaj instalacji billboardowopodobnej o niewielkim zasięgu?

mi łapał przy bramkach wyjściowych, ale powinieneś też załapać na całym terenie lotniska
 Profil Relacje PM off
encore_ lubi ten post.

#1827 PostWysłany: 17 Sie 2015 09:12 

Loty: 137
Kilometry: 274 190
niebieski
Szanowni forumowicze

Jak się okazuje mieszkam nad jedną z restauracji która ma citylight. Zbieram bez ograniczeń czasowych loginy urzytkowników, którzy jeszcze nie otrzymali kupony.

Warunki jak u poprzedników, tak żebym nie siedział kilku godzi (chociaż sumie to nie jest roblem skoro tam mieszkam).

Czekam na privy. Promocja trwa do końca tygodnia.
7 ludzi lubi ten post.
7 ludzi uważa post za pomocny.

#1828 PostWysłany: 17 Sie 2015 14:15 

Pozakładaliście konta tylko po to aby żebrać o kody, teraz pretensje że nie można wysłać pw.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#1829 PostWysłany: 17 Sie 2015 14:21 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

@testh @jar27

Zrobiliście konto na fly4free tylko żeby dostać kupon na allegro.

To zapraszam was także do naszych rozmowach dotyczących podróżowania, szukania biletów lotniczych itd. a nie narzekanie ze mamy "durne" przepisy.
 Profil Relacje PM off  

#1830 PostWysłany: 17 Sie 2015 15:38 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Userzy zaczynają tutaj od podzielenia się opinii o podróżach, a nie od kuponach.

Co do nadgorliwości i o PW, wystarczyło parę sekund przeszukać forum, i by się znalazło, ze wysłanie PW, można od 5 postów.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off
Rockriderr lubi ten post.

#1831 PostWysłany: 17 Sie 2015 15:45 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
Przecież Radek napisał, że generuje kupony zgodnie z zasadami podanymi wcześniej - 50 postów i staż pół roku...Nie przeczytaliście nawet strony wcześniej a macie pretensje. Lol
 Profil Relacje PM off  

#1832 PostWysłany: 17 Sie 2015 16:07 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Pojawił mi się błąd przy płatności za kilka przedmiotów z wykorzystaniem kuponu. Płatność wisi jako "w realizacji", kasy nie pobrało, kupon zniknął. Sprzedawcy czekają na wpłatę, a ja na odpowiedź od Allegro co mam w tej sytuacji zrobić. Ktoś ma doświadczenia, jak Allegro załatwia sprawę w takiej sytuacji?
 Profil Relacje PM off  

#1833 PostWysłany: 17 Sie 2015 16:13 

Loty: 137
Kilometry: 274 190
niebieski
RadekZamulacz napisał(a):
Szanowni forumowicze

Jak się okazuje mieszkam nad jedną z restauracji która ma citylight. Zbieram bez ograniczeń czasowych loginy urzytkowników, którzy jeszcze nie otrzymali kupony.

Warunki jak u poprzedników, tak żebym nie siedział kilku godzi (chociaż sumie to nie jest roblem skoro tam mieszkam).

Czekam na privy. Promocja trwa do końca tygodnia.

Dostałem już 40 maili, takze prosze wszystkich ocierpliwość. Czekam na dalsze, ale miło by było gdyby uzytkownicy docenili pozniej mój trud/poświęcony czas i klikneli "pomogł" (niestety o takie rzeczy trzeba się upominać, bo dotychczas dostałem tylko dwie "zwrotki"). Oczywiście nie jest to warunek konieczny, ale mily gest nie zawadzi. Po za tym wypadałoby również podziękować poprzednim szukającym.
7 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#1834 PostWysłany: 17 Sie 2015 16:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Masz możliwość anulowania takiej "wiszącej" transakcji. Typowo po anulowaniu, kupon powinien pojawić się znowu. Gdyby go nie było (raz mi się tak zdarzyło) trzeba napisać do supportu podając id transakcji, aukcji etc. i powinni to zweryfikować i przewrócić kupon.

-- 17 Sie 2015 16:14 --

Masz możliwość anulowania takiej "wiszącej" transakcji. Typowo po anulowaniu, kupon powinien pojawić się znowu. Gdyby go nie było (raz mi się tak zdarzyło) trzeba napisać do supportu podając id transakcji, aukcji etc. i powinni to zweryfikować i przewrócić kupon.
 Profil Relacje PM off
vincenz lubi ten post.
vincenz uważa post za pomocny.

#1835 PostWysłany: 17 Sie 2015 16:19 

vincenz napisał(a):
Pojawił mi się błąd przy płatności za kilka przedmiotów z wykorzystaniem kuponu. Płatność wisi jako "w realizacji", kasy nie pobrało, kupon zniknął. Sprzedawcy czekają na wpłatę, a ja na odpowiedź od Allegro co mam w tej sytuacji zrobić. Ktoś ma doświadczenia, jak Allegro załatwia sprawę w takiej sytuacji?
Moze po prostu anuluj (chyba "wstrzymaj") w zakladce PayU czy jakiejś takiej, kupon powinien wrocic i zaplacisz jeszcze raz. W apce sie da to wszystko zrobic. Chyba że nie zrozumialem tematu;)
 Profil Relacje PM off
vincenz lubi ten post.
vincenz uważa post za pomocny.

#1836 PostWysłany: 17 Sie 2015 17:43 

Uważam, że moderatorzy założyli to forum (de facto bardzo przydatne) i oni ustalają zasady jakie tu panują. Każdy powinien się do nich dostosować, a jak komuś nie pasuje to przecież nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. To tak jak przyjść do kogoś do domu i mu narzucać swoje zasady i krytykować. Forum wg mnie jest bardzo dobrze prowadzone i nie ma co bezsensownie bić piany o jakieś kupony.
 Profil Relacje PM off  

#1837 PostWysłany: 17 Sie 2015 23:52 
Awatar użytkownika

Loty: 72
Kilometry: 201 537
A czy orientujecie się, czy jeżeli dostałem kupon po reklamacji na stronie, to czy będę mógł go jeszcze raz pobrać w punkcie Citylight? Ktoś próbował?
 Profil Relacje PM off  

#1838 PostWysłany: 18 Sie 2015 00:10 

Tak próbowałem, nie zadziała bo oni ręcznie dodają ten sam który byś dostał z Citylight.
 Profil Relacje PM off  

#1839 PostWysłany: 18 Sie 2015 00:13 

Z tego co czytałem wcześniej, to niestety nie. Jeden kupon na akcję citylight, bez znaczenia czy został wygenerowany przez pracownika allegro, czy był pobrany przez wifi w citylight.
 Profil Relacje PM off  

#1840 PostWysłany: 18 Sie 2015 10:03 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
Czy ktoś wie, gdzie na Dworcu PKS w Krakowie jest Citylight Allegro? Za cholerę nie mogłem znaleźć.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości