Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#5101 PostWysłany: 15 Maj 2017 23:01 

niebieski
No to już wiem dlaczego sprytny mi nie przeszedł dziś ....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Relaks w Egipcie 😍 5* hotel z aquaparkiem w Szarm el-Szejk za 1292 PLN 😎 Relaks w Egipcie 😍 5* hotel z aquaparkiem w Szarm el-Szejk za 1292 PLN 😎
Słońce, tanie loty i pełny relaks 🏖️✨ Zjawiskowy Cypr od 176 PLN ✈️😍 Słońce, tanie loty i pełny relaks 🏖️✨ Zjawiskowy Cypr od 176 PLN ✈️😍
#5102 PostWysłany: 15 Maj 2017 23:05 

To nie to: mi przeszedł dziś popołudniu, zresztą jak zawsze :) a piszemy jeszcze 15.05.2017r. (zapewne twój problem to: limity konta, płatności, karty)
 PM off  

#5103 PostWysłany: 16 Maj 2017 06:34 
Awatar użytkownika

srebrny
becek napisał(a):
ile czasu zajelo wam wyrobienie ich karty? u mnie ciagnie sie to od konca marca i byc moze dostane ja w przyszlym tygodniu....
przypominaja mi w dzialaniu bko bp

Hej, czy ktoś ostatnio wyrabiał i podpowie ile trwało? Bo szukaj zwraca post z 2015, nie mam też teraz czasu przejrzeć dogłębniej tematu. Są jakieś sposoby by przyspieszyć? Niski limit? Wizyta w banku? Czy on-line załatwiać? Potrzebuje naprawdę na cito :/
Poki co czekam na telefon doradcy, wpisałam się do formularza na stronie.
2022 dhow-przez-zatoke-chwaka-bay-czyli-zanzibar-z-plecakiem,213,168117
2018 Alesund na trzecią randkę
2017 Na Białoruś z Waszmościami
 Profil Relacje PM off  

#5104 PostWysłany: 16 Maj 2017 06:48 

Na CITO to tylko ta
bgz-bnp-paribas-karta-kredytowa-mam-bonus,1499,106984&hilit=Bonus

Wyrobienie KK Raiffeisen Wizzair trochę trwa co zresztą jest normalne przy karcie kredytowej
 PM off  

#5105 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:03 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Ancyna napisał(a):
becek napisał(a):
ile czasu zajelo wam wyrobienie ich karty? u mnie ciagnie sie to od konca marca i byc moze dostane ja w przyszlym tygodniu....

Hej, czy ktoś ostatnio wyrabiał i podpowie ile trwało? Bo szukaj zwraca post z 2015, nie mam też teraz czasu przejrzeć dogłębniej tematu. Są jakieś sposoby by przyspieszyć? Niski limit? Wizyta w banku? Czy on-line załatwiać? Potrzebuje naprawdę na cito :/

Żona składała wniosek pod koniec listopada, konto otwarli pod koniec lutego, kartę wysłali pod koniec marca (chociaż twierdzą, że wysłali wcześniej, tak czy inaczej karta nie dotarła). Na limicie wysokich nam nie zależało bo wiadomo do czego służy ta karta, więc zawnioskowała o 4000 zł, co wg konsultanta miało uprościć i przyspieszyć procedurę. Jak przyspieszyło i uprościło to spuszczę zasłonę milczenia.
 Profil Relacje PM off
Ancyna uważa post za pomocny.

#5106 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:05 

złoty
Ancyna napisał(a):
becek napisał(a):

Najlepiej będzie jak udasz się do oddziału.Sądzę że powinno być szybciej.
 Profil Relacje PM off  

#5107 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:10 
Awatar użytkownika

Loty: 92
Kilometry: 142 257
niebieski
Co nie zmienia faktu, że swoje trzeba odczekać i na cito nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#5108 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:29 
Awatar użytkownika

srebrny
ech, szkoda. Potrzebna Wizza, nie jakakolwiek... muszę zapłacić ponad 6 stów za dodatkowy bilet do Agadiru dla męża, i to w jedną stronę (AGA-WAW już ma), aż mnie zęby bolą, że tyle. Choćby te punkty na pociechę były. Przyznaję, że duże niedopatrzenie z mojej strony, że jeszcze takiej karty nie mam. Nie wiele mam na swoje usprawiedliwienie ;-) Obserwuję cenę od dłuższego czasu, termin coraz bliżej... Jeszcze tak po cichu liczę na urodziny Wizza, albo na minus 20% ale już powoli tracę nadzieję.
 Profil Relacje PM off  

#5109 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:44 
Awatar użytkownika

niebieski
@‌Ancyna‌ ja wyrabiałam na koniec roku, 28.12 byłam w oddziale - weź ze sobą dokumenty i jeśli chcesz wyższy limit na karcie (powyżej 2tys.) to wymagali zaświadczenia o zarobkach (takie z zarobkami z 3 ostatnich m-cy), do 2tys. nie trzeba było. Umowa od ręki, karta po paru dniach - ogólnie cała akcja u mnie trwała ok. tydzień (6.01. już miałam przypisane WDC, czyli mogłam kupować bilety z WDC).
 Profil Relacje PM off

#5110 PostWysłany: 16 Maj 2017 08:55 
Awatar użytkownika

srebrny
@‌olajaw‌ a ktory oddzial taki sprawny? WDC mam, wykupiony, o ironio - typu grupa do tego ;) ale ja juz swoj bilet mam, wiec nic juz nie zrobie, trzeba kupic bez. Chyba ze on wyrobi, ale jest na okresie próbnym, wiec nie wiem czy dostanie.
 Profil Relacje PM off  

#5111 PostWysłany: 16 Maj 2017 09:05 
Awatar użytkownika

niebieski
@‌Ancyna‌ ja byłam przy Rondzie ONZ (dokładny adres Jana Pawła II 20), umówiłam się telefoniczne na konkretną godzinę, bo nie chciałam tracić czasu ;) Nie wiem czy to kwestia oddziału czy na koniec roku mieli mało roboty, w każdym razie u mnie to poszło nadzwyczaj szybko :D
Kurde te 6 stów to strasznie dużo.. :/ Jak do 2tys. to nie musi mieć ze sobą dokumentów z pracy tylko składa się oświadczenie (jaka umowa, zarobki itd). Nie wiem czy umowa na okres próbny ma znaczenie, może mieć, ale zawsze może iść i zobaczyć czy mu dadzą, przy mnie wysłali od razu zapytanie do banku czy dostanę i za chwilę (trwało to może z 10min) dostałam odpowiedź pozytywną ;)
 Profil Relacje PM off

#5112 PostWysłany: 16 Maj 2017 13:52 
Awatar użytkownika

srebrny
E, uległam urokowi pana z telefonu;-) roztoczył świetlaną przyszłość - kurier już 18 maja u mnie w firmie i jeśli poprawnie złożę wszystkie podpisy itp to karta zostanie wysłana do mnie 24-25 maja. Ale dziś i tak bym do oddziału nie zdążyła, bo dowód w domu zostawiłam :/
No nic, trzymajcie kciuki... Raiffeisenie - forum Ci patrzy na ręce, wierzę w Ciebie ;-)
 Profil Relacje PM off  

#5113 PostWysłany: 16 Maj 2017 14:24 

Ancyna napisał(a):
........Potrzebna Wizza, nie jakakolwiek... muszę zapłacić ponad 6 stów za dodatkowy bilet do Agadiru dla męża, i to w jedną stronę (AGA-WAW już ma), aż mnie zęby bolą, że tyle. Choćby te punkty na pociechę były. .

Mam nadzieję, że rozsądnie wyrabiasz ...DLA MĘŻA, sobie potem wyrobisz dodatkową do karty męża

Bo jak dla siebie to ...daremny twój trud czyli bez sensu biorąc pod uwagę twoją w/w motywację
 PM off
elwirka lubi ten post.

#5114 PostWysłany: 16 Maj 2017 14:49 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
Ancyna napisał(a):
........Potrzebna Wizza, nie jakakolwiek... muszę zapłacić ponad 6 stów za dodatkowy bilet do Agadiru dla męża, i to w jedną stronę (AGA-WAW już ma), aż mnie zęby bolą, że tyle. Choćby te punkty na pociechę były. .

Mam nadzieję, że rozsądnie wyrabiasz ...DLA MĘŻA, sobie potem wyrobisz dodatkową do karty męża

Bo jak dla siebie to ...daremny twój trud czyli bez sensu biorąc pod uwagę twoją w/w motywację

Dlaczego? Płacąc za niego nie zdobędę punktów Wizz?
 Profil Relacje PM off  

#5115 PostWysłany: 16 Maj 2017 14:58 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
niebieski
Zdobędziesz.
 Profil Relacje PM off
Ancyna lubi ten post.

#5116 PostWysłany: 16 Maj 2017 14:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Punkty będą, ale jak ma to być cena WDC to właściciel konta WDC musi być na bilecie.

#5117 PostWysłany: 16 Maj 2017 15:01 

Pkt wizz płacąc za niego swoją kartą KK dostaniesz, ale czy to ma sens....

Pilne na CITO z w/w powodu wyrobienie karty z opcją na przyszłość ma sens według mnie TYLKO dla męża, twoją kartę jako dodatkową wyrobisz po fizycznym otrzymaniu jej przez męża

Mąż jak otrzyma tą kartę to za samo aktywowanie -50 zł jednorazowo na swój bilet, pkt wizz zbiera na swoje konto z darmowym wdc i może w tej opcji z pomocą np. płaza kupić "upragniony" bilet też tylko dla siebie za ułamek ceny za zgromadzone z twoją pomocą pkt wizz

W sumie nawet nie spróbowałaś wyrobić dla męża...
 PM off  

#5118 PostWysłany: 16 Maj 2017 15:23 
Awatar użytkownika

srebrny
@‌gorny77‌ spróbujemy mu też wyrobić, ale ja tego dziś za niego zdalnie bym nie załatwiła. A czułam że muszę działać ;-)
Szkoda że tego tak wcześnie nie rozpisałeś.

@‌mzukowski‌ no wiem wiem, ale akurat przy 619 a 580 (czy coś tak mniej więcej) dużej różnicy nie ma, więc już bardziej na tych punktach się skupiłam.

Ale generalnie to powiało dziś optymizmem, cena drgnęła. 519 ...
 Profil Relacje PM off  

#5119 PostWysłany: 16 Maj 2017 15:27 

Bo pośpiech to jest wskazany przy.......i najpierw trzeba poczytać

A i wyrobienie dwóch kart z 2 opłatami nie ma sensu: 2 opłaty, 2 konta z osobnymi pkt wizz... chyba że planujesz rozwód :)

Niech mąż szybko wnioskuje o ww. kartę z niskim limitem (można nadpłacać po zwiększeniu samemu limitu sum transakcji bezgotówkowych), jak dostanie ty anulujesz swój wniosek postępując j/w czyli zawnioskujesz o dodatkową kartę do jego konta, by wspólnie na jedno konto zbierać pkt wizz

A zrobisz jak uważasz
 PM off  

#5120 PostWysłany: 16 Maj 2017 16:03 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 72 437
srebrny
Ogolnie warto poczytac wszystkie tematy z forum dotyczace tej wlasnie karty Reiffeisenowej ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości