Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 19 Lis 2016 19:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 Maj 2012
Posty: 639
Punkty statusowe: 47
srebrny
Tc.co.uk, dzisiaj:

Załącznik:
tcukebay.jpg
tcukebay.jpg [ 14.59 KiB | Obejrzany 1650 razy ]
_________________
Bułgaria - Rumunia 2015: Góry Piryn, Delta Dunaju, Morze Czarne.
http://www.fly4free.pl/forum/z-bulgarii-do-bulgarii-przez-delte-dunaju,1512,81506
http://arturro.fly4free.pl/blog/1455/z- ... te-dunaju/
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#122 PostWysłany: 19 Gru 2016 01:55 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 Gru 2012
Posty: 1460
Punkty statusowe: 103
złoty
Teraz na Quidco jest oferta zwrotu 15 GBP za zakup zestawu LEGO z serii STAR WARS (dostawa do PL od 2 GBP). Może kogoś zainteresuje: https://www.quidco.com/ZavviLegoStarWars_SignUpBonus
_________________
(ง ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)ง
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#123 PostWysłany: 14 Mar 2017 05:40 

Rejestracja: 22 Cze 2014
Posty: 962
Punkty statusowe: 54
srebrny
Earnaway kończy żywot 14 kwietnia :cry:

W liście pożegnalnym odsyłają do swojej "siostrzanej" strony, czyli Quidco.
_________________
The quieter you become, the more you are able to hear...
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#124 PostWysłany: 15 Maj 2017 10:28 

Rejestracja: 17 Paź 2016
Posty: 27
Loty: 36
Kilometry: 41 088
Punkty statusowe: 6
Czy ktoś wypłacał ostatnio z topcashback za rezerwację w Accor? Jedyną opcją wypłaty jaką mi pokazuje jest BACS, a PayPal niedostępny :/
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#125 PostWysłany: 15 Maj 2017 10:38 

Rejestracja: 19 Paź 2012
Posty: 285
Punkty statusowe: 22
niebieski
tak było od zawsze. Przynajmniej odkąd ja z tego korzystam czyli od 2 lat. Dlatego nie opłaca się korzystać z topcash w przypadku Accora
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#126 PostWysłany: 15 Maj 2017 11:05 

Rejestracja: 20 Lut 2012
Posty: 2234
Punkty statusowe: 89
złoty
acidka napisał(a):
Czy ktoś wypłacał ostatnio z topcashback za rezerwację w Accor? Jedyną opcją wypłaty jaką mi pokazuje jest BACS, a PayPal niedostępny :/

w topcashback w wersji UK za rezerwacje accora mozesz wyplacac tylko na BACS, moje konto irlandzkie nie przeszlo.
w topcashback w wersji US mozesz wyplacac na paypal.
w przypadku rezerwacji accora polecam jak juz quidco, zawsze wszystko bylo trackowane i wyplacane na paypala,
cashback zazwyczaj wiekszy niz topcashback.com, czasem nawet 12 procent na mercure czy 15 na sofitela.
nie polecam aklamio, niski cashback, problemy z trackowaniem, zlozylem reklamacje okolo roku temu i nic.
Góra
 Profil Relacje PM off
acidka uważa post za pomocny.
 
      
#127 PostWysłany: 25 Maj 2017 15:09 

Rejestracja: 04 Sty 2013
Posty: 831
Loty: 107
Kilometry: 141 171
Punkty statusowe: 97
złoty
TransferWise uruchomiło opcję założenia bezpłatnych kont w GBP (w UK), EUR (w Niemczech) i USD (w USA) - to może być przydatne do wypłat z programów, które przelewają tylko na krajowe konta.
Więcej tutaj: https://transferwise.com/borderless
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
mahalnet uważa post za pomocny.
 
      
#128 PostWysłany: 29 Maj 2017 16:59 

Rejestracja: 04 Sie 2011
Posty: 445
Punkty statusowe: 29
niebieski
Czy Quidco w przypadku Accora wypłaca cashback od całej kwoty rezerwacji włącznie z częścią opłaconą punktami, czy tylko od kwoty dopłaty?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#129 PostWysłany: 12 Sie 2017 13:15 

Rejestracja: 04 Sie 2011
Posty: 445
Punkty statusowe: 29
niebieski
Czy podczas próby połączenia z quidco.com też wyświetla się wam komunikat o blokadzie dla naszego kraju? Nie stosuję żadnych programów do zmieniania IP.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#130 PostWysłany: 12 Sie 2017 13:28 

Rejestracja: 08 Sie 2011
Posty: 808
Punkty statusowe: 28
niebieski
Też mam blokadę.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#131 PostWysłany: 12 Sie 2017 13:31 

Rejestracja: 04 Sie 2011
Posty: 445
Punkty statusowe: 29
niebieski
Jak sobie z tym poradzić?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#132 PostWysłany: 12 Sie 2017 13:50 

Rejestracja: 25 Maj 2017
Posty: 56
Punkty statusowe: 5
VPN - działa.
Góra
 Profil Relacje PM off
egg uważa post za pomocny.
 
      
#133 PostWysłany: 12 Sie 2017 13:51 

Rejestracja: 08 Sie 2011
Posty: 808
Punkty statusowe: 28
niebieski
Najprościej będzie zainstalować sobie Operę. Przeglądarka posiada wbudowaną funkcję VPN. Ustawiasz kraj na Niemcy i śmiga. Można się bez problemu zalogować.
Góra
 Profil Relacje PM off
egg uważa post za pomocny.
 
      
#134 PostWysłany: 12 Sie 2017 14:19 

Rejestracja: 04 Sie 2011
Posty: 445
Punkty statusowe: 29
niebieski
Skorzystałem z VPN w Operze - działa :)
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#135 PostWysłany: 12 Sie 2017 14:43 

Rejestracja: 26 Gru 2012
Posty: 260
Loty: 46
Kilometry: 151 136
Punkty statusowe: 26
niebieski
Zainstaluj na tablecie lub smartfonie Cyberghost i wybieraj sobie dowolne IP
Góra
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.
 
      
#136 PostWysłany: 12 Sie 2017 18:06 

Rejestracja: 08 Sie 2011
Posty: 808
Punkty statusowe: 28
niebieski
ms993 napisał(a):
TransferWise uruchomiło opcję założenia bezpłatnych kont w GBP (w UK), EUR (w Niemczech) i USD (w USA) - to może być przydatne do wypłat z programów, które przelewają tylko na krajowe konta.
Więcej tutaj: https://transferwise.com/borderless

W revolut też jest taka opcja. Przelałem kasę przelewem bacs z topcashback.co.uk i wszystko działa.
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
  
phpBB® Forum Software © phpBB Group