Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Sie 2011 16:43 

Witam,

mam pytanie odnośnie promocji w/w linii lotniczych. Chciałabym się dowiedzieć od tych najbardziej zorientowanych kiedy moge się spodziewać promocji na wrzesień 2012 szczególnie ze strony LOTu, bo ową linią nigdy nie latałam i z reguły była przeze mnie pomijana. Jednak była niedawno promocja za ok 300zł w 2 strony wraz z bagażem - a o taką ofertę właśnie mi chodzi by miała również bagaż rejestrowany . Ryanair to z reguł 2-3 miesiące wcześniej.
 Profil Relacje PM off  

❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu PLN 🏰🇪🇸 ❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu PLN 🏰🇪🇸
Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
#2 PostWysłany: 19 Sie 2011 16:48 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Rok wcześniej lot zaczyna sprzedaż. Wtedy znajdziesz bilety w taryfie First Minute (są wyjątki,First Minute nie pojawia się na początku sprzedaży na wszystkich trasach i datach). Obecnie bilety można kupowac na podróże do 14 sierpnia 2012, okres sprzedaży codziennie, sukcesywnie się wydłuża

#3 PostWysłany: 19 Sie 2011 17:04 

dzięki za info. Właśnie zauwazyłam że tylko do sierpnia na chwilę obecną są wogóle jakiekolwiek sprzedaż. Czyli wrzesień/październik muszę zacząć się rozglądać. Choć na chwilę obecną bądź nawet niedawna promocja LOTU dotyczyla lotów do Marca 2012 (tych tanich, czyt. 300zl return), więc może warto poczekać na loty objęte późniejszym okresem, czy raczej na wrzesień nie mam co liczyć na takie oferty jak ostatnia?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Sie 2011 17:16 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Prześledź historię tekstów o promocjach LOT na stronie Fly4free.pl. Twoja wiedza na ich temat jest niepełna.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości