Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Lut 2016 20:56 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Maj 2014
Posty: 860
Loty: 71
Kilometry: 89 185
srebrny
http://support.entropay.com/customer/po ... ay-account
Góra
 Profil Relacje PM off
greg1291 uważa post za pomocny.
 
      
#22 PostWysłany: 27 Lut 2016 21:36 

Rejestracja: 27 Lut 2016
Posty: 1
Jak się sprawa ma co do kontroli przez np.: Urząd Skarbowy czy inną instytucje? Chciałbym aby entropay był pośrednikiem w przelewach wpłaty/wypłaty z np.: gier hazardowych. Ktoś może coś na ten temat napisać wydaje mi się to być bezpieczniejsze od np. skrill.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#23 PostWysłany: 13 Sie 2016 01:14 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Lip 2015
Posty: 808
srebrny
Jak założyć drugą kartę entropay w tej samej walucie?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#24 PostWysłany: 13 Sie 2016 06:55 

Rejestracja: 11 Mar 2013
Posty: 694
Loty: 2
Kilometry: 3 738
Wybierasz "basic" weryfikując maila inne dane. Po tym otwiera się możliwość wyrobienia kolejnych 4 kart. Czyli wszysko zależy od poprawnej weryfikacji danych.
Góra
 Profil Relacje PM off
ZENNNEK lubi ten post.
ZENNNEK uważa post za pomocny.
 
      
#25 PostWysłany: 17 Lip 2017 12:30 

Rejestracja: 09 Mar 2014
Posty: 1848
srebrny
czy teraz nowe karty są już imienne? utworzyłem nową po przerwie, na nowej wersji strony i mam na niej nazwisko zamiast "entropay user". Gdzieś to można zmienić w ustawieniach?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#26 PostWysłany: 17 Lip 2017 12:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Lip 2012
Posty: 5572
platynowy
@Misiatek i tak zmiana nie miałaby znaczenia, bo przy płatności weryfikowane są tylko dane karty (nr, data ważności i cvv). Imię i nazwisko nie jest weryfikowane (chyba w tylko USA jest), możesz wpisać np. Jan Kowalski i też przejdzie.
Góra
 Profil Relacje PM off
Misiatek uważa post za pomocny.
 
      
#27 PostWysłany: 27 Lis 2017 18:06 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2408
srebrny
Zauważyłem, że jest kolejna zmiana, pojawiło się coś takiego jak - wallet. Gdy nie używamy karty można ją zlikwidować, a kasa przechodzi do portfela. Potem można założyć nową kartę i zasilić ją z portfela. W ten sposób nie trzeba pamiętać o konieczności zrobienia jakiegoś ruchu raz na pół roku (żeby uniknąć opłaty karnej za brak aktywności).
Góra
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.
 
      
#28 PostWysłany: 14 Gru 2017 09:36 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 646
niebieski
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#29 PostWysłany: 14 Gru 2017 10:01 

Rejestracja: 06 Lip 2011
Posty: 2231
złoty
Ta kara za brak aktywności jest jedna 3,75 euro czy pobierana jest za każde pół roku?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#30 PostWysłany: 14 Gru 2017 10:02 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 646
niebieski
Za kazde pol roku braku aktywnosci.

Wysłane z Redmi 4 pro przez taptaka
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off
greg1291 uważa post za pomocny.
 
      
#31 PostWysłany: 14 Gru 2017 12:04 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2408
srebrny
wikiman napisał(a):
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.

Faktycznie do końca nie wiadomo czy zadziała. Jak ktoś pierwszy przetestuje pół roku z kasą w "portfelu" niech da znać. Niewykluczone, że to będę ja, bo już dwa razy z powodu sklerozy dopadała mnie ich kara :)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#32 PostWysłany: 14 Gru 2017 12:28 

Rejestracja: 06 Lip 2011
Posty: 2231
złoty
Tylko czy oni faktycznie robią obciążenia na tych kontach po zawieszeniu za brak aktywności? Na koncie brak środków. Nie widać też żadnego obciążenia na podpiętej karcie. Ktoś ma jakieś negatywne doświadczenia?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#33 PostWysłany: 15 Gru 2017 00:22 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 646
niebieski
maczala1 napisał(a):
wikiman napisał(a):
Pytanie czy to tak zadziała, bo opłata za brak aktywności znajduje się w sekcji opłat za konto, a nie za kartę.

Faktycznie do końca nie wiadomo czy zadziała. Jak ktoś pierwszy przetestuje pół roku z kasą w "portfelu" niech da znać. Niewykluczone, że to będę ja, bo już dwa razy z powodu sklerozy dopadała mnie ich kara :)


No to ja czekam na wynik :)
12 grudnia dostalem kare na kartach z dodatnim saldem. Na drugim koncie gdzie jest pusto kary nie odnotowano. Nie bede chyba jednak testowal czy nie ma tam niewidocznego do momentu wplaty salda ujemnego :)

Wysłane z Redmi 4 pro przez taptaka
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#34 PostWysłany: 15 Gru 2017 10:03 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2408
srebrny
Karą obciążają tylko do wysokości dostępnych środków i nie naliczają salda ujemnego.
Jak było dostępne zero, to kara też wynosi zero :)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#35 PostWysłany: 21 Lut 2018 01:29 

Rejestracja: 26 Lut 2013
Posty: 367
Loty: 12
Kilometry: 6 857
platynowy
"We were unable to top up your Entropay card from this credit or debit card. Please check that your card details (including CVV and expiry) were entered correctly and that you have sufficient funds for this transaction on this credit or debit card."

jakiś pomysł jak to rozwiązać? Dwie karty nie dają rady i zmieniają status na "zablokowane" po próbie zasilenia karty entropay :/
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#36 PostWysłany: 21 Lut 2018 02:29 

Rejestracja: 11 Gru 2011
Posty: 646
niebieski
Zasilasz debetowa czy kredytowa? Debetowe czasem odrzuca gdy masz na nich srodki "na styk". Pomaga najpierw doladowanie karty, ktora masz zamiar doladowac entropay.

Wysłane z Redmi 4 pro przez taptaka
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#37 PostWysłany: 21 Lut 2018 08:24 

Rejestracja: 26 Lut 2013
Posty: 367
Loty: 12
Kilometry: 6 857
platynowy
Debetową próbuje z tym że środków na koncie jeszcze trochę po transakcji miałoby zostać, a mimo to odrzuca.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#38 PostWysłany: 21 Lut 2018 10:11 

Rejestracja: 10 Maj 2014
Posty: 1225
Loty: 71
Kilometry: 89 638
złoty
A karta jest zweryfikowana?
_________________
www.ineedatrip.pl
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#39 PostWysłany: 21 Lut 2018 10:18 

Rejestracja: 26 Lut 2013
Posty: 367
Loty: 12
Kilometry: 6 857
platynowy
Nie, jak tego dokonać?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#40 PostWysłany: 21 Lut 2018 10:31 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2013
Posty: 2408
srebrny
Część polskich banków standardowo blokuje transakcje entropay. U mnie przy pierwszym zasileniu dwie karty też nie dały rady ale był zaraz telefon z Raiffa. Dopiero po odblokowaniu w ich sytemie bankowym kolejne zasilenia kartą Raiffa przebiegły bez żadnych problemów.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: |Neska1 oraz 8 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
  
phpBB® Forum Software © phpBB Group