Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Lut 2024 13:31 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 415 054
srebrny
Tak, ja tez uważam ze słabe to jest i nie chce wychodzić na jakiegoś hejtera, bo faktycznie no chłopak tam był, a mnie tam nie było. Nie mniej trzeci odcinek z Somalii jest kompletnie o NICZYM.

I przy okazji się zastanawiam jak to jest z tym prawem własności intelektualnej na YT. Bo te początkowe wstawki przecież nie są tego Pająka. To są urywki innych nagrań, innych osób. Czy to jest kradzież intelektualna? Bo w opisie filmu nie ma informacji na ten temat. Może YT reguluje to w jakiś inny sposób, to chętnie się dowiem.

Ja tez uważam ze BezPlanu to jest TOP. Do Casha się przekonałem i tez oglądam, uważam ze jest OK. Makłowicz mnie często męczy, ale to są mega merytoryczne filmy, bez wodotrysków.

#22 PostWysłany: 24 Lut 2024 14:32 

Loty: 90
Kilometry: 211 623
DAD napisał(a):
Nie mniej trzeci odcinek z Somalii jest kompletnie o NICZYM.

Jestem ciekaw jak to będzie przedstawione przez Piotra Bratosiewicza. Są "razem" tych samych miejscach. Jego kanał jest ciekawy.
https://www.instagram.com/bratosiewicz
 Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 24 Lut 2024 14:40 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 415 054
srebrny
To prawda. Tez uważam ze Bratosiewicz ma ciekawe filmy i mnie się one podobają. One są... no inne.
W sumie trafiłem na niego przypadkowo, jak oglądałem filmy ze Svalbard i dostałem podpowiedz na niego.

Teraz trochę razem podróżowali z Mikołajem Sondejem, który to zaś ma bardzo dobre zdjęcia na swoim Insta z podróży.

#24 PostWysłany: 25 Kwi 2024 13:26 

To ciekawe, że Bez Planu jest uważany za taką podróżniczą topkę, nawet tu, przez osoby siedzące w temacie :D :roll: Ok, był w wielu ciekawych miejscach, ale te jego komentarze wyjaśniające sytuację w danym kraju brzmią, jakby czytał wikipedię. No i ja się jakoś zraziłem do niego, gdy pierwszy raz poleciał do Haiti (i szybko stamtąd uciekał), bo nie miał pojęcia, jaka tam jest sytuacja. Czyli poziom przygotowania jak u Pająka czy Fazy, ale elokwencja na wyższym poziomie :D
 Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 25 Kwi 2024 13:35 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 187 486
niebieski
Rozumiem, że Czukiewski może Ci się nie podobać, ale nawet w żartach nie powinno się stawiać go na jednym poziomie z tymi dwiema gwiazdami :)
Z Haiti dobry przykład. Poleciał drugi raz, z Surdelem, który wcześniej tam już był i wyszły naprawdę dobre odcinki.
2 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 25 Kwi 2024 14:08 

Zgadzam się to były dobre odcinki. Mimo wszystko uważam, że od podróżniczej topki należy wymagać, żeby wiedziała dokąd leci :D Ale wiem, teraz inne gwiazdy nisko zawieszają poprzeczkę...
 Relacje PM off
Donovaninho lubi ten post.

[ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości