Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Link do ETA: https://www.canada.ca/en/immigration-re ... ation.html

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 251 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 28 Sty 2018 20:19 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@Lopezo, jesli nie znajdziesz, to mozesz sprobowac skontaktowac sie z organem wydajacym eTA, albo zaaplikowac jeszcze raz.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Wyprzedaż Pegasus Airlines: loty od 495 PLN ✈️ Kuwejt, Gruzja, Turcja, Arabia Saudyjska, Egipt, Irak, Oman i Kirgistan 😍 Wyprzedaż Pegasus Airlines: loty od 495 PLN ✈️ Kuwejt, Gruzja, Turcja, Arabia Saudyjska, Egipt, Irak, Oman i Kirgistan 😍
Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2162 PLN ✈☀️ Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2162 PLN ✈☀️
#142 PostWysłany: 14 Mar 2018 16:00 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
Czy dalej aktualne jest, że podróżując drogą lądową z USA do Kanady eTA nie jest wymagalne?

#143 PostWysłany: 14 Mar 2018 17:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@mikuś, wydaje mi sie ze nie, ale najlepiej zapytac w konsulacie, aby uzyskac aktualne informacje.
BTW przekraczalem granice z USA do Kanady w grudniu droga ladowa, ale o eTA nikt nie pytal, nawet nie mialem przy sobie wydruku. ;)
Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 14 Mar 2018 18:41 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
@cccc Korzystając z okazji - czy granice lądową przekraczałeś może wynajętym autem z USA ? :)

#145 PostWysłany: 14 Mar 2018 19:00 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@mikuś, przekraczalem na piechote przez Rainbow Bridge przy Niagara.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 17 Kwi 2018 22:41 

Witam,
w czerwcu wybieram się do Kanady, paszport mam ważny do 18 sierpnia, gdzieś przeczytałem, że aby ubiegać się o eTA muszę mieć ważny paszport minimum 180 dni. Czy to prawda ? miał ktoś podobny przypadek? Czy musze szybko wyrabiać nowy paszport? Lecę do Kanady dosłownie na parę dni w celach służbowych.

Z góry dziękuję za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 17 Kwi 2018 22:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Wyrób nowy jak najszybciej.

#148 PostWysłany: 17 Kwi 2018 22:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Wyrób nowy paszport.
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 15 Maj 2018 20:12 

hej :)
Lecę do Kanady w lipcu, złożyłam wniosek o eTA, opłaciłam, przyszedł mail z treścią "eTA approved", tyle że w mailu jest podany numer paszportu ze spacją (sądziłam, że jest to w porządku, skoro było napisane, że trzeba dokładnie przepisać dane z paszportu) i teraz nie wiem czy powinnam aplikować o nową eTA?
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 15 Maj 2018 20:19 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Było już w tym temacie nie raz
Przeczytaj i znajdziesz
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 15 Maj 2018 22:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@ewelinab1997 spoko, nie musisz aplikowac o nowa eTA i zycze udanego pobytu.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 16 Maj 2018 09:15 

Za instrukcja aplikowania o ETA:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply-pl.html

Załączniki:
ETA.PNG
ETA.PNG [ 542.11 KiB | Obejrzany 1156 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 16 Maj 2018 22:07 

Wiem, widziałam instrukcję już po fakcie niestety. No cóż, chyba faktycznie zaaplikuję o nową
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.

#154 PostWysłany: 16 Maj 2018 23:56 

srebrny
W postach powyżej były osoby które miały spację w numerze paszportu w eTA i nie było z tym żadnych problemów.
Oczywiście nikt na tym forum nie da gwarancji, że nie będzie problemów w przyszłości.
Myślę, że lepiej będzie się zapytać u źródła przed wydawaniem pieniędzy na nową eTA:

http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-form-help.asp

#155 PostWysłany: 18 Maj 2018 23:44 

Witam, 4 dni temu złożyłem wniosek o eta do tej pory nie pobralo oplaty i nie ma wiadomosci na poczcie. Teraz sie zastanawiam czy w ogóle zostala zlozony wniosek :/ Mysle czy aplikowac ponownie czy czekac i czy mozna skladac kilka razy wniosek , co o tym myslicie ?
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 19 Maj 2018 00:52 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
mikuś napisał(a):
@cccc Korzystając z okazji - czy granice lądową przekraczałeś może wynajętym autem z USA ? :)

przekraczałem samochodem
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 21 Maj 2018 19:19 

Lukiii dostałeś eTA? Skoro Ci nie pobrało kasy, to widocznie był jakiś błąd systemu, spróbuj jeszcze raz zaaplikować ;)
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 21 Maj 2018 19:30 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 583
Kilometry: 1 242 867
A numer wniosku przyszedł na maila ?

#159 PostWysłany: 21 Maj 2018 21:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Lukiii napisał(a):
Witam, 4 dni temu złożyłem wniosek o eta do tej pory nie pobralo oplaty i nie ma wiadomosci na poczcie. Teraz sie zastanawiam czy w ogóle zostala zlozony wniosek :/ Mysle czy aplikowac ponownie czy czekac i czy mozna skladac kilka razy wniosek , co o tym myslicie ?

Jesli nie pobrano oplaty i nie otrzymales potwierdzenia to aplikujesz jeszcze raz, ale najpierw sprawdz czy masz odpowiedni kredyt na karcie.
pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 21 Maj 2018 21:35 

Loty: 86
Kilometry: 165 130
Zbanowany
Albo czy nie byłeś karany/-a
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 251 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość