Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Maj 2023 09:10 

złoty
Zainspirowany wrzutką viewtopic.php?f=1611&p=1613719#p1613719 @nelson 1974 (gratki!) podzielę się też moim skałdakiem. Nie jest on jakiś genialny finansowo, ale był zoptymalizowany pod konkretny termin wakacyjny 2-ga połowa sierpnia. Przerobiłem dziesiątki opcji i najlepiej podobała mi się poniższa. Prawie ją kupiłem, ale ostatecznie zrezygnowałem i kupiłem TK z WAW za dużo monet, ale na jednym bilecie, z rejestrowanym itp. Zaletą tu jest duża dostępność (2 dni temu było min. 8 biletów w tej cenie, bo dla 8 osób chciałem kupować) i możliwość regulowania długości pobytu w Turcji i Bośni.

Ceny podaję orientacyjnie, bo wiadomo,że można je troszkę pozbijać:
[PC,TK,W6,OU,LO]
1. WAW-ESB PC 13.08 ok. 300zł
2. ESB-FRU TK 13.08 (dowolnie można przesuwać stop w Ankarze) ok. 700zł ; tu postawiłem na wygodę można kombinować z ESB-AUH-FRU/TAS/ALA/SKD (W6)
3. SKD-AUH W6 27.08 19,99$ ok. 85zł
4. AUH-SJJ W6 28.08 138AED ok. 160zł
5. SJJ-ZAG-WAW OS+LO 30.08 (dowolnie można przesuwać) ok. 400zł ; tu można kombinować taniej z FR z Banja Luki przez Wiedeń
Razem: około 1650zł
Załącznik:
wawesb.png

Załącznik:
esbfru.png

Załącznik:
skdauh.png

Załącznik:
auhsjj.png

Załącznik:
sjjwaw.png

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#2 PostWysłany: 07 Maj 2023 09:53 
Awatar użytkownika

Loty: 111
Kilometry: 211 304
między FRU , a SKD też samolot czy coś innego ?
 Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Maj 2023 10:05 

złoty
Raczej zwiedzanie Kirgistanu i Uzbekistanu głównie lądem. Ja planuję przelot z Bishkeku do Osh by oszczędzić rodzinie 12h w marszrutce - szczegóły opcji połączeń są tu viewtopic.php?f=1094&p=1611344#p1611344 . Granica Kirgistan-Uzbekistan lądem. Po Uzbekistanie loty są tanie, zaczynają się od 10$, ale wolę pociągi. @nelson 1974 wrzucił fajne połączenie do Duszanbe , ładnie się spina , bo z Duszanbe do Samarkandy łatwo się dostać.
 Relacje PM off
SPLDER lubi ten post.
idado uważa post za pomocny.

[ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości