Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Kwi 2013 12:18 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Bilety na interesujące kierunki z Berlina od 49€

http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... Id=1806032
 Profil Relacje PM off  

City break w Porto🇵🇹 Loty i 4 noclegi za 989 PLN🍷 City break w Porto🇵🇹 Loty i 4 noclegi za 989 PLN🍷
Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
#2 PostWysłany: 10 Kwi 2013 13:16 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 313 106
Przyzwoite (jak na Lufę) ceny także na Europę RT

np. długi weekend sierpniowy z Poznania można spędzić w Szwajcarii albo na Lazurowym:

15-18.08 POZ-GVA-POZ za 851 PLN RT
15-18.08 POZ-NCE-POZ za 895 PLN RT

#3 PostWysłany: 10 Kwi 2013 13:24 

Zbanowany
niebieski
Ja akurat sprawdzałem Malagę i nie ma szans, żeby znaleźć przelot w jedną stronę za 49 EUR, najtańsze jakie udało mi się wyszukać były za 115 i 129 EUR
Wiadomo, że w ofercie piszą OD 49 EUR, ale jakiś niesmak mimo to pozostaje...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Kwi 2013 13:43 

złoty
Widzi ktoś te bilety za 49 EUR? Sprawdziłem trzy kierunki z cenami niby od 49 EUR na najbliższe 3 miesiące i niczego takiego nie widzę.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Kwi 2013 17:46 

niebieski
Ta "promocja" to żadna nowość, trwa od miesięcy.
Nie wszystkie kierunki są dostępne, ale jakieś bilety na BHX, GVA, NCE, LIN i ZAG są.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Kwi 2013 17:48 
Awatar użytkownika

srebrny
To jest promocja, która trwa chyba od roku, więc nie wiem czy zasługuje na osobny temat. Większość biletów za 49 EUR została już dawno wyprzedana.

Mar77 napisał(a):
Widzi ktoś te bilety za 49 EUR? Sprawdziłem trzy kierunki z cenami niby od 49 EUR na najbliższe 3 miesiące i niczego takiego nie widzę.

Widział, a nawet kupował. Jeżeli chodzi Ci o przykładową datę, to pierwsza z brzegu jaką wklepałem: 10 lipca Berlin - Birmingham. Na tym kierunku swego czasu była cena 49 EUR co drugi dzień.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Kwi 2013 17:58 

złoty
koncentrator napisał(a):
To jest promocja, która trwa chyba od roku, więc nie wiem czy zasługuje na osobny temat. Większość biletów za 49 EUR została już dawno wyprzedana.

To by wszystko tłumaczyło.

A Berlin-Birmingham też wypatrzyłem. Niestety o kierunkach południowych w tej cenie można tylko pomarzyć.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Kwi 2013 18:25 

niebieski
Trzeba też pamiętać, że z kodem wychodzi 29€, a to już atrakcyjna cena ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Kwi 2013 18:27 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Temat wałkowany wiele razy.Tak jak pisałem wcześniej:niektórych kierunków za 49 OW/99 RT nie było chyba w ogóle (Stambuł,Malaga,Walencja etc.). Czasem dorzucają nową pulę biletów,a jak jest kod zniżkowy to można polecieć za 79 EUR RT,jak ostatnio do Paryża(CDG),Genewy czy innych miast.Swego czasu był też Lyon,Nicea czy Zagrzeb w cenie 99 EUR RT.
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości