Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Kwi 2016 12:53 

Image

To proste:
1. kup nju z rachunkiem (nju buzz)
zamów http://www.njumobile.pl/zakup?propozycja=njubuzz
2. Tutaj wpisz numer swojego zamówienia: http://www.njumobile.pl/oferta/diverse

3. Kod na zakupy w Diverse zostanie do Ciebie wysłany mailem po pierwszym okresie rozliczeniowym

Regulamin http://www.njumobile.pl/b/articles/regu ... iverse.pdf

- kod dostaniesz mailem na adres podany w zamówieniu po zakończeniu jednego pełnego okresu rozliczeniowego w nju buzz
- kod ważny w sklepach i na www.diversesystem.com do dnia 30.09.2016
- data obowiązywania promocji od 26.04 do 31.05.2016

Akcja nie jest związana z promocjami mbanku
2 ludzi lubi ten post.
Revan_ uważa post za pomocny.

🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️ 🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️
Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️ Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️
#2 PostWysłany: 27 Kwi 2016 13:01 

Loty: 285
Kilometry: 460 659
złoty
Lepiej zamówić przez PlanetPlus - wtedy dają 50zł w prawdziwych pieniądzach. Ewentualnie przez Refunder.pl w ciągu 48h od rejestracji - wtedy dają 65zł (sprawdzone).
Swoją drogą, może dałoby się połączyć oba bonusy? W PlanetPlus trzeba wejść z przekierowania, tutaj wpisać numer zamówienia, więc mogłoby się udać. Moim zdaniem punkt o niełączeniu się z innymi bonusami nie ma tu zastosowania, bo tamten bonus wypłaca zupełnie inny podmiot, w dodatku regulamin wyklucza tylko inne promocje, a PlanetPlus/Refunder nimi nie są.

#3 PostWysłany: 27 Kwi 2016 15:02 

Loty: 170
Kilometry: 241 509
niebieski
da się nawet połączyć z 50 zł z mbanku :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Kwi 2016 15:35 

ms993 napisał(a):
Lepiej zamówić przez PlanetPlus - wtedy dają 50zł w prawdziwych pieniądzach. Ewentualnie przez Refunder.pl w ciągu 48h od rejestracji - wtedy dają 65zł (sprawdzone).
Swoją drogą, może dałoby się połączyć oba bonusy? W PlanetPlus trzeba wejść z przekierowania, tutaj wpisać numer zamówienia, więc mogłoby się udać. Moim zdaniem punkt o niełączeniu się z innymi bonusami nie ma tu zastosowania, bo tamten bonus wypłaca zupełnie inny podmiot, w dodatku regulamin wyklucza tylko inne promocje, a PlanetPlus/Refunder nimi nie są.

W sumie to zapomniałem dopisać że można przykładowo z pomocą PlanetPlus to zrobić:) Ja tak zrobiłem niedawno (dziś).

PlanetPlus + Nju, Refunder + Nju, Payback + Nju

Jest dużo kombinacji. Nawet ten Mbank ( który nie jest stroną w tej promocji ale trzeba mieć Mokazję ). + Nju.

Z tym refunder to widzę tylko taki zwrot http://www.refunder.pl/sklepy/njumobile ... u%20mobile

Raczej można połączyć Jeden zwrot + Nju ( wyjątek Mbank ( z mOkazją) + PlanetPlus + Nju )

A nie Refunder + PlanetPlus + Nju

#5 PostWysłany: 27 Kwi 2016 17:56 

złoty
@luka89waw - na Refunderze podwajają wszystkie zwroty za transakcje dokonane w ciągu 48h od rejestracji, dlatego mówię o 65zł
luka89waw lubi ten post.

#6 PostWysłany: 27 Kwi 2016 21:21 

Na planetplus napisali komuś : "skontakowaliśmy się z NJU i transakcje weryfikowane są po 3 miesiącach zrealizowanych opłat za abonament" czyli np. wcześniejsza rezygnacja albo przenoszenie numeru do innej sieci moze spowodowac nienaliczenie?
Tylko czemu w regulaminie tego nie widzę? do 2 miesięcy zwrot powinien być a nie weryfikacja po trzech -trochę niepoważne.

Refunder brzmi obiecująco skoro tranzakcje są podwajane.

Plus można otrzymać 25 zł za polecenie,czy ktoś da mi linka na pw polecającego? (chyba taka prośba na pw nie jest niezgodna z regulaminem?)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Kwi 2016 09:05 

Jak to połączyć z promocją mBank i refunder? I gdzie można wyczytać, że refunder podwaja zwrot do 48 h od rejestracji?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Kwi 2016 09:25 

złoty
@tomasz3: W praktyce zwrot jest po miesiącu, nie ma znaczenia jak długo masz umowę - jej utrzymywanie nie jest nigdzie zastrzeżone w warunkach.
@markx: O podwojeniu jest napisane w oknie zachęcającym do rejestracji, które pojawia się po wejściu na stronę. Przechodzisz z przekierowania z Refundera, a potem wpisujesz numer zamówienia do promocji mBanku albo Diverse. Tych dwóch ostatnich teoretycznie nie można połączyć, ale nie wiadomo czy zadziała.

#9 PostWysłany: 28 Kwi 2016 20:48 

Nju Mobile + Refunder i mamy nieograniczona mozliwosc zarobku.
Zarejstrowalem sie i faktycznie zwroty sa podwajane. Kupilem 2 numerki w abo 9 zl. Wskoczyl zwrot 130 zl. W nju mobile mozna wypowiedziec umowe w dowolnym momencie. Co jak takich numerkow kupie 10 :)?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Kwi 2016 21:31 

niebieski
zablokują Ci możliwość podpisania nowej umowy
sprawdź ile numerów można wziąć na jedną osobę ( chyba 6 )

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Kwi 2016 21:39 

Dokładnie 6 numerów a potem blokada w ogole możliwości zamówień na .. pół roku :) ja już limit osiągnąłem :)
Ale jak ktoś ma chętną rodzinkę to czemu nie ?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 29 Kwi 2016 06:28 

6 numerów po 65 zł kazdy x ilość osób w rodzinie i tak nieźle :D
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 01 Maj 2016 23:58 

Do mnie jedzie umowa nju pewnie jutro będzie. Zrobiłem planetcash + diverse. Już widzę w panelu

http://scr.hu/0q2lf/kt3s1 50.00 zł Oczekiwany

Razem 80 oczekiwany. Najstarszy z lutego ;/ Pół roku żeby wyjąć wszystkie cashbacki ;/

#14 PostWysłany: 04 Cze 2016 00:35 

Ktoś dostał kod na Diverse? Mi jedynie wydłużyli uwolnienie numeru o miesiąc albo więcej ;/ Pare dni temu (połączyłem z PlanetPlus) wlasnie PP zatwierdził cashback.

#15 PostWysłany: 05 Cze 2016 23:29 

niebieski
Ja jeszcze nie dostałem, ale numer przeniosłem dopiero 31.05.
Przy okazji - po jakim czasie refunder zatwierdza zwrot?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 09 Cze 2016 17:14 

Przelew od PlanetPlus odebrany
Diverse właśnie otrzymałem kod :)

Cytuj:

Pobierz obrazki, aby zobaczyć pełną wiadomość

Witaj,
Dziękujemy Ci za zaufanie i wybór nju mobile.

Przesyłamy Ci e-kod podarunkowy o wartości 50 zł do sklepów Diverse.

Kod możesz wykorzystać w sklepach stacjonarnych lub w sklepie internetowym http://www.diversesystem.com/
Pamiętaj, że kod jest ważny do 30.09.2016

dzis dostałem przelew z mokazji nju x 50 zł:)

Jedynie co zostało to jeszcze do lipca czekać aż przeniosą numer bo wyznaczyli dopiero na lipiec zamiast do konca okresu pewnie wszystko wyjdzie 2 x 9 zł.

#17 PostWysłany: 09 Cze 2016 17:54 
Awatar użytkownika

Loty: 199
Kilometry: 285 031
Jeszcze do 15 czerwca można zgarnąć jeden z pięcu gadżetów:

http://www.njumobile.pl/oferta/podroz;jsessionid=E3D281AE7E6FE473ABBC88966DF77263.sunwww105

Image
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 09 Cze 2016 18:01 

niebieski
Czy ta promocja wyklucza się z kodem do Diverse? Przytuliłbym rogala, ale bardziej zależy mi na kodzie.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 09 Cze 2016 18:06 

Lepiej poczekać aż dojdzie kod te 2-3 dni i próbować kolejną promocję. Czasem lepiej też skusić się na kolejne mokazje nju.

Hmm Prawda że skorzystana mokazja nju w kwietniu i wypłacona w czerwcu, daje prawo do skorzystania z oferty w czerwcu ponownie ? O ile mamy jeszcze ten limit dostępny numerów do podpisania ;) Chyba co drugi miesiąc można :>
futro uważa post za pomocny.

#20 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:43 

Kod mi dzisiaj doszedł niedawno! Super!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość