Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lis 2015 09:27 

Loty: 52
Kilometry: 111 727
Image
https://www.groupon.pl/deals/bank-bgz-bnp-paribas-s-a-1
Każdy uczestnik promocji „Do 150 zł na konto” może zdobyć maksymalnie 3 nagrody w wysokości 50 zł każda. W zależności od warunków, które zostaną spełnione przez uczestnika zgodnie z Regulaminem promocji może on otrzymać nagrodę w łącznej wysokości 50 zł, 100 zł albo 150 zł, przy czym przyznanie maksymalnej łącznej wartości nagród dla jednego uczestnika (150 zł) nastąpi po łącznym spełnieniu wszystkich warunków promocji określonych w Regulaminie promocji, w szczególności są to:

Zakup grouponu, przy czym każdy uczestnik może zakupić tylko 1 groupon od dnia 18 listopada 2015 roku do wyczerpania dostępnej w Promocji łącznej liczby grouponów, nie później jednak niż do dnia 08 grudnia 2015 roku;
Zawarcie - przez Internet w sposób określony w Regulaminie promocji - z Bankiem BGŻ BNP Paribas S.A. Umowy ramowej, otworzenie konta osobistego w ramach promocji „iKontoaktywator” organizowanej przez ww. Bank (dalej „Konto”) wraz z kartą debetową oraz uzyskanie dostępu do Konta w rozumieniu Umowy ramowej w terminie od dnia 18 listopada 2015 roku do dnia 14 grudnia 2015 roku;
Prawidłowe zgłoszenie uczestnika w promocji zgodnie z Regulaminem promocji poprzez rejestrację uczestnika i Kodu groupon od dnia 18 listopada 2015 roku do dnia 09 grudnia 2015 roku z wykorzystaniem formularza rejestracyjnego dostępnego na stronie www.150zlnakonto.pl;
Posiadanie Konta oraz karty debetowej na dzień wypłaty nagrody;
Zasilenie Konta wpływem w łącznej wysokości nie mniejszej niż 1 000 zł oraz wykonanie bezgotówkowych transakcji Kartą o wartości min. 300 zł w okresie 15 grudnia 2015 roku – 31 stycznia 2016 roku oraz ponownie w okresie 01 lutego 2016 roku – 29 lutego 2016 roku.
iKontoaktywator to konto osobiste, które łączy w sobie zalety oszczędzania na wysoki procent (4% w skali roku) oraz wygody korzystania ze zgromadzonych środków na całym świecie. To także bardzo korzystna propozycja dla wszystkich, którzy potrzebują atrakcyjnego kosztowo konta:

0 zł za prowadzenie konta
0 zł opłat Banku za wypłaty ze wszystkich bankomatów na świecie
0 zł za realizację zleceń stałych i poleceń zapłaty
0 zł za internetowe przelewy krajowe w złotych
0 zł za obsługę karty do konta dla posiadacza konta – wystarczy, że w każdym miesiącu/cyklu prowizyjnym wykonasz tą kartą transakcje bezgotówkowe na kwotę minimum 300 zł; w przeciwnym przypadku opłata wyniesie 7 zł miesięcznie
 Profil Relacje PM off  

🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥 🚨 Malta w supercenie 🚨 6 dni na słonecznej wyspie za 649 PLN 🔥
Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
#2 PostWysłany: 19 Lis 2015 10:05 

Ktoś jest z tego wykluczony czy dla wszystkich? Można zamknąć od razu po zgarnięciu premii?
 PM off  

#3 PostWysłany: 19 Lis 2015 11:23 

Loty: 52
Kilometry: 111 727
Cytuj:
Oferta w ramach promocji „Do 150 zł na konto" jest skierowana do osób fizycznych pełnoletnich posiadających pełną zdolność do czynności prawnych, które nie są stroną Umowy ramowej rachunków bankowych, karty oraz elektronicznych kanałów dostępu na dzień składania wniosku o zawarcie tej Umowy ramowej oraz otwarcie konta w ramach promocji oraz nie były posiadaczami ani współposiadaczami konta osobistego (rachunku oszczędnościowo – rozliczeniowego) w Banku BGŻ BNP Paribas S.A. przez okres 6 miesięcy poprzedzających otwarcie Konta, ani nie przystąpiły do promocji Banku na podstawie „Regulaminu promocji Konto Aktywna Pensja w Banku BGŻ BNP Paribas S.A." oraz „Regulaminu promocji Kontoaktywator w Banku BGŻ BNP Paribas S.A."

Aby otrzymać wszystkie premie nie można zrezygnować z karty/konta przed wypłatą ostatniej.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Lis 2015 13:24 

jest na wypowiedzeniu do końca miesiąca zamykają konto za tableta, ciekawe czy się załapię? jest cośo obecnych posiadaczach konta?

Ostatnio edytowany przez szymonpoznan1, 19 Lis 2015 13:34, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Gru 2015 17:45 

niebieski
I jest pierwsza kasiorka na koncie!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Mar 2016 22:56 
Awatar użytkownika

Czy ktoś otrzymał od nich maila potwierdzającego spełnienie warunków za nagrody 2 i 3? Ja spełniłem wszystkie, ale informację dostałem tylko odnośnie pierwszej nagrody (według regulaminu do 4.02 i 4.03 powinni napisać o przyznaniu nagrody.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Mar 2016 00:07 

niebieski
Ja dostalem maila 04.03.2016 ze spelnilem warunki promocji na 3. 50 zl. Wczesniej dostalem maila z poczatkiem lutego o 2. 50 zl.
 Profil Relacje PM off
slashdotcom uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 15 Mar 2016 19:24 

niebieski
A kasiorki jak nie było, ta nie ma;)
Plusem udziału w różnych promocjach jest to że można się, choć w małym zakresie, zapoznać z jakością obsługi danego banku i z systemem transakcyjnym.
Do końca dnia jeszcze parę godzin więc więcej na razie nie będę pisał.
W żadnym razie nie panikuję. Maile od firmy prowadzącej promocję mam, więc o kasę się nie boję.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Mar 2016 22:01 
Awatar użytkownika

Wydaje mi się, że mogą napisać, że dzisiaj robią przelew, czyli jutro będzie na koncie. Ja też czekam, bo spełniłem warunki na 100%
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Mar 2016 23:08 

na razie spokojnie czekam do pierwszej sesji przychodzącej jutro
a potem zacznę się wkurzać
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Mar 2016 12:07 

niebieski
Kasa jest już na koncie.
No cóż firma realizująca promocję nie mogła jej wysłać wczoraj rano żeby dotarła do 15.03 tylko zwlekali z przelewem do wieczora żeby kasa była dziś.
Przelew na inne konto już zlecony. Karta i konto idą w piach!
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Mar 2016 12:13 
Awatar użytkownika

Ta sama decyzja w temacie BGZ z mojej strony. Najgorsze - brak wgladu do blokad na karcie.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 18 Mar 2016 10:23 

Karta zastrzeżona, umowa o konto wypowiedziana. Może kiedyś wrócę jak dadzą dobrą premię.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 22 Mar 2016 20:21 

niebieski
Jak ktoś jeszcze nie zamkną konta to może warto najpierw zadzwonić na infolinię i dowiedzieć się w którym oddziale to można zrobić. Ja w swoim mieście pojechałem do jednego oddziału i nie udało mi się zamknąć konta. Kobieta stwierdziła że banki niedawno się połączyły i ona nie ma dostępu do wszystkich danych. Że banki się połączyły to fakt. Czy rzeczywiście nie mogła tego zrobić nie wiem. Dla mnie jakość obsługi na poziomie gleby. Na szczęście w kolejnym oddziale nie było problemów.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości