Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Gru 2013 11:38 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
Terminy od stycznia do maja.
Rezerwacja na www.norwegian.com
Załącznik:
tos.png
tos.png [ 19.88 KiB | Obejrzany 2286 razy ]

Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎 Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
#2 PostWysłany: 24 Kwi 2014 15:33 

niebieski
Dzień dobry :geek:

Czy Norwegian takie promocje robi tradycyjnie co roku w listopadzie/grudniu?

Myślę o Tromso w styczniu, ale na razie ceny krążą w okolicach 300-350zł OW. Ucieszyłbym się, gdyby spadły o połowę, ale nie chciałbym sobie pluć w brodę w grudniu, gdyby się okazało, iż jednak już tylko wzrosły. :?

Czy ktoś z Was ma jakieś statystyki/obserwacje/doświadczenia jeśli chodzi o Norwegian? Czekać? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Kwi 2014 16:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Myślę, że szansa na pojawienie się jakiejś promocji do stycznia przyszłego roku jest całkiem spora. Norwegian lubi od czasu do czasu wrzucić coś ciekawego. Po tej grudniowej promocji za ok. 160zł OW (z której zresztą sam skorzystałem) była na pewno jeszcze jedna, o ile dobrze pamiętam w granicach 210zł OW.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Kwi 2014 17:17 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
Co wtorek rano norwegian robi promocje, trzeba sprawdzać na stronie co aktualnie mają w promo ;)
sawiet uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 26 Kwi 2014 18:45 

niebieski
Dziękuję Wam za podpowiedzi. Nie wiedziałem o wtorku 8-)

Dziś widzę, że loty do końca września są osiągalne za 211zł OW, potem wzrastają do 343zł. W tym te styczniowe, które mnie interesują.
To już drogo, zwłaszcza dla 2 osób. Dlatego też pozostaje mi czekać na 158zł lub choćby te 211zł, albo... obejść się smakiem. :roll:
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Lis 2014 08:49 

niebieski
Do bardziej doświadczonych/śledzących politykę cenową Norwegiana: obniżą cenę jeszcze o 100 NOK, czy te 209 PLN to już najlepsze co znajdę na styczeń? Wiem, trochę to wróżenie z fusów, ale może ktoś ich rozgryzł co do ustalania cen? 8-) 8-) 8-)
Kusi poczekać jeszcze tak do początku grudnia.................
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lis 2014 10:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak jak sam stwierdziłeś, to wróżenie z fusów. Obecne 209 zł to dobra cena, bo wcześniej cały czas było drożej. Ja, jeżeli bym planował wyjazd od dłuższego czasu, to brałbym teraz. Jeżeli traktował bym wyjazd jako szukanie super promocji, to można jeszcze poczekać do grudnia.
 Profil Relacje PM off
kamwad uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 10 Lis 2014 11:00 

niebieski
Chyba masz rację. Śledzę te ceny od wielu miesięcy i najniżej jak zeszli (chyba że coś przegapiłem), to 185 PLN, czyli połowę tego, co było w ofercie raptem miesiąc temu.

Nie będę czekał, najwyżej "przepłacę" o jakieś 400 NOK (dla 2 osób w 2 strony), jeżeli znów zejdą do ok. 160 PLN. Ale to przecież zaledwie połowa kosztu jednej nocy w hotelu w Tromsoe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dziękuję
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Lis 2014 11:54 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeżeli nie zdecydowałeś jeszcze o noclegu, to NCH otworzył właśnie nowy hotel w Tromso. Jest dużo dat w cenach promocyjnych - od 590 NOK za pokój 2-osobowy. Fajny hotel pachnący świeżością w dobrej cenie :)
https://www.nordicchoicehotels.com/comf ... mso/about/

Inny ciekawy hotelki z "miejscówką na zorzę" masz opisany w mojej relacji.
tromso-i-oslo-czyli-norwegia-zima,209,43339
http://www.sydspissenhotell.no/Default.aspx?L=GB
http://www.booking.com/hotel/no/sydspis ... ll.pl.html

Ostatnio edytowany przez maczala1 10 Lis 2014 12:15, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Lis 2014 12:05 
Awatar użytkownika

niebieski
kamwad napisał(a):
Nie będę czekał, najwyżej "przepłacę" o jakieś 400 NOK (dla 2 osób w 2 strony)

Nie czekaj. To naprawdę świetne ceny jak na ten kierunek. 400 NOK więcej na (w sumie) czterech lotach... to jak na warunki norweskie żadne pieniądze. A i na polskie, biorąc pod uwagę kierunek, to naprawdę okazja.

maczala1 napisał(a):
NCH otworzył właśnie nowy hotel w Tromso. Jest dużo dat w cenach promocyjnych - od 590 NOK za pokój 2-osobowy.

Dobra cena i dobra lokalizacja! Alternatywą jest Ami Hotel, który też często robi różne promocje i specjalne oferty.
http://www.amihotel.no/
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Lis 2014 12:14 

niebieski
Dziękuję Wam za rady :P

Hotel mam zarezerwowany już od dawna dawna, Radisson 4 noce w cenie 2, wychodzi 800 NOK za noc i mieści się w moim budżecie. Ale ten NCH ciekawy, nie powiem. :ugeek:

Pozdrawiam i zabieram się za kupowanie :D :D :D

P.S. Sydspissen nie ma już miejsc na mój termin ;) ale miejsce na pewno świetne na zorzę!
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 18 Lis 2014 14:14 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 102 845
@kamwad - mam nadzieję, że kupiłeś po 209 zł, bo niestety już podrożały bilety oslo-tromso do ceny 310 zł OW
ja będę jeszcze polowac, ale już żałuję, że nie kupiłam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości