Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 08 Lut 2022 11:12 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Lis 2011
Posty: 18576
Inna opcja, to zrobienia nowego konta w google store zarejestrowany w Meksyku. Wtedy ściągniesz bezpiecznie.
Góra
 Relacje PM off
pilotbombowca uważa post za pomocny.
 
 
#42 PostWysłany: 09 Lut 2022 18:47 

Rejestracja: 01 Sty 2018
Posty: 97
@Garmond zainstalowalem ta apke. Karte wlozylem do telefonu, ale nie potrafie sie zarejestrowac. Wyskakuje jakis blad. Mam watpliwosci czy uda sie sprawdzic saldo z PL
Góra
 Relacje PM off  
 
#43 PostWysłany: 09 Lut 2022 20:22 

Rejestracja: 01 Sty 2018
Posty: 97
Problem rozwiązany. Stan konta można sprawdzić tutaj
https://padnet.telcel.com/portal/?t=eyJ ... A_dNnNxs#/
Trzeba wyłączyć WIFI
Góra
 Relacje PM off  
 
#44 PostWysłany: 09 Lut 2022 21:24 

Rejestracja: 01 Sty 2018
Posty: 97
Czy ta karta zapewnia rowniez internet w Kanadzie?
Góra
 Relacje PM off  
 
#45 PostWysłany: 10 Lut 2022 00:35 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Wrz 2011
Posty: 2056
platynowy
Tak.
Góra
 Relacje PM off
pilotbombowca uważa post za pomocny.
 
 
#46 PostWysłany: 04 Maj 2022 22:28 

Rejestracja: 10 Lut 2016
Posty: 413
Loty: 115
Kilometry: 138 119
niebieski
Czy można w Polsce doładować jakoś kartę Telcel?
Góra
 Relacje PM off  
 
#47 PostWysłany: 04 Maj 2022 22:41 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Lis 2011
Posty: 18576
Oczywiście ze się da.
Odpalasz telcel na VPN (nie dziala mi na pl IP), robisz konto i revolutem doładujesz.
Góra
 Relacje PM off  
 
#48 PostWysłany: 04 Maj 2022 22:41 

Rejestracja: 20 Paź 2019
Posty: 1508
Ostrzeżenia: 2
srebrny
Albo z prowizja

https://www.recharge.com/en/mx/telcel
Góra
 Relacje PM off  
 
#49 PostWysłany: 04 Maj 2022 22:42 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Wrz 2011
Posty: 2056
platynowy
Tak. Aplikacja lub na stronie:
https://www.mitelcel.com/mitelcel/login
Góra
 Relacje PM off
Enzym lubi ten post.
Enzym uważa post za pomocny.
 
 
 [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group