Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Alhambra - bilety.
#61 PostWysłany: 08 Lis 2023 16:07 

srebrny
Czyszczenie nic nie daje. Z tego co się zorientowałem to strona nie działa w całej Polsce. Tyle że jak widać nie chce to do nich dotrzeć...
 Profil Relacje PM off
Cicha_Woda lubi ten post.

🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴 🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴
Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️ Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️
#62 PostWysłany: 09 Lis 2023 00:41 
Awatar użytkownika

Loty: 612
Kilometry: 958 331
niebieski
Tak, zakup biletów nie działa z adresów IP z byłych demoludów. Z powodzeniem sprawdziłem adresy IP szwedzkie, fińskie, hiszpańskie, włoskie, francuskie, niemieckie i brytyjskie.

Załączniki:
alh.png
alh.png [ 621.25 KiB | Obejrzany 1100 razy ]

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#63 PostWysłany: 09 Lis 2023 22:32 

Wysłałam maila na adres: tickets.alhambra@iacpos.com i opisałam problem z zakupem biletów. Dostałam błyskawiczną odpowiedź m. in. z info:
"Remember you can also contact us by phone (+34 858889002) or livechat (you can chat with us at https://tickets.alhambra-patronato.es/en/) to purchase your tickets" i info o wyczyszczeniu historii.
Podana strona (odnośnik) zadziałała, najbliższe bilety były na 20 listopada, płatność przeszła bez problemu.
 Profil Relacje PM off
yarciak lubi ten post.

#64 PostWysłany: 10 Lis 2023 15:14 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 216 022
Ja wczoraj kupiłem bez problemu.

#65 PostWysłany: 11 Lis 2023 13:09 

srebrny
Bo już ją naprawili. Długo to trwało.
 Profil Relacje PM off
p.wl lubi ten post.

#66 PostWysłany: 12 Lis 2024 10:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Oczywiście przegapiłem moment na zakup biletów.
W kasie jest sens próbować kupić bilety na ten sam dzień?
Z samego rana widziałem że było dostępnych kilka biletów na dzisiaj , tak jak wspominał Hose wcześniej więc jeszcze to jest nadzieja.

Lub może ktoś jest w stanie polecić jakieś inne źródła niż oficjalna strona ? Widzę że na Klooku da się też kupić bilety i jest wyższa dostępność ale tez termin nie podpasowal

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości