Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 237 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Wrz 2014 17:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Wczoraj znalazłem na HotelSpotter
taki myk, że jak się kupi promocyjne opakowanie witamin Centrum 2x100 tabletek w specjalnym promocyjnym opakowaniu to za friko można spędzić nocleg w jednym z kilkunastu Polskich Hoteli Historycznych. Promocja obejmuje pokoje jedno- i dwuosobowe, także za jedno opakowanie można dostać dwójkę. Trzeba tylko zachować do kontroli ( jak w komunikacji miejskiej ;) ) paragon i opakowanie po witaminach. Zresztą wszystko jest w regulaminie.
Dodam, że objeździłem okoliczne apteki oraz obdzwoniłem te dalsze, nawet pobliskie hipermarkety i hurtownie farmaceutyczne i nigdzie nie ma. Ale od czego nasz ''ulubiony portal alledrogo'' gdzie po wpisaniu słów ''centrum promocja'' kilku sprzedawców się znalazło.
Jak ktoś zarezerwuje to niech da znać ''co, gdzie, jak?'' , może jakiś zlot F4F się złoży?

Ostatnio edytowany przez Kamil, 16 Wrz 2014 19:45, edytowano w sumie 1 raz
Post niezgodny z regulaminem forum: http://www.fly4free.pl/forum/regulamin-forum-fly4free-pl,19,17810
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍 Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍
Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨ Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2014 18:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Przy zakupie na alledrogo przez wersję mobilną można zbić cenę o 20 pln.
 Profil Relacje PM off
pifko uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2014 18:30 

Dobrą ceną ma aptekaprima24.
Z przesyłką kurierem pocztex wychodzi 104 zł.
Dostępność jest póki co spora. Można ją na bieżąco śledzić tutaj.
Promocja obejmuje pokój ze śniadaniem.
Najlepiej zadzwonić do konkretnego hotelu z pytaniem o dostępność w wybranym terminie - recepcja udzieli takiej informacji [mi udzieliła ;) ].
Rezerwacji trzeba jednak dokonać przez formularz - potrzebny jest numer paragonu i kod promocyjny.
 Profil Relacje PM off

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2014 18:34 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Najlepsza oferta to chyba:
http://allegro.pl/witaminy-centrum-az-1 ... 33868.html
-20 zł z aplikacji mobilnej.

#5 PostWysłany: 16 Wrz 2014 19:21 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Fajna opcja tylko, że właściwie wszystkie te hotele żyją z organizacji imprez okolicznościowych, więc dostępność w weekendy może być kiepściutka.

#6 PostWysłany: 16 Wrz 2014 19:42 
Awatar użytkownika

niebieski
04patryk12 napisał(a):
Fajna opcja tylko, że właściwie wszystkie te hotele żyją z organizacji imprez okolicznościowych, więc dostępność w weekendy może być kiepściutka.

Ale spróbować warto. Ja akurat pracuję głownie w weekendy, a termin który mi pasuje jest w środę.
I od lat patrzę jak sroka w gnat na Zamek Na Skale w Lądku, ale 430 zł za pokój to było nie dla mnie. A teraz tam będę. Ale wypas. :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:03 

platynowy
04patryk12 napisał(a):

Chyba aż tak źle nie jest, ja sobie wziąłem weekend 17-19 października w Wojanowie i w ciagu pół godziny oba noclegi zostały potwierdzone, nie musiałem szukać innych dat.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:23 
Awatar użytkownika

srebrny
kacper451 napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

Chyba aż tak źle nie jest, ja sobie wziąłem weekend 17-19 października w Wojanowie i w ciagu pół godziny oba noclegi zostały potwierdzone, nie musiałem szukać innych dat.

Proszę powiedz jak to technicznie zrobiłeś?
Najpierw rezerwacja w history-hotel, a potem rejestracja zakupu witamin?

#9 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:39 

niebieski
[/quote] Chyba aż tak źle nie jest, ja sobie wziąłem weekend 17-19 października w Wojanowie i w ciagu pół godziny oba noclegi zostały potwierdzone, nie musiałem szukać innych dat.[/quote]

Możesz mi jeszcze napisać czy usługi SPA są wliczone w pokój czy osobno trzeba płacić?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:42 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Rozumiem, że 1 opak. = 1 nocleg w pokoju dwuosobowym ?

Rodziców trzeba wydelegować :D
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:50 
Awatar użytkownika

niebieski
wojtekf93 napisał(a):
Rozumiem, że 1 opak. = 1 nocleg w pokoju dwuosobowym ?

Rodziców trzeba wydelegować :D

Jeden nocleg=jeden pokój (jedno- lub dwuosobowy)
Wszystko jest w regulaminie promocji jak też w pierwszym poście.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Wrz 2014 20:53 

niebieski
latoking napisał(a):
Chyba aż tak źle nie jest, ja sobie wziąłem weekend 17-19 października w Wojanowie i w ciagu pół godziny oba noclegi zostały potwierdzone, nie musiałem szukać innych dat.[/quote]

Możesz mi jeszcze napisać czy usługi SPA są wliczone w pokój czy osobno trzeba płacić?[/quote]

Podejrzewam ,że każdy dostaje też darmowego murzyna który go na rękach nosi :)

Wg. mnie nie ma co liczyć na usługi SPA, nigdy nie są nigdzie wliczone. Chyba ,że masz przez to na myśli fitness centrum lub saunę.

Ostatnio edytowany przez suszek, 22 Maj 2015 18:10, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 16 Wrz 2014 21:02 

platynowy
wtak napisał(a):
Proszę powiedz jak to technicznie zrobiłeś?
Najpierw rezerwacja w history-hotel, a potem rejestracja zakupu witamin?

Zrobiłem to jakby awansem:>, zadzwoniłem do jednej z aptek na allegro zapytałem czy jeśli kupie witaminy, czy otworzy mi Pan opakowania i poda kody, zero problemu.
Zaplata przez PayU, wykonałem za moment telefon i po chwili kody na maila z obu opakowań. Później doczytałem ze tam są potrzebne jeszcze nr paragonów, tez o nie poprosiłem i również otrzymałem, Witaminek do dzisiaj jeszcze nie mam, ale to nie przeszkodziło mi w rezerwacji noclegów.

latoking napisał(a):
Możesz mi jeszcze napisać czy usługi SPA są wliczone w pokój czy osobno trzeba płacić?

Pewnie basen i sauna, za klepanie po plecach:> trzeba jak slusznie kolega wyżej zauważył dodatkowo zawsze płacić.
 Profil Relacje PM off
wtak lubi ten post.

#14 PostWysłany: 17 Wrz 2014 13:22 

niebieski
Dzięki bardzo za znalezisko i info. Wczoraj kupiłam witaminy , dziś dokonałam rezerwacji i mam już potwierdzony nocleg ze śniadaniem dla 2 osób w następny weekend. Miłe zakończenie wakacji :D
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 18 Wrz 2014 14:20 
Awatar użytkownika

niebieski
pifko napisał(a):
Wczoraj znalazłem na HotelSpotter
Dziękuję 8-). Skorzystam nie tylko ja, ale także kilkoro znajomych, którzy rzucili się na zakupy witamin Centrum - w końcu czego się nie robi dla zdrowia :lol:. Fajna akcja - rajd po aptekach. W Małopolsce raczej nie było problemu z dostępnością, a cenowo w części aptek wychodziło zjadliwie (okolice 105PLN).

latoking napisał(a):
czy usługi SPA są wliczone w pokój czy osobno trzeba płacić?
W cenie: nocleg, śniadanie dla wszystkich, sauna, fitness, jacuzzi, basen, boisko wielofunkcyjne. Za połowę ceny (normalnie 15PLN/godzina) kort tenisowy. Rowery za 10PLN, wszystkie zabiegi SPA według cennika.

pifko napisał(a):
Jak ktoś zarezerwuje to niech da znać ''co, gdzie, jak?'' , może jakiś zlot F4F się złoży
4 weekend października, Pałac Wojanów. Cena standardowa takiego pobytu - 780-1000PLN ;). Nasz koszt: 2 opakowania Centrum, żadnych problemów z połączeniem dwóch pojedynczych rezerwacji. Ktoś jeszcze z forum :?:

PS. <żart_mode_on> Czy ktoś chce zakupić witaminy Centrum? Same tabletki, bez kodu promocyjnego. Tanio sprzedam :lol: <żart_mode_off>

Załączniki:
wojanow.jpg
wojanow.jpg [ 218.17 KiB | Obejrzany 8247 razy ]
 Profil Relacje PM off
szeptana lubi ten post.

#16 PostWysłany: 18 Wrz 2014 17:57 
Awatar użytkownika

niebieski
PS. <żart_mode_on> Czy ktoś chce zakupić witaminy Centrum? Same tabletki, bez kodu promocyjnego. Tanio sprzedam :lol: <żart_mode_off>[/quote]

Tabletki zostaw sobie. Dodatkowo niebieski kolor potęguje uczucie dowitaminizowania i na romantyczny pobyt we dwoje - bezcenne. :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
jesion83 lubi ten post.

#17 PostWysłany: 19 Wrz 2014 09:03 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
Fajne promo . Ja się jednak zastanawiam :)
Bo jak się nie trafi z pogodą to można zostać uwięzionym w zamku :)
Przy okazji rzućcie okiem na menu w restauracji. Jak druga połowa będzie chciała obiadek w hotelu to drugie tyle co za nocleg zostawicie w restauracji :)
Rowerek na cały dzień - 40zł itp. ( a w końcu w ciagu dnia coś trzeba robić)
Nocleg w super miejscu to fakt ale zliczając koszty weekendu może się okazać,że się przedroży.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 19 Wrz 2014 09:45 

pifko napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

Ale spróbować warto. Ja akurat pracuję głownie w weekendy, a termin który mi pasuje jest w środę.
I od lat patrzę jak sroka w gnat na Zamek Na Skale w Lądku, ale 430 zł za pokój to było nie dla mnie. A teraz tam będę. Ale wypas. :twisted:

Co jakiś czas, pojawia się na HRS deals za połowę tej kwoty.
Hotel faktycznie b.klimatyczny. Warto było dać nawet te 2 stówy, bo za witaminkami nie będę biegał. :D
Parking 25 pln extra za dobę. W cenie basen.
Niektórzy mogą się zdziwić, jak zobaczą ceny zabiegów w SPA.
Bo widzę, że niektórzy liczą na darmochę, za witaminki. :mrgreen:
 PM off  

#19 PostWysłany: 19 Wrz 2014 10:24 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
Anonymous napisał(a):
pifko napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

Co jakiś czas, pojawia się na HRS deals za połowę tej kwoty.
Hotel faktycznie b.klimatyczny. Warto było dać nawet te 2 stówy, bo za witaminkami nie będę biegał. :D
Parking 25 pln extra za dobę. W cenie basen.
Niektórzy mogą się zdziwić, jak zobaczą ceny zabiegów w SPA.
Bo widzę, że niektórzy liczą na darmochę, za witaminki. :mrgreen:

no właśnie do tego zmierzałem :)
ja spojrzałem na menu :)
Na pierwszy rzut oka super promo ale na chłodno zaplanujcie sobie w razie czego co chcecie robić na miejscu itp.
Bo latać np. z Jeleniej Góry żeby pochodzić po górach i jeść na mieście żeby wrócić do hotelu spać to lipa :)
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 19 Wrz 2014 10:36 
Awatar użytkownika

niebieski
klimas napisał(a):
jak się nie trafi z pogodą to można zostać uwięzionym w zamku :) [..] Jak druga połowa będzie chciała obiadek w hotelu to drugie tyle co za nocleg zostawicie w restauracji :) Rowerek na cały dzień - 40zł itp. ( a w końcu w ciagu dnia coś trzeba robić)
Rzut beretem od Jeleniej Góry. Rzut beretem od Karpacza. Blisko do Szklarskiej Poręby. Jeżeli przyjedziesz tam samochodem, to nie jesteś uwięziony w Pałacu, i masz milion możliwości aktywności bądź leniuchowania. ;). A odnośnie jedzenia: śniadania w Pałacu masz w cenie, a obiad / podwieczorek / kolację możesz zjeść w normalniejszych cenach "gdziebądź". Quirino, Kuźnia Smaku, Pasja czy tak polecana na Gastronautach Mazurkowa Chata - że tylko okolicznymi jeleniogórskimi klimatami zagaję...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 237 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości