Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: ALASKA
#1 PostWysłany: 05 Maj 2011 22:28 

Cześć :)

Szukam taniego biletu na Alaskę z Warszawy, a dokładnie do Anchorage. Będzie to mój pierwszy lot i nie mam pojęcia gdzie szukać taniego biletu, a z tego co sie zorientowałam to ceny siegaja ponad 3 tys. ... znalazłam jeden za 1900zł ale to też sporo, chyba ;)

Na Alasce mam byc 25.06

Powrotny mam z NY do Wa-wy(trzeba pozwiedzać ) za ok. 1200.

Macie na oku jakieś promocje, okazje itp.? ;)
 Profil Relacje PM off  

Egipski raj bez żadnych zmartwień 🍹 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN 😍 Egipski raj bez żadnych zmartwień 🍹 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN 😍
Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️ Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️
 Temat postu: Re: ALASKA
#2 PostWysłany: 05 Maj 2011 23:45 

Ambitnie jak na pierwszy raz:) Wychodzi na to, że najtaniej jest Condorem (z przesiadką we Frankfurcie). Cena - 694 $, więc to pewnie to samo co Ty znalazłaś... Co ciekawe jest to cena na expedia.com, natomiast na stronie Condora pokazuje cenę nieco wyższą - 761 $. Ewentualnie - jeżeli możesz nieznacznie przesunąć swój wyjazd - to odrobinę niższa cena jest 28 czerwca.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Maj 2011 20:43 

Właśnie na 25.06 muszę być na Alasce. Znalazłam bilet za 2200 i chyba na niego się zdecyduję, ale to i tak drogooo ;)
A ten bilet nie jest za 1 645$ ? ;> to wyjdzie ok 4tys zł ...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Maj 2011 00:45 
Awatar użytkownika

srebrny
nie moge nie spytac - przetwornia ryb ? ryby rybeczki rybunie ? ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Maj 2011 06:05 

Nooom :D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Maj 2011 12:35 
Awatar użytkownika

srebrny
no to ryzyk fizyk, jak bedzie dobry rok to bedzie super kasa a jak zly to yyyyyy bedziesz rowerem dymal chyba do tego NY :) ----tak czy inaczej, powodzenia !

tak czy inaczej warunkow mieszkaniowych nie zapomnisz do konca zycia, wez ze 3 spiwory i termogacie :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości