Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 134 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 22 Mar 2016 03:20 

Loty: 12
Kilometry: 31 528
arturro napisał(a):
15 wejść do regusów. Trzeba najpierw założyć konto w Miles+Bonus (3 minuty).

Ale jeżeli dobrze czytam, to nie obejmuje to saloników na lotniskach? Bo to wymaga rejestracji na dragonpass i każde wejście do saloników kosztuje 14,75 GBP.

Czy jednak jest jakaś opcja otrzymania również wejść do saloników lotniskowych?
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#102 PostWysłany: 22 Mar 2016 11:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Dobrze czytasz i warto o tym przypomnieć. Saloniki Regusa to miejsca do pracy, zazwyczaj zlokalizowane w centrach miast, a to, co sprawiło, że tutaj stały się popularne, to właśnie możliwość zrobienia Dragona i wejść do saloników za 15 funtów/wizyta.
Przy okazji - u mnie ta opcja jakoś nie chce zafungować. Prawie dwa miesiące temu rejestrowałem się w Dragonpass, niby wszystko poszło OK, na karcie była chwilę blokada na 14,75 (celem autoryzacji podanej karty bankowej), ale żadnego maila nie dostałem, karta też do tej pory nie przyszła. Wczoraj powtórzyłem zatem akcję - i znowu brak jakiegokolwiek maila... ale blokada na karcie wisi.

Ostatnio edytowany przez arturro, 22 Mar 2016 20:33, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

#103 PostWysłany: 22 Mar 2016 16:59 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Rozsyłają maile z umową do zaakceptowania.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 07 Kwi 2016 09:19 
Awatar użytkownika

platynowy
Co dalej sie dzieje po rejestracji dragonpassa? Zrobili mi preautoryzacje na karcie na ok 80zl a maila żadnego nie było?
Wiec nie mogę korzystać.

Bedzie coś czy trzeba czekać na plastik?

Wysłane z tel. za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 07 Kwi 2016 10:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie doczekasz się. Ja dwa razy już miałem taką sytuację. Żadnego maila, karta nie przyszła. Zablokowana celem weryfikacji kasa wróci na konto. Nie wiem - może trzeba spróbować z innym adresem @?

Ostatnio edytowany przez arturro, 07 Kwi 2016 22:04, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 07 Kwi 2016 12:59 

Loty: 24
Kilometry: 87 462
Witam

Miałem kartę Regusa i zarejestrowałem się w Dragonpass. Mail po rejestracji przyszedł w 10 minut.
Według mine karta nie przyjdzie ba jest "wirtualna". Po pobraniu aplikacji i zalogowaniu się (login i hasło są w mailu).
Pokazujemy obsłudze saloniku QR kod na ekranie smartfona i to wszystko.
Aplikacja automatycznie obciąży nasze konto.

Pozdrawiam :D
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 07 Kwi 2016 13:10 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Dokladnie karta jest wirtualna. Przyjdzie tylko wtedy kiedy napiszesz i poprosisz o fizyczna piszac ze masz w8 i nie masz aplikacji i nie mozesz korzystac.

#108 PostWysłany: 07 Kwi 2016 13:47 

Loty: 213
Kilometry: 278 320
niebieski
Zgadza się i działa. Przed chwila sprawdziłem. Karta jest wirtualna w aplikacji.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 07 Kwi 2016 16:52 
Awatar użytkownika

platynowy
krymek napisał(a):
Zgadza się i działa. Przed chwila sprawdziłem. Karta jest wirtualna w aplikacji.

Dzisiaj sie rejestrowałeś i dzisiaj dostałeś maila? Możesz doprecyzowac?
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 07 Kwi 2016 16:57 

Loty: 213
Kilometry: 278 320
niebieski
pawfazi napisał(a):
krymek napisał(a):

Dzisiaj sie rejestrowałeś i dzisiaj dostałeś maila? Możesz doprecyzowac?

Tak, dzisiaj około 14:30. Od razu po autoryzacji karty kredytowej przyszedł e-mail z nr karty Dragonpass i PINem do logowania w aplikacji. Wszystko bez problemu. Logowałem się już w aplikacji. Karta ważna rok od dziś.
 Profil Relacje PM off
pawfazi lubi ten post.
pawfazi uważa post za pomocny.

#111 PostWysłany: 07 Kwi 2016 21:37 
Awatar użytkownika

srebrny
A jest tu ktoś jeszcze, kto nie dostał ŻADNEGO maila?

#112 PostWysłany: 08 Kwi 2016 18:02 
Awatar użytkownika

platynowy
arturro napisał(a):
A jest tu ktoś jeszcze, kto nie dostał ŻADNEGO maila?

Ja dwa razy próbowałem, ale za drugim razem system nawet nie pozwolił dokończyć rejestracji.

Ponieważ koledze @krymek system zadziałał prawidłowo (przyszedł mail z nr karty i pinem), napisałem do nich maila, że nie dostałem maila z numerem karty i pinem do logowania (pomimo tego, że poszła preautoryzacja karty). Odpisali dzisiaj i wysłali niezbędne dane. Zalogowałem się i wszystko działa.

Polecam kontakt z formularza na ich stronie, bo na zwykłego maila nie odpisali ponad 24 h, a na wiadomość z formularza po kilkudziesięciu minutach już była odpowiedź.
 Profil Relacje PM off
arturro uważa post za pomocny.

#113 PostWysłany: 09 Kwi 2016 20:43 

srebrny
Z tego co widzę jest kilka innych możliwości zarejestrowania się w programie:

Opisywane wcześniej 15 wejść http://en.aegeanair.com/milesandbonus/p ... her/regus/
http://www.regus.com/amexoffer - kod do wpisania AMEXOFFER - jedno darmowe wejście
http://www.regus.hk/gc - kod do wpisania - numer karty członkowskiej GOlden Circle (o ile ktokolwiek ją posiada ;) ) - pół roku nielimitowanych wejść (?)
http://www.regus.co.th/partneractivatio ... efault.htm - kod do wpisania DINERSTH - trzeba mieć kartę Diners Club (?) - nielimitowane wejścia przez 2 lata (?)

#114 PostWysłany: 14 Kwi 2016 12:06 

niebieski
Ha,ha.
Zarejestrowałem się w MilesBonus, dostałem maila z nagłówkiem Regus/Aegean i obrazem karty "preferred" bez logo linii na końcu. Drukuję to przez link "Email not displaying correctly follow this link to view in your browser" i mam FlyingBlue AF/KLM na karcie.
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:02 

niebieski
Nie wiem, co to oznacza w praktyce:

End of the Miles+Bonus partnership with Regus
As of 9 June 2016, Regus will no longer be a Miles+Bonus partner. As a result, after this date, Miles+Bonus members will no longer be able to take advantage of the benefits of this partnership.

Miles+Bonus members will be allowed to claim miles until 9 June 2017 for purchases that have been completed up to 9 June 2016.
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:10 
Awatar użytkownika

srebrny
Czyli koniec ścieżki Miles+Bonus > Regus > DragonPass.
Kto nie skorzystał... ten już nie skorzysta.

Sent from my SM-T116 using Tapatalk

#117 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:23 

niebieski
Ale mam nadzieję, że kto skorzystał to jego DragonPass jest nadal ważny.
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 13 Cze 2016 20:32 

Koniec współpracy pomiędzy REGUS a Miles & Bonus a nie pomiędzy REGUS a DRAGONPASS.

Jak można korzystać z app w języku angielskim skoro się nie rozumie języka ...
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 13 Cze 2016 20:42 
Awatar użytkownika

srebrny
??
Nikt nie pisał przecież o końcu współpracy m. Regusem a DP.

Sent from my SM-T116 using Tapatalk

#120 PostWysłany: 21 Lip 2016 12:56 

niebieski
A kiedy DragonPass obciążał wam karty? Ode mnie po wielu tygodniach nikt nie chce żadnych pieniędzy za 2x2 wstępy.

Poprzedni post wynikał z rozumowania, że M&B w jakimś stopniu współfinansował korzystanie z DP i skoro ustało, to DP może nie zabierze uprawnień, ale np. oznajmi, że z tego powodu i spadku funta kolejne wizyty nie będą już kosztować 14+ GBP tylko więcej.

DP sprzedaje bezpośrednio po 18 GBP w pakietach po 8 wizyt, ale to jest kalkulacja, że część zapłaci i nie wykorzysta w terminie ważności.

"Jak można korzystać z app w języku angielskim skoro się nie rozumie języka ..."

Ha, ha, wcale nie korzystam i być może lepiej na tym wyjdę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 134 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość