„Jak w najlepszej restauracji” czy „zabierzcie stąd to g…!” Jedzenie w samolotach
Czy jakość jedzenia, które jest oferowane na pokładach samolotów, zależy tylko i wyłącznie od klasy zakupionego biletu? Posiłki w economy to sztuczna papka nadająca się do natychmiastowego wyrzucenia, a dania w klasie biznes wprawiają nasze kubki smakowe – i nas samych – w stan ekstazy? Nie zawsze tak to wygląda. A zresztą – sami zobaczcie.
PoprzednieObraz 12 z 12Następne
Cathay Pacific
A na koniec podglądamy posiłki w Cathay Pacific – czołowych azjatyckich liniach lotniczych, z siedzibą w Hongkongu. Wygląda smacznie?
...a może podzielicie się z nami (i innymi czytelnikami) swoimi wrażeniami z jakości posiłków serwowanych na pokładach samolotów? Mieliście jakąś spektakularną wtopę (mój przyjaciel, lecąc ostatnio samolotem jednej z amerykańskich linii, jedzenie skwitował krótkim: „zabierzcie stąd to g....”)? Lub macie ochotę pochwalić któregoś z przewoźników za świetną jakość jedzenia na pokładzie?
Fot. bizmac, mattweibo / Flickr.com
A na koniec podglądamy posiłki w Cathay Pacific – czołowych azjatyckich liniach lotniczych, z siedzibą w Hongkongu. Wygląda smacznie?
...a może podzielicie się z nami (i innymi czytelnikami) swoimi wrażeniami z jakości posiłków serwowanych na pokładach samolotów? Mieliście jakąś spektakularną wtopę (mój przyjaciel, lecąc ostatnio samolotem jednej z amerykańskich linii, jedzenie skwitował krótkim: „zabierzcie stąd to g....”)? Lub macie ochotę pochwalić któregoś z przewoźników za świetną jakość jedzenia na pokładzie?
Fot. bizmac, mattweibo / Flickr.com
PoprzednieObraz 12 z 12Następne