Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Lut 2024 20:44 

Czy komuś z Was udało się kupić online polską kartą bilet na lot krajowy w Air Algerie (np Algier - Ghardaia)?
Mnie się cos na razie nie za bardzo udaje. Czy zagraniczne karty są na stronie Air Algerie w ogóle akceptowane?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
 Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 17 Lut 2024 20:45 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Nie, ale bez problemu kupiłem na OTA
 Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 23 Lut 2024 08:39 

Loty: 474
Kilometry: 1 050 826
srebrny
potrzebuję bilet CZL-ALG, ale obecny kalendarz jest tylko do końca marca. Potem nie pokazuje żadnych lotów, choć inne krajówki są. Czy Air Algerie dorzuci? Macie jakieś doświadczenia jak to wygląda? Wrzucają tylko na następny miesiąc/dwa? Czy może jednak w ogóle tych lotów nie będzie?

#4 PostWysłany: 23 Lut 2024 08:50 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Nie ma szans żeby nie dorzucili. To najpopularniejsza trasa w Algierii
 Relacje PM off
Legion1 lubi ten post.

[ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości