Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lis 2015 23:00 

Witam, chyba nie było tego a przy okazji założe temat dla promocji które posiada NjuMobile. Więc w sieci krąży promocja przy której można uzyskać voucher do wydania na 50 zł w empik.pl, merlin.pl lub agito.pl

Image

Trzeba kupić groupon za 1 zł https://www.groupon.pl/deals/orange-polska-6-12 i wpisać na stronie http://oferty.nju.pl/nju_z_groupon/ nr zamówienia nju oraz kod groupon i tu pojawia się problem bo ten kod groupon a chodzi o niego składa się z 11 znaków gdy na stronie powyżej jest miejsce na 7-8 znaków i po wpisaniu kodu pokazuje się błąd.. Napisałem do nju chat aby wyjaśnić lecz "mądra" Pani odpowiedziała że to "promocja groupon" chyba sama nie wie co pisze. . Potem Groupon powiedział że trzeba się skontaktować z nju podając mi numer telefonu oczywiście tam podobni znawcy promocji. Pani podała inny numer tj dział internetowy lecz w tym dziale mają takich zasięg (Orange xD) że za każdym razem słabo słychać w dwie strony.. po wyjaśnieniu 100 razy o którą promocje chodzi Nju rozkłada ręce i nie potrafi powiedzieć co trzeba zrobić jedynie "to musi działać, proszę sprawdzić za jakiś czas". I tyle.. Zero wiedzy tych osób które nie mają pojęcia jak działa ta strona.

Teraz sobie sam Groupon wyjaśni z nimi..

Cytuj:
dziękuję za odpowiedź.

Jesteśmy w trakcie wyjaśniania zgłoszonego przez Pana problemu, mam więc nadzieję, że niedługo będę mogła udzielić Panu konkretnych informacji.

Bardzo proszę o cierpliwość.

Regulamin nie działał oczywiście link ale już naprawili jak napisałem i na dodatek taki tekst błędu
Cytuj:
Numer Gruper musi mieć od 7 do 8 znaków.

W Regulaminie:

Cytuj:
Odbiór Vouchera
11. Voucher zostanie przesłany Abonentowi drogą mailową na adres podany w zamówieniu na nju z rachunkiem po upływie jednego pełnego okresu rozliczeniowego licząc od momentu rozpoczęcia świadczenia usług w taryfie nju buzz
12. Warunkiem otrzymania Vouchera jest brak dyspozycji wyłączenia aktywowanego w ramach Promocji numeru na dzień wysyłki Vouchera.

I to tyle.. trzeba czekać.

Kolejna promocja której nie wiem czy warto opisać: http://www.njumobile.pl/oferta/zima

Image

Załączniki:
Komentarz do pliku: Promocja Groupon.
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png [ 23.77 KiB | Obejrzany 2633 razy ]

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości