14-dniowy urlop all inclusive na Karaibach (Kuba) z Warszawy za 3135 PLN!
Odwiedź królestwo salsy, skosztuj prawdziwej Cuba Libre oraz wypocznij na białych karaibskich plażach w międzyczasie eksplorując przepiękne koralowe wysepki. To własnie stamtąd pochodzą słynne na całym świecie, najlepsze cygara dlatego jak już będziecie na miejscu, warto zobaczyć prowincję Pinar del Río – słynny region uprawy tytoniu. Odwiedźcie również Trinidad to miasto nazywane powszechnie „klejnotem Kuby”, zachowuje niepowtarzalny charakter i klimat prawdziwej Kuby. Nie zapomnijcie również o tętniącej życiem Hawanie. Jedno jest pewne – nie zabraknie niezapomnianych wrażeń i widoków!
Położenie
Ten 12-piętrowy hotel położony jest w samym centrum Varadero. W pobliżu sklepy z rękodziełem i pamiątkami, lokalne restauracje i bary. Do lotniska w Varadero ok. 25 km.
Plaża
Do szerokiej i piaszczystej plaży ok. 100 m (przejście przez ulicę). Leżaki oraz parasole – bezpłatne.
Do dyspozycji gości
Recepcja, lobby, windy, restauracja główna, restauracja a’la carte (kuchnia włoska, sałatki, dania z grilla), 3 bary (lobby bar, bar przy basenie oraz bar na plaży), basen z brodzikiem dla dzieci (w basenie słodka woda), hotel zapewnia bezpłatne ręczniki basenowe, taras słoneczny z leżakami i parasolami, sklepik z pamiątkami, salon masażu, wypożyczalnia skuterów i samochodów, kantor. Przy plaży bar hotelowy.
Pokoje
Hotel posiada 272 skromnie wyposażonych pokoi, wszystkie z łazienkami (wanna i wc), klimatyzacją, telefonem, TV sat, minisejfem (za dopłatą ok 2 CUC/dzień). Część pokoi posiada balkon. Pokoje standardowe ( pow. ok 25 m2) – z możliwością zakwaterowania max. 2 osób dorosłych i dziecka.
Wyżywienie
All inclusive: śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu w restauracji głównej oraz przekąski w barze. Restauracja a la carte nie jest objęta programem all inclusive! Nieograniczona ilość lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych oraz win serwowanych (10.00-22.00) w restauracji głównej oraz barach hotelowych – poza lobby barem oraz (10.00-18.00) w barze na plaży. 2 x w tygodniu w restauracji głównej organizowane są wieczory z daniami kuchni kubańskiej i międzynarodowej.