Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
#1741 PostWysłany: 05 Sie 2015 20:13 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Jak się nazywa sieć z którą trzeba się połączyć? Sprawdziłem dzisiaj trzy lokalizacje w Warszawie (m.in. dworzec zachodni) i niestety nie znalazłem żadnej sieci związanej citylightem.

Wysłane z mojego Be Pro przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜
🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍 🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍
#1742 PostWysłany: 05 Sie 2015 20:34 

Pewnie miałeś sieć. Nazwy są lokali tylko że otwarte i z dopisem free wifi. Ja tez teraz byłem Kebab King który miał swoje wifi na hasło a ten allegro był Kebab King Free Wifi =) w centrum wawy. Pari Pari może działać tylko mi pewnie zamulało. Wpisałem 50 loginow trochę wkurzające gdy po chwili samo wywala do allegro ale brałem wstecz .p a jak miałem się połączyć jeszcze raz to nie było kłopotu tylko zapomnij sieć i od nowa =)) [@edit CENZURA STOP AKCJA]. Potem dam screena

Ostatnio edytowany przez luka89waw, 06 Sie 2015 08:47, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#1743 PostWysłany: 05 Sie 2015 20:46 

vincenz napisał(a):
Jak się nazywa sieć z którą trzeba się połączyć? Sprawdziłem dzisiaj trzy lokalizacje w Warszawie (m.in. dworzec zachodni) i niestety nie znalazłem żadnej sieci związanej citylightem.

Na DW. Zachodnim sieć citilight jest dostępna na sporym obszarze, ale niestety po zalogowaniu brak jakichkolwiek informacji (w tym landing page) o promo allegro. Sprawdzone dziś.
 Profil Relacje PM off  

#1744 PostWysłany: 05 Sie 2015 21:16 

Zawsze macie nie daleko Blue City .p

-- 05 Sie 2015 21:16 --

Zawsze macie nie daleko Blue City .p

#1745 PostWysłany: 05 Sie 2015 21:29 

Loty: 42
Kilometry: 83 387
vincenz napisał(a):

W Benefit/Zdrovit to bylo "Btv Fitness".
Istotne bylo aby poczekac az telefon wyswietli info (takie androidowe) - zaloguj sie do sieci costam costam.
klikajac w to przenosilo na strone jusstag jaka podalem wyzej.
pozniej na strone marketing.allegro.pl

Jak sie pierwszy raz sie logowalem to nie kilknalem tego androidowego komunikatu, internet mi dzialal bez logowania i nie bylo gdzie nicka wpisac.
 Profil Relacje PM off  

#1746 PostWysłany: 05 Sie 2015 22:46 

Udało mi się dziś pobrać kupon w kebab Fenicja na Dereniowej, sieć się nazywa Fenicja free WIFI i kupon jest do pobrania z strony logowani do sieci Just.tag wifi jest baner i przekierowanie do allegro (strona logowani odpala się w przeglądarce po połączeniu z siecią i probie wejścia na dowolną stronę)
 Profil Relacje PM off  

#1747 PostWysłany: 06 Sie 2015 01:46 

Tak wygląda wejście do hotspot allegro. Nazwy wifi są takie same jak lokali np Kebab King z hasłem, a do allegro Kebab King Free Wifi (bez hasła). I trzeba kliknąc zaloguj się (wyskoczy po połaczeniu z wifi) Image

Po podaniu loginu napis typu „Kupon zostal wygenerowany” :)

P.S Niektórzy troszkę szaleją podawać 9 loginów :P Konta nowe i niby znajomych :>
2 ludzi lubi ten post.
Roswell69 uważa post za pomocny.

#1748 PostWysłany: 06 Sie 2015 17:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy ktoś wybiera się może na kino letnie w Świebodzicach (7.08) lub Jeleniej Górze (8.08) i zechciałby powtórzyć dobry uczynek @seti? :D

#1749 PostWysłany: 06 Sie 2015 17:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Będę jutro w Świebodzicach na kinie letnim. Mogę pobrać kody allegro. Jak coś to piszcie na pw.
 Profil Relacje PM off
17 ludzi lubi ten post.
15 ludzi uważa post za pomocny.

#1750 PostWysłany: 06 Sie 2015 23:25 

Witam ponownie. Oto raport z dzisiejszej "akcji" :)) Kto wyslał mi swój login niech sprawdzi konto czy ma kupon.

- Zapisanych osób: 121
- Wysłanych kuponów: 100
- Osoby które już posiadały kupon: 10
- Osoby które wysłali loginy; nowe konta, niezweryfikowane: 7
- Osoby które nie pamiętają swojego nicka: 4

Miałem troche problemy z tym WIFI w nowym miejscu zasięg 1-2 kreski, ale udało się dojść do mety :P
Zauważyłem że kilka osób nie mogło się już doczekać i przekazało login dalej aby ktoś załatwił kupon lub napisał(a) do allegro o awarii pobrania (są też wyjątki) jakby mi nie zaufał. Szkoda też niestety że tak niektórzy robią bo to dodatkowo zmarnowany czas aby wpisać te pokręcone nicki ("test_lol_pl, nick-nick etc), allegro żeby pokazało "masz już kupon". Jeszcze lepsi to osoby które wysyłają niezweryfikowane, nieaktywne w pełni konta pisząc że to znajomych a widać że dopiero co zrobione =/ Rekordzista takich wyslał mi 9 sztuk..z tego forum user: chrystek (pozdro :D) i jeszcze pretensje że to nie moja sprawa co on mi wysyła. Ostatnia grupa to osoby które nie pamiętają swoich loginów allegro (kopiowałem gdy ktoś napisał takowy) :D

Podsumowanie: Już wole przyjmować loginy allegro od osób które udzielają się na forum/blogu oraz maksymalnie dwa loginy per user. Wtedy jest pewnień że dostaje do roboty pewniaka a nie aby wpisać na darmo :) Mam nadzieje że większość osób dostalo swoje kupony (z tej puli 100 osób). Enjoy i myślę o kolejnych zapisach. Dam znać.

Screen " z pracy" http://s2.ifotos.pl/img/118300841_wqnaxxa.jpg mam nadzieję że nie zdradziłem loginów allegro:> (specjalnie taka jakość).

Ta wiadomość poleciała na: Forum, Blog1, Blog2 stąd tyle osób:)

Ostatnio edytowany przez szymonpoznan1 07 Sie 2015 09:08, edytowano w sumie 3 razy
Usunąłem screena wiadomości PW, gdyż nadawca nie życzy sobie publikacji.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

#1751 PostWysłany: 07 Sie 2015 09:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Ogłoszenie parafialne:

bardzo cieszymy się, że na forum są osoby chętnie do pomocy innym. Niestety ostatnio coraz częściej idzie zaobserwować, że ta pomoc nie jest bezinteresowna - widać notoryczne nagabywanie do klikania 'pomógł' na forum, a gdy to usuwamy dostajemy informacje, że bardzo częto takie prośby rozsyłane są na PW.

Wczoraj kolega luka89waw - najpierw pięknie pomógł setce osób, a potem złamał wszelkie reguły podając w stopce numer konta i prosząc o wpłaty na przysłowiowe piwko 'za pomoc'. Oczywiście nikogo nie zmuszał do wpłat, ale mimo wszystko było to bardzo niestosowne i uderza w ideę forum, którą przypominam jest bezinteresowna! pomoc. W mojej ocenie powinien być za to ban, jednak ograniczyliśmy się tylko do przyznania ostrzeżenia, jednocześnie informuję, że każde kolejne takie zachowanie będzie skutkowało banem.
Jeśli ktoś chce pomagać tylko i wyłącznie po to by uzbierać kilka 'lajków' czy co gorsza pieniędzy to chyba lepiej, żeby tego w ogóle nie robił, bo nie o to na forum chodzi :/

Innym użytkownikom przypominam że jeśli ktoś na PW prosi o pieniądze, za pomoc w jakiejkolwiek sprawie to prosimy to do nas zgłaszać.

Druga sprawa to zachowanie niektórych forumowiczów o czym pisze kolega wyżej. Zachowajcie umiar w takich sytuacjach - wysyłanie 10 loginów jest naprawdę nie na miejscu. :) Pomoc - przynajmniej z założenia (jak już wyżej pisałem) ma być bezinteresowna, szanujcie czas osoby pomagającej oraz innych forumowiczów. Jeśli 'pomagacz' będzie wpisywał 10 nicków jednej osoby, to być może na końcu zabraknie mu czasu by wpisać po jednym nicku kilku innych forumowiczów.

[b.o.]
6 ludzi lubi ten post.

#1752 PostWysłany: 07 Sie 2015 09:46 

tak jak wcześniej było to opisywane wystarczy napisać im maila że w poniedziałek miało się problem z odebraniem kuponu i automatycznie przyznaja kupon ręcznie, nie trzeba nikogo prosić:)
 Profil Relacje PM off  

#1753 PostWysłany: 07 Sie 2015 10:02 

Kupony przyznawane w ramach kina letniego i te od citylighta to w ramach tej samej akcji czy można mieć ten i ten?
Przestałem ogarniać :P
 Profil Relacje PM off  

#1754 PostWysłany: 07 Sie 2015 10:05 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dwie różne akcje = dwa różne kody. Nikt nie potwierdził jeszcze czy na każdym kinie można 1 czy jak sie juz raz kinowy dostało to można kolejny.

#1755 PostWysłany: 07 Sie 2015 11:01 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
szymonpoznan1 napisał(a):
Ogłoszenie parafialne:

bardzo cieszymy się, że na forum są osoby chętnie do pomocy innym. Niestety ostatnio coraz częściej idzie zaobserwować, że ta pomoc nie jest bezinteresowna - widać notoryczne nagabywanie do klikania 'pomógł' na forum, a gdy to usuwamy dostajemy informacje, że bardzo częto takie prośby rozsyłane są na PW.

Wczoraj kolega luka89waw - najpierw pięknie pomógł setce osób, a potem złamał wszelkie reguły podając w stopce numer konta i prosząc o wpłaty na przysłowiowe piwko 'za pomoc'. Oczywiście nikogo nie zmuszał do wpłat, ale mimo wszystko było to bardzo niestosowne i uderza w ideę forum, którą przypominam jest bezinteresowna! pomoc. W mojej ocenie powinien być za to ban, jednak ograniczyliśmy się tylko do przyznania ostrzeżenia, jednocześnie informuję, że każde kolejne takie zachowanie będzie skutkowało banem.
Jeśli ktoś chce pomagać tylko i wyłącznie po to by uzbierać kilka 'lajków' czy co gorsza pieniędzy to chyba lepiej, żeby tego w ogóle nie robił, bo nie o to na forum chodzi :/
[b.o.]

Mam wątpliwości, czy interpretacja administracji, co do istoty bezinteresowności pomocy jest słuszna. Jeśli ktoś pomaga i po fakcie dokonania pomocy, pisze, że byłoby miło, gdyby ktoś odwdzięczył mu się "lajkiem", czy "pomogiem", to znaczy, że nie jest bezinteresowny? Przecież już komuś pomógł i nic z tego nie ma. Jeśli nikt się nie odwdzięczy, to pomoc nadal miała miejsce i odbyła się nieodpłatnie, czyli bez interesu. Oczywiście, jeśli osoba pomagająca wysyła przypomnienia i ponaglenia do odwdzięczenia się, to można mieć podstawy, że pomoc z góry była nastawiona na zysk, ale jedna prośba o "lajk", czy "pomógł" jest, moim zdaniem, zrozumiała. Szczególnie, jeśli te "lajki" i "pomogi" mają wpływ na status użytkownika i decydują, czy będzie miał dostęp do wyczekiwanej przez wielu Twierdzy Szyfrów (abstrachując od tego, czy coś tam jest, czy nie :)) Podanie numeru konta jest rzeczywiście lekką przesadą, więc akurat ten przypadek w pełni rozumiem, ale chciałem tylko poruszyć szersze zagadnienie.

#1756 PostWysłany: 07 Sie 2015 11:07 
Awatar użytkownika

srebrny
Spokojnie, spokojnie ;) Nie banujemy za proszenie o lajki czy klikanie pomógł. Po prostu zwracam uwagę by nie prosić w każdym poście czy stopce o ich przyznawanie, bo przyciski widoczne są dla każdego :) Sami z resztą zachęcamy często do klikania, ale dla utrzymania przejrzystości i porządku na forum prosimy o nie podpisywanie każdego swojego postu tekstem typu: 'Pomogłem - kliknij pomógł'. Zwróciłem tylko uwagę by nie stawiać tego jako głównego powodu istnienia na forum :)
korpus lubi ten post.

#1757 PostWysłany: 07 Sie 2015 13:13 

No tak a ja już nie mogę się odwołać od sytuacji tylko żeby nie robić @offtopa?:) Możliwe że źle zrozumiano moje intencje z tym kontem, można nazwać to moją pomyłką bo nawet nie mam na myśli aby pobierać $$ za kupony, tymbardziej gdy nie mówię o tym przy pobieraniu loginu od osób i już po wysłaniu kuponu. Nr konta podany niechcący gdy ktoś by miał taką upartą naturę aby coś wysyłać mimo wszystko. Oczywiście teraz napiszę coś na temat.

Zapraszam osoby które posiadają juz konto od minimum 6 miesięcy (pół roku),i mają powyżej 50 postów

Zapraszam do wysyłania loginów allegro (NIE W POSTACI MAILA-LOGIN! Konta w 100% zweryfikowane) Maksymalnie dwa loginy na osobę (nie bądźmy pazerni :D), Wiadomości na PW ;-)

@EDIT

Cytuj:
Listę zamykam o godz 16:30 :)) I proszę nie pisać "Wiem że już zamknięta lista ale czy moge jeszcze ja? pls" :D Takich wiadomosci potem mam spoooro :P

@Edit 23:00

Witam, mogę napisać tylko że nie poszło dziś po mojej myśli.. Po pierwsze zgubiłem wydrukowaną listę i zauważyłem dopiero przy hotspot, w awaryjnej sytuacji zajrzałem na e-maile oraz forum (F4F) i pobrałem "zamówienia". Jeszcze taki pech że pierwszy hotspot bliżej mnie nawet nie było go...pojechałem w wczorajsze miejsce niby zasięg był ale często się rozłączało.. trochę męczarni było ale nie poddałem się i już dociągnąłem do końca:) Wydaje mi się że wszystkie loginy zostały wysłane z PW tego forum ;] Pozdro LuKa!
5 ludzi lubi ten post.
9 ludzi uważa post za pomocny.

#1758 PostWysłany: 07 Sie 2015 23:07 

nowhere napisał(a):
Będę jutro w Świebodzicach na kinie letnim. Mogę pobrać kody allegro. Jak coś to piszcie na pw.

i co byłeś na kinie,bo narazie nie widzę kuponu u siebie?
odwołali wydarzenie?
 Profil Relacje PM off  

#1759 PostWysłany: 08 Sie 2015 00:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Pobrałem dziś ponad 50 kuponów, na wydrukowanej liście miałem nicki od ponad 80 osób, proszących najczęściej o kilka kuponów, więc łatwo sobie wyobrazić skalę z jaką musiałem się zmierzyć. I chciałem zrobić wszystkim choćby po jednym, było to niewykonalne, bo wifi ciągle gubiło zasięg, a ja zamiast choćby spojrzeć na ekran, tkwiłem wzrokiem między listą a tabletem. No i zagryzając to popcornem. Mam nadzieję, że z mojej pracy skorzystają Ci, którym udało mi się wygenerować kupony : )
Aha, podobno puszczano "Mrocznego Rycerza" ;)
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
8 ludzi uważa post za pomocny.

#1760 PostWysłany: 08 Sie 2015 09:01 

Będę dzisiaj w punkcie Citylight. Jak ktoś chce mogę wygenerować kupon. Loginy na pw

Do 12.30 będę mógł wygenerować kupon. I proszę nie wysyłać loginów, które już mają lub miały wygenerowane kupony, ponieważ więcej niż 1 nie dostaniecie - kłania się regulamin promocji.

Ostatnio edytowany przez Adam Harry, 08 Sie 2015 12:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 138  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 2 gości