Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: -20% z PayPal
#1 PostWysłany: 06 Lis 2014 10:52 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
Paypal organizuje promo na zakupy.
W dniach 1.11-24.12 po wpisaniu kodu PAYPALXMAS otrzymamy 20% zniżki.
Próżno szukać info o tej promocji na stronie głównej. Pojawia się dopiero po wylogowaniu z systemu. Tym sposobem zniżka przeszła mi koło nosa :/

Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN
Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙 Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙
 Temat postu: Re: -20% z PayPal
#2 PostWysłany: 06 Lis 2014 10:57 

srebrny
Ale gdzie ta zniżka?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: -20% z PayPal
#3 PostWysłany: 06 Lis 2014 11:25 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
Misiatek napisał(a):
Ale gdzie ta zniżka?

Podejrzewam że w trakcie płatności pojawia się rubryka do wpisania kodu promocyjnego.
Ja nie skorzystałem ponieważ info o promocji pojawiło mi się po wylogowaniu z PayPal.
Ciekawostka obecnie po zalogowaniu i wylogowaniu nie ma już tego info.
Jak ktoś jest na kupnie czegoś przez Paypal, to niech sprawdzi czy pojawia się jakieś dodatkowe okienko na kod promocyjny.

EDIT.
Znajomy kontaktował się z Paypal i otrzymał informację, że promocja jest przewidziana dla konkretnego sprzedawcy.
Trochę to dla nie dziwne, ponieważ zakupu dokonywałem na ebay, więc teraz nie wiem czy promo jest na cały ebay, czy na konkretnego usera.
Inna sprawa że logowałem się też "z palca" i po wylogowaniu ta promocja także widniała (obecnie już nie ma tej informacji).
Nie wiem więc, co jest grane - Administracja niech usunie watek, bo wprowadza więcej zamieszania niż informacji.
Wybaczcie zamieszanie intencje miałem inne :(

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości