Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:56 

haha sam chcialem ten temat zalozyc :)
da sie rowniez z madrytu w na prawde sexi cenach :D

ten lot ponizej z barcy jest o ponad 100zl wiecej

Załączniki:
Untitled.png
Untitled.png [ 11.21 KiB | Obejrzany 1251 razy ]
 PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 12 Cze 2014 14:11 

a wlasnie teraz temat zczailem ze napisales tylko centralna.. oni maja jeszcze polaczenia do Peru
ttuaj z dolotami z Polski za 1850:
lima-sierpien-2014,8,49754
 PM off  

#3 PostWysłany: 12 Cze 2014 14:36 
Awatar użytkownika

Anonymous napisał(a):
haha sam chcialem ten temat zalozyc :)
da sie rowniez z madrytu w na prawde sexi cenach :D

ten lot ponizej z barcy jest o ponad 100zl wiecej

Fajna cena do EZE z C2, super gdyby jeszcze po drodze był jakiś fajny kilkudniowy stopover w NY
...szkoda tylko, że nie można lecieć do Buenos na sylwestra w tak dobrej cenie, tym bardziej, że to środek tamtejszego lata
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Cze 2014 15:03 
Awatar użytkownika

swiezak napisał(a):
stopover jest jak najbardziej możliwy, patrz na warunki taryfy

OK, to wiem, w promo DL jest takowy zapis marketingowy, tylko że w tak atrakcyjnej cenie nie widzę EZE lub LIM z logicznym kilkudniowym stopoverem w NY
Będę wdzięczna za 'oświecenie mnie' jeśli istnieje jakiś termin na styczeń-marzec 2015
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Cze 2014 16:28 
Awatar użytkownika

tomgun napisał(a):
Stop w NYC

Fajnie, że jest kilkudniowy stop wracając z Hondurasu... ale obecnie hiszpańska wersja lastminute.com z której korzystałeś pokazuje w twoim terminie już 524,50 EUR, więc ten stop jest wątpliwej wartości

Ostatnio edytowany przez bobo77, 12 Cze 2014 16:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Cze 2014 16:43 
Awatar użytkownika

niebieski
to i ja coś znalazłem
Załącznik:
DL.jpg
DL.jpg [ 35.41 KiB | Obejrzany 907 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Cze 2014 17:04 
Awatar użytkownika

swiezak napisał(a):
bobo77 napisał(a):
tomgun napisał(a):
Stop w NYC

Fajnie, że jest kilkudniowy stop wracając z Hondurasu... ale obecnie hiszpańska wersja lastminute.com z której korzystałeś pokazuje w twoim terminie już 524,50 EUR, więc ten stop jest wątpliwej wartości

Szkoda również, że nie ma EZE lub LIM z atrakcyjnym cenowo kilkudniowym stopoverem w NY

proponuję zerknąć na post powyżej Twojego

Jeśli ktoś chce w listopadzie w jednej podróży połączyć Peru i NY, to jest prawdziwy DEAL
...mam tylko nadzieję, że jest realnie bookowalne w tej kwocie i super jeśli istnieje możliwość rozciągnąć w czasie pobyt w Peru

-- 12 Cze 2014 17:12 --

tomgun napisał(a):
bobo77 napisał(a):
tomgun napisał(a):
Stop w NYC

możesz rozwinąć co masz na myśli? Proponuję troszkę poszukać , a nie czekać na gotowe , terminów cała masa jak i OTA które daje podobne ceny. Cena na stronie przewoźnika 326 eur.

Nie wybieram się do Hondurasu, więc nie widzę zasadności marnować czasu na extra przeglądanie innych OTA na tej destynacji, a tylko stwierdziłam fakt, że twoja pierwsza wrzutka z lastminute.com nie jest już aktualna
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości