Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 03 Lip 2012 18:38 
Awatar użytkownika

niebieski
|...o...| napisał(a):
Niemcy nie beda sie za bardzo klocic o swoje oni jaj nie maja.
U nich na forach przewaza opinia ze nikt nie poleci ;), choc dwoch otrzymalo po czeskim bledzie 500USD kupon (Ci sie klocili emailowo).

zobaczymy. Ja rowniez sledze rezerwacje podane przez marisa, póki co wszystko wyglada bardzo dobrze. Lot 10.07
 Profil Relacje PM off  

Zobacz miasto położone w Europie i Azji❗😮 SAS Airlines do Stambułu z Polski od 635 PLN Zobacz miasto położone w Europie i Azji❗😮 SAS Airlines do Stambułu z Polski od 635 PLN
Wczasy na Rodos w 4* hotelu z all inclusive ☀️🍹 Blisko słynnej zatoki za 2335 PLN Wczasy na Rodos w 4* hotelu z all inclusive ☀️🍹 Blisko słynnej zatoki za 2335 PLN
#463 PostWysłany: 03 Lip 2012 21:14 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
la-la napisał(a):
Witam! Chcial by znac-do Tokio czy Osaki kiedy bywa najtansze bilety i ile to kosztuje?
Na razie od Lukasza mamy info na wrzesien do Tokio za 295euro-tam i z powrotem

Kto i za ile latal najtaniej?

Na początku roku była promocja Alitalia za 200€ w dwie strony.

http://www.fly4free.pl/bomba-japonia-za ... ln-911-zl/

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 04 Lip 2012 15:08 

Pytanie mam takie: Czy dzwonił ktoś do Alitalii albo dowiadywał się czy jest opcja przebukowania powrotu z japonii na inny termin a jeśli tak to ile taka opcja by kosztowała?? Bo skoro Alitalia już ten błąd przetrawiła i nie kasuje biletów to może wartoby sprawdzić tę opcję?
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 04 Lip 2012 15:21 

platynowy
piotr87 napisał(a):
Pytanie mam takie: Czy dzwonił ktoś do Alitalii albo dowiadywał się czy jest opcja przebukowania powrotu z japonii na inny termin a jeśli tak to ile taka opcja by kosztowała?? Bo skoro Alitalia już ten błąd przetrawiła i nie kasuje biletów to może wartoby sprawdzić tę opcję?

Podstawa taryfowa zastosowana w tych biletach umożliwia zmianę za opłatą 120.00 EUR ale nie zapominajmy że jest to lot wewnętrzny we Włoszech (z przesiadką w Japonii) więc nie ma szans na jakąkolwiek zmianę na nasze żądanie jeśli chodzi o chęć pozostania w Japonii dłużej.

#466 PostWysłany: 04 Lip 2012 15:42 

mucha napisał(a):
piotr87 napisał(a):

Podstawa taryfowa zastosowana w tych biletach umożliwia zmianę za opłatą 120.00 EUR ale nie zapominajmy że jest to lot wewnętrzny we Włoszech (z przesiadką w Japonii) więc nie ma szans na jakąkolwiek zmianę na nasze żądanie jeśli chodzi o chęć pozostania w Japonii dłużej.

No to KUPA. Od zakupu tego biletu sprawdzam różne opcje jakby załatwić powrót w innym terminie który nie zrujnowałby mnie finansowo ale bilety z Japonii do Europy w jedną stronę to jest w ogóle jakaś porażka. Dolot tanimi liniami np Peach albo Airasia gdzieś do Azji i dalej o Europy też się nie bardzo kalkuluje. Nie twierdze że chcę za darmo powrotu ale fajnie byłoby się zmieścić w "rozsądnych" pieniądzach.
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 04 Lip 2012 18:22 

piotr87 napisał(a):
mucha napisał(a):
piotr87 napisał(a):

No to KUPA. Od zakupu tego biletu sprawdzam różne opcje jakby załatwić powrót w innym terminie który nie zrujnowałby mnie finansowo ale bilety z Japonii do Europy w jedną stronę to jest w ogóle jakaś porażka. Dolot tanimi liniami np Peach albo Airasia gdzieś do Azji i dalej o Europy też się nie bardzo kalkuluje. Nie twierdze że chcę za darmo powrotu ale fajnie byłoby się zmieścić w "rozsądnych" pieniądzach.

Kupując chyba wiedziałeś co robiłeś.Chyba:).
Ja wracam koleja transyberyjską i problem z głowy.2 piecznie na 1 ogniu.
 PM off  

#468 PostWysłany: 04 Lip 2012 18:42 

srebrny
grzewor napisał(a):
Napisz co masz a czego nie.

jednak najpierw sprawdz skrzynke - spam.
czy miałes konto na ebookers ?
jak tak - sprawdz tam swoje rezerwacje, jak nie to zle :)

witajcie,
nie przyszedl e-tix, minal juz tydzien.
na stronie http://www.ebookers.de jest moj bilet, zaczyna sie od 55-xxx
i nawet jest numer rezerwacji al italia - nie widzi go strona checkmytrip.com
co robic ? :)
edit: a jednak na moim koncie jest tylko blokada srodkow, jeszcze pieniadze nie
zostaly do konca zabookowane, dziwne...
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 04 Lip 2012 19:21 

platynowy
ZMR napisał(a):

Super :) a obczaiłeś już jak dostać się z Japonii do Władywostoku?

#471 PostWysłany: 04 Lip 2012 21:17 

michcioj napisał(a):
grzewor napisał(a):
Napisz co masz a czego nie.

jednak najpierw sprawdz skrzynke - spam.
czy miałes konto na ebookers ?
jak tak - sprawdz tam swoje rezerwacje, jak nie to zle :)

witajcie,
nie przyszedl e-tix, minal juz tydzien.
na stronie http://www.ebookers.de jest moj bilet, zaczyna sie od 55-xxx
i nawet jest numer rezerwacji al italia - nie widzi go strona checkmytrip.com
co robic ? :)
edit: a jednak na moim koncie jest tylko blokada srodkow, jeszcze pieniadze nie
zostaly do konca zabookowane, dziwne...

Jeśli masz numer biletu zaczynający się od 055 to jest to twój bilet. To, że nie dostałeś go na email, to może być problem z serwerem poczty.
Alitalia nie pracuje w amadeuszu, wiec nie zobaczysz go na checmytrip po numerze rezerwacji AlItalia. Musisz wejść na stronę Air France i tam wyszukać swoją rezerwację po numerze biletu (tym z 055 na początku). Jak to zrobisz, to zobaczysz tam numer rezerwacji AlItalia, który już znacz i numer rezerwacji Air France. Ponieważ AF pracuje w amadeuszu, po tym numerze będziesz już mógł zobaczyć swoją rezerwację na stronie checkmytrip.

#472 PostWysłany: 05 Lip 2012 12:26 

la-la napisał(a):
Na, tak zwany,transsyberyjski express mozesz wsiadac w Habarowskie(Rosja).Do Moskwy jade ponad 6 dni.Ale bilety z Tokyo do Habarowska sciagne potrojna suma z tego ze masz do Japonii.

A możesz troche jaśniej i po polsku?:)
Bo czegoś tutaj nie rozumiem.Bilet zamierzam zakupic juz po przepłynięciu promem chyba ze zrobie to wcześniej on-line.
 PM off  

#473 PostWysłany: 05 Lip 2012 12:27 

mucha napisał(a):
ZMR napisał(a):

Super :) a obczaiłeś już jak dostać się z Japonii do Władywostoku?

Tak,promem z Hokkaido ale nie tylko z tej wyspy można płynąć.Są różne trasy.
 PM off  

#477 PostWysłany: 05 Lip 2012 13:13 

la-la napisał(a):
Dodaje troche:
Z Hokkajdo do wyspy Sakhalin tylko 1 prom do 26 wrzesnia: jak ktos chce dac kase,prosze 250 euro za 1 osobe(za 3 godz.!)
Inszyh promow nie odnalazl.
Jak nikt nie sprobowal jehac prszez cala Rosja 6 dni w ograniczonej terytorij-niech nie sprobuje,nie dacie rady....

Nie widze problemu z przejazdem pociągiem takiej ilości czasu.Spędzenia w środku bo rozumiem ze o to CI chodzi.
Znalazłem coś takiego:

http://www.aferry.pl/prom-do-japonii.htm
 PM off  

#479 PostWysłany: 05 Lip 2012 14:44 

srebrny
RafalM napisał(a):
Jeśli masz numer biletu zaczynający się od 055 to jest to twój bilet. To, że nie dostałeś go na email, to może być problem z serwerem poczty.
Alitalia nie pracuje w amadeuszu, wiec nie zobaczysz go na checmytrip po numerze rezerwacji AlItalia. Musisz wejść na stronę Air France i tam wyszukać swoją rezerwację po numerze biletu (tym z 055 na początku). Jak to zrobisz, to zobaczysz tam numer rezerwacji AlItalia, który już znacz i numer rezerwacji Air France. Ponieważ AF pracuje w amadeuszu, po tym numerze będziesz już mógł zobaczyć swoją rezerwację na stronie checkmytrip.

Rafal wielkie dzieki, wszystko elegancko znalazlem po numerze biletu 055 na stronie air france, pojawil sie numer rezerwacji air france,
wszystko jest potwierdzone rowniez na stronie checkmytrip.com haha, tak wiec lece pod koniec kwietnia :)) mam nadzieje, ze tylko zmienia
godziny odlotu i bede mogl dluzej tam zostac :-)
 Profil Relacje PM off  

#480 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:30 

la-la napisał(a):
Tak mowiesz-jak jezdzil...

Ponad 400 euro za 1 dobe promem z malego miasteczka Japonii do Vladivostoka?

Oczywiście ze masz prawo tak pisać.Niemniej dla nas/dla mnei przynajmniej taka podróż to atrakcja!Koleja przez Syberie i Rosje.
Skąd ta pewność ze kosztuje 400euro za osobe?Liczyłem na 250euro max.OW.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: BP2??, JanuszOnTour oraz 10 gości