Podniebne restauracje. Sprawdźcie, które linie lotnicze oferują najlepsze jedzenie
Planujesz dłuższą podróż, ale nie cierpisz odgrzewanego w mikrofalówce jedzenia z tacki?
Niektóre linie lotnicze naprawdę potrafią zadbać o podniebienia swoich pasażerów. Zatrudniają znanych szefów kuchni i serwują wyszukane potrawy. Jedyny minus jest taki, że raczej nie uraczycie tych rarytasów w klasie ekonomicznej (choć są wyjątki). Jednak amerykański magazyn „AFAR”, który opublikował zestawienie, zapewnia że mimo to warto choć raz spróbować posiłku w podniebnej restauracji. Kto został wyróżniony?
PoprzednieObraz 3 z 10Następne
Qantas
Narodowy przewoźnik Australii korzysta z doświadczeń szefa kuchni Neila Perry'ego, który na co dzień urzęduje w lokalu Rockpool Bar and Grill w Sydney. W menu pasażerowie znajdą m.in. cassoulet (rodzaj gulaszu) z jagnięciny czy zupę selerową. 7/10 - taką zbiorczą ocenę wystawia jedzeniu na pokładach Qantas serwis AirlineMeals.
Fot. Flickr/Jeremy/Lic. CC by
Narodowy przewoźnik Australii korzysta z doświadczeń szefa kuchni Neila Perry'ego, który na co dzień urzęduje w lokalu Rockpool Bar and Grill w Sydney. W menu pasażerowie znajdą m.in. cassoulet (rodzaj gulaszu) z jagnięciny czy zupę selerową. 7/10 - taką zbiorczą ocenę wystawia jedzeniu na pokładach Qantas serwis AirlineMeals.
Fot. Flickr/Jeremy/Lic. CC by
PoprzednieObraz 3 z 10Następne






