Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 128 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 05 Sie 2013 01:13 

Mam na sprzedaż nową torbę która wchodzi jako podręczny do wizza. Ze wszystkimi metkami

Wymiary 43 X 30 X 19. Spokojnie wchodzi w rusztowanie, i oblatałem już z moim egzemplarzem trochę lotów w wizzie.

Co lepsze ( i rzadko spotykane) jest ona w twardej obudowie, i na kółkach z rączką.

Kupiłem takie dwie na promocji jako powystawowe. I mam jedną zbędną. Naprawdę bardzo sprytne i poręczne.

Możemy załatwić poprzez allegro.

Cena 97 PLN + wysyłka (ok 15 zł)

info priv

Załączniki:
tor4.jpg
tor4.jpg [ 233.59 KiB | Obejrzany 20658 razy ]
tor3.jpg
tor3.jpg [ 135.43 KiB | Obejrzany 20658 razy ]
tor2.jpg
tor2.jpg [ 86.64 KiB | Obejrzany 20658 razy ]
tor 1.jpg
tor 1.jpg [ 141.27 KiB | Obejrzany 20658 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#22 PostWysłany: 05 Sie 2013 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 288
Kilometry: 316 093
niebieski
Potrzebuję taką ale w poprzek gdyż muszę na niej postawić drugi mały bagaż podręczny. Dziękuję za foty, oferta po opuszczeniu paru złotych wydaje się bardzo ciekawa, myślę, że może ktoś inny się zgłosi.
Jeśli ktoś ma lub zna takie walizki na kółkach typu pilotka w rozsądnej cenie to proszę jeszcze raz o linki. Wylot mam 18 sierpnia, do tego czasu coś muszę kupić ...
Andora*Austria*Belgia*Białoruś*Bułgaria*Chorwacja*Czechy*Dania*Estonia*Francja*Irlandia*Niderlandy*Niemcy*Grecja*Gruzja*Hiszpania*Mołdawia*Norwegia*Litwa*Łotwa*Portugalia*Rosja*Rumunia*Słowacja*Szwajcaria*Szwecja*Ukraina*Węgry*Wielka Brytania*Włochy
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 07 Sie 2013 20:59 
Awatar użytkownika

Jeśli moja torba ma większe wymiary niż te sugerowane przez wizz ale nie będzie wypełniona w 100% i wepchnę ją do kosza to odpuszczą ? Dziękuje za odp.

#24 PostWysłany: 07 Sie 2013 21:05 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Jeżeli wejdzie do wzornika to ok.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 08 Sie 2013 21:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Znalazłem przyzwoitą twardą walizkę na 4 kółeczkach, ale o wymiarach 45 x 36 x 24 cm. Czy taką walizkę wsunę w koszyk jako mały podręczny?
Andora*Austria*Belgia*Białoruś*Bułgaria*Chorwacja*Czechy*Dania*Estonia*Francja*Irlandia*Niderlandy*Niemcy*Grecja*Gruzja*Hiszpania*Mołdawia*Norwegia*Litwa*Łotwa*Portugalia*Rosja*Rumunia*Słowacja*Szwajcaria*Szwecja*Ukraina*Węgry*Wielka Brytania*Włochy
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 08 Sie 2013 21:12 

Maktravel napisał(a):
Znalazłem przyzwoitą twardą walizkę na 4 kółeczkach, ale o wymiarach 45 x 36 x 24 cm. Czy taką walizkę wsunę w koszyk jako mały podręczny?

Nikt Ci tu 100 proc. gwarancji nie da. Bagaż podręczny ma maksymalne wymiary 42x32x25 cm. Moim zdaniem możesz zaryzykować jeśli kółka "wchodzą" w rozmiar walizki. Twoja walizka nie powinna się raczej rzucać w oczy z racji 3 cm różnicy.
 PM off  

#27 PostWysłany: 08 Sie 2013 21:27 

Maktravel napisał(a):

Kupno całkowicie bez sensu, wymiary wzornika wizz są bez żadnej tolerancji tak więc spore ryzyko uiszczenia opłaty za nie wymiarowy bagaż (przy tych wymiarach w grę wchodzą praktycznie jedynie plecaki i torby sportowe)
 PM off  

#28 PostWysłany: 08 Sie 2013 21:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki. Oczywiście nie chodzi mi o gwarancję tylko Wasze własne doświadczenia z bagażem ...
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 16 Sie 2013 19:42 

Pytanie może nie do końca o to jaka torba, czy walizka, ale czy waszym zdaniem łatwo spakować się na 7-8 dni w mały podręczny w Wizzair? Zastanawiam się, czy nie lepiej dopłacić do dużego podręcznego i mieć spokojniejszą głowę?
Wyjazd do Londynu 10 września.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 19 Wrz 2013 11:02 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
niebieski
a czy ktos moze jest w posiadaniu ponizszej walizki/torby Dunlopa i testowal ja w Wizzair?
http://www.sportsdirect.com/dunlop-suit ... bag-709906
niby wymiary sa ok, ale pytanie czy to wymiary zewnetrzne czy wewnetrzne...
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 16 Paź 2013 10:24 

Wczoraj dotarła do mnie zamówiona mała twarda kabinowka.
Troche kobiecy wymiar, ale można na nią załozyć bez problemu
drugą miekką kabinówkę na zakładkę (oczywiscie gdy podróżujemy we dwoje:).

http://www.torebki-walizki.pl/walizka-k ... 01a16.html
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 16 Paź 2013 10:50 

Zbanowany
Hej

Maciej ta twoja walizka ma rozmiary 30X23X42. Sprzedawcy reklamują ją jako akceptowalną przez Wizzar i Ryanair.
Jeden zrozmiarów (23 cm ) jest 3 cm za duży do Ryanaira pozostałe dw wyrażnie mniejsze. Myślicie ,że obejdzie sie bez dopłat w Ryanair ???
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 24 Paź 2013 10:53 

Walizka w super cenie i lepsza od popularnych "bazarówek" (ma kółka i uchwyt) tylko jeden z wymiarów jest o 2-5cm za duży 41/34 (37 z kółkami)/18. Czyli jak mały podręczny do wizzair nie przejdzie ? Choć podobno w wizzair najważniejsza jest szerokość i głębokość. Jako podręczny (dopłata 10E) będzie ok i w ryanair też bez problemu.
link:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3652813933
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 24 Paź 2013 11:04 

delcoyote napisał(a):
Walizka w super cenie i lepsza od popularnych "bazarówek" (ma kółka i uchwyt) tylko jeden z wymiarów jest o 2-5cm za duży 41/34 (37 z kółkami)/18. Czyli jak mały podręczny do wizzair nie przejdzie ? Choć podobno w wizzair najważniejsza jest szerokość i głębokość. Jako podręczny (dopłata 10E) będzie ok i w ryanair też bez problemu.
link:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3652813933

W przypadku małego podręcznego nie wsadzisz nic co ma ponad 32cm na szerokości, ponad 25cm na głębokości i jest walizką. Wymiar 42cm jest w pionie i tu większy wymiar wejdzie do sizera. Od obsługi lotniska będzie zależeć czy ewentualną nadwyżkę ponad 42cm Ci darują.
Sam mam piękną walizkę o szerokości 33cm i żal, że nie nadaje się na mały podręczny do Wizza.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 24 Paź 2013 17:38 

Zbanowany
Witam

Ja na swoje wyjazdy ciągle szukam uniwersalnej walizki pasującej zarówno do Wizzair i Ryanaira.
Teraz znalazłem taką walizkę http://pl.sportsdirect.com/accessories/ ... ases?dcp=6.
Ktoś może z niej korzysta ?- Wymiar prawie już idealny jest jedynie o 1 cm za wysoka. Myślicie ,ze przejdzie jako darmowy podręczny

Pozdrawiam

Jaśko

Przepraszam wczesniej nie podałem dokładnie właściwego adresu. Chodzi o walizkę http://pl.sportsdirect.com/dunlop-hard- ... ver-708205. Do Ryanair jest ok ale czy ten 1 cm na wysokosci w Wizzair moze zadecydować o dopłacie ?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 28 Paź 2013 01:36 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Tego 1 cm różnicy w sizerze nikt raczej nie zauważy. Mam plecak który jest o 3-4 cm za wysoki i te kilka razy co mi go kazali wkładać nie zwrócili uwagi. Bagaż wkłada się pionowo więc się nie zablokuje, a patrząc z góry nie widać tej drobnej nadwyżki.

Zresztą tu czy w innym wątku ktoś pisał o tym samym.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 09 Lut 2014 22:35 

Ja mam pytanie innej natury, czy gdzieś w Krakowie jest miejsce w którym można sprawdzić torbę? Czy jedynym wyjściem jest już jechać na lotnisko do Katowic i tam zaryzykować?
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 09 Lut 2014 22:49 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Zbanowany
ultras napisał(a):
Ja mam pytanie innej natury, czy gdzieś w Krakowie jest miejsce w którym można sprawdzić torbę? Czy jedynym wyjściem jest już jechać na lotnisko do Katowic i tam zaryzykować?

Ryzyko przeogromne - ręce utną jak się nie zmieści;).

Jeżeli dla świętego spokoju chcesz sprawdzić to podjedź na lotnisko i sprawdź. Z logicznego punktu widzenia średnio to widzę bo chyba każdy ma w domu jakiś "centymetr" którym może obadać sprawę.

#39 PostWysłany: 09 Lut 2014 22:57 

No tak tylko Wizz z Krakowa nie lata ;) centymetr mam, ale i torbe nie jest sztywna więc po prostu się zastanawiam jak bardzo można ją nagiąc żeby upchnąć :)
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 09 Lut 2014 23:13 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Zbanowany
Jak upychasz ubraniami a nie kostką brukową to parę centymetrów ponad wymiar zniwelujesz siłą. Przeprowadź testy laboratoryjne w domu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 128 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość