Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Paź 2018 10:43 
Awatar użytkownika

platynowy
  • Polska ew. Europa (w miarę dobrym/niedrogim dolotem z PL)

Dokąd
  • NRT, HND, OSA, ITM, KIX, OKA, FUK, itp, itd...

Data wylotu
  • 22.04.2019

Data powrotu
  • 12.05.2019

Długość pobytu
  • 14-21 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • TK: WAW-IST-NRT ok. 2290PLN ew. SK: WRO-CPH-NRT ok 2300PLN

Dodatkowe informacje
  • Daty elastyczne +/- 5 dni, tak aby na miejscy byc min 2 tyg. max 3 tyg.
    Szukam czegos <2000PLN, moze byc z bagazem rejestrowanym, moze byc tylko podreczny.
    Nie tylko Polska, ale tez cala Europa (tam gdzie mozna sie tanio/szybko dostac z PL) wchodzi w gre.

Wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie na promocje/oferty na ten kierunek. Potwierdzcie, czy nie jestem w mylnym bledzie...
    Bede wdzieczny tez za wszelkie uwagi, jak to samemu zlozyc taniej/lepiej, np. oferty punktowe M&M, najmilszy poniedzialek, itp.
    Jakis dolot do Japoni przez TPE, HKG, BKK, ICN, PEK lub inne lotnisko w Azji?
    Dzieki!
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 19 Paź 2018 23:13 

HON fly4free
jaco027 napisał(a):
Sam znalazłem
TK: WAW-IST-NRT ok. 2290PLN
można taniej
Załącznik:
waw-nrt.png
waw-nrt.png [ 10.51 KiB | Obejrzany 1734 razy ]
 Profil Relacje PM off
jaco027 lubi ten post.
jaco027 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 20 Paź 2018 10:17 
Awatar użytkownika

platynowy
Dzieki @pemat.
Po sprawdzeniu u siebie i dojsciu do platnosci schodzi nawet do okolo 1900PLN. A w najbardziej interesujacym mnie terminie 22/04-12/05 do okolo 2100PLN czyli odpowiednio -400PLN lub -200PLN. To juz jest okolo 10-20% mniej niz wczesniejsze moje wyszukiwania.
Jeszcze pytanie do znawcow wyszukiwania i kierunkow wschodnich - czy to juz jest max, ktory mozna "wycisnac"na Japonie, czy moze jeszcze warto poczekac do poczatku roku, gdy pojawia sie jakies promocje KLM/AF/BA..., przewoznikow z zatoki?
Pamieta ktos moze jakie byly ceny w poprzednich latach?
PS. I jeszcze jedno - wszstkie tanie strony dla tego lotu: seat24, gotogate, supersaver maja ten sam UI, czy to jest ta sama grupa kapitalowa?

Załączniki:
WAW-NRT3.JPG
WAW-NRT3.JPG [ 33.11 KiB | Obejrzany 1685 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Paź 2018 11:43 
Awatar użytkownika

srebrny
Za WAW-CDG-NTR-CDG-WAW w styczniowej promocji AF płaciłem <1600PLN z rejestrowanym. Co będzie po nowym roku, tego nikt nie wie.
jaco027 lubi ten post.
jaco027 uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 25 Paź 2018 11:32 
Awatar użytkownika

Cześć,

Przymierzam się powoli to kupna biletów w podobnym okresie.

Przykładowo:
28.04 09:25 GDN - 08:55 NRT (Finnair AY1172 + JAL JL414)
07.05 10:45 KIX - 19:30 GDN (Finnair AY78 + Finnair AY1173)

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego jest tak duży rozstrzał cenowy między wyszukiwarką Opodo a stroną Finnair? ~2500zł vs ~3500zł
Czy kupując bilety w Opodo otrzymam numer biletu/rezerwacji, którym będę mógł zarządzać z poziomu strony Finnair (miejsca, odprawa online, etc.)?
Do tej pory kupowałem bilety prosto u danego przewoźnika, stąd też moje wątpliwości.

Pozdrawiam serdecznie
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Paź 2018 15:50 
Awatar użytkownika

platynowy
Opodo jest OK. Pewnie w innych watkach znajdziesz wiecej info na ich temat. Uzyj wyszukiwania postow.
Dostaniesz nr rezerwacji i bedziesz mogl z nim szalec na stronie przewoznika.
Udanego wyjazdu do Japonii.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Paź 2018 15:54 

Jest ok, o ile cena nie wynika z błędu
Powinno być ok o ile na innych ota cena jest podobna, jak tylko na opodo jest tak "tanio".....
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości