Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Lis 2012 12:01 

Szanowni forumowicze, może któryś z Was spotkał się z taką oto sytuacją i wie co powinienem zrobić. Musiałem kliknąć odyzskiwanie hasła na stronie wizzaira przy swoim profilu. pokazuje się taki komunikat: "Wprowadź nazwę użytkownika (adres e-mail) Wysyłamy nowe hasło pod zarejestrowany adres e-mail" - no więc wprowadziłem, kliknąłem "prześlij" no i pojawił się nowy komunikat - "nowe hasło zostało wysłane" . no i od wczoraj głucho cicho, próbowałem jeszcze raz czy dwa powtórzyć czynność, a wiadomości jak nie było z nowym hasłem tak nie ma. Oczywiście spam sprawdzony, na drugim koncie co najlepsze możliwości odzyskania hasła w ogóle nie było - już przy klikaniu "prześlij" adres e-mail pokazywało błąd wysyłania. Co najgorsze, że przy odzyskiwaniu hasła, to które niby zostao wysłane jest teraz jedyne poprawne i na poprzednie hasło wejść już nie mogę...

bardzo jest to ważna sprawa ponieważ mam tam wykupioną składkę członkowską w discount clubie, muszę pilnie kupić lot, oprócz tego chciałbym zarządzać poprzednimi rezerwacjami.

Dzwonić mi się nie widzi i płacić 5 zł bo tyle to ja zaoszczędzam na bilecie... ktoś spotkał się z taką sytuacją, zna rozwiązanie? może już powinienem płakać i zakładać nowe konto z członkostwem w klubie? ;)

Pozdrawiam

edit: zadzwoniłem na call center i Pani od razu przesłała mi nowe hasło, które dziwnym trafem od razu pojawiło sie w skrzynce odbiorczej maila. Niestety 2 min 50 sek, czyli trochę mnie to kosztowało:/ Oby nic takiego nikomu w przyszłosci sie nie wydarzyło
 Profil Relacje PM off  

Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙 Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙
Alicante okołoweekendowo za 769 PLN ⛅👣 Loty piątek-niedziela i hotel w centrum 😲 Alicante okołoweekendowo za 769 PLN ⛅👣 Loty piątek-niedziela i hotel w centrum 😲
#2 PostWysłany: 20 Lis 2012 03:01 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Proponuję używać wyszukiwarki:
viewtopic.php?f=181&t=18405&p=166140&hilit=has%C5%82o%20Wizz#p166140
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lis 2012 21:49 

ja miałem taką sytuację
telefon nic nie dał bo Pani na infolinii wysyła hasło z automatu, które nie dociera.
Wysłałem maila, czekałem trzy tygodnie na odpowiedź - tam Pani która zajęła się sprawą znowu wysłała hasło mailem z automatu - odesłałem informację, że nic nie mam ani po rozmowie telefonicznej ani po jej interwencji. I wtedy poszło szybko - 4 czy 5 maili wymienionych w ciągu jednego dnia - zmienili coś w ustawieniach wysyłanej poczty u siebie i nagle dostałem 10 haseł ...
także trochę to trwało ale zakończyło się OK
PS.
zanim zaczniesz walczyć z wizz sprawdź folder spam i jeżeli nic tam nie będzie zaznacz to wyraźnie w mailu do wizz

michał
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości