Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Maj 2011 09:54 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
niebieski
Witam,
Sprawa wygląda tak: w topicu viewtopic.php?f=16&t=2762 prosiłem o pomoc w nocnym transferze z Tirgu Mures do Cluj, lecz nikt z forumowiczów tego jeszcze nie przerabiał, więc nie dostałem odp. Z Wizzaira dostałem info, że nie zapewnią mi transferu z TGM do CLJ, więc zażyczyłem sobie zwrot kasy (już minęło 8 dni, a mieli oddać do 7 dni. Poprzednio czekałem 42 dni)
W związku z tym, żeby wykorzystać część lotów proszę o pomoc w zakombinowaniu jakiejś trasy w godzinach porannych w dniu 11.06, tak żebym spokojnie dostał się w ten sam dzień do BGY na 17-tą, ewentualnie do FRL na 21-szą.
Mam następujące rezerwacje:
10.06 - POZ-DTM 16:35-17:55
11.06 - CLJ-VCE 06:30-07:20
11.06 - BGY-POZ 18:45-20:30
ew.
11.06 - FRL-WRO 22:35-00:15
Z Dortmundu prawie nic taniego nie lata, więc mogę podjechać na któreś lotnisko (NRN, EIN) żeby kontynuować trip. Sprawdzałem różne kombinacje poprzez Azuon, i jedyne w miarę sensowne połączenia do BGY w dn. 11.06, to trasy EIN-BGY oraz NRN-VLC-BGY. Niestety przy obecnych cenach (+ transfer z/na lotnisko) wyjdzie pewnie ze 100 euro (loty w zależności 70-80 euro), a tyle nie chcę wydać. Zresztą bilety które mam, kupowane były w dobrych promocjach, więc teraz nie zamierzam przepłacać, najwyżej odpuszczę.
Do CLJ nie dolecę wogóle na rano, więc lot CLJ-VCE pewnie stracę, ale może uda się zaliczyć trasę:
10.06 - POZ-DTM 16:35-17:55
... ... - no i właśnie chodzi mi o to brakujące ogniwo ;)
11.06 - BGY-POZ 18:45-20:30
ew.
11.06 - FRL-WRO 22:35-00:15
Acha, we Włoszech też mogę sobie podjechać pociągiem, ale nie więcej niż 2h.
Zalezy mi żeby w zakombinowanej wersji zmiescić się z nowymi lotami w kwocie powiedzmy do 50-60 euro.
Będę wdzięczny za każdą kombinację odpowiadającą mi cenowo i logistycznie ;)

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości