Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Kwi 2025 10:55 
Awatar użytkownika

złoty
Jak sobie wyobrażasz, że ktoś siłą zmusi pasażerów do zostania w busie ?, a jak ktoś się źle poczuje to też uniemożliwią wyjście ?
 Relacje PM off  

#42 PostWysłany: 13 Kwi 2025 11:06 

srebrny
Nie wiem, może być tak, że kierowca otworzy tylko przednie drzwi i na przystankach pośrednich będzie jedynie wpuszczał, ale nie wypuszczał pasażerów. Sam jestem ciekaw jak to będzie w praktyce wyglądało, bo byłoby to dość tanią i szybką alternatywą dla podróży z Krakowa do Pyrzowic.
 Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 13 Kwi 2025 11:47 
Awatar użytkownika

złoty
Wg mnie jest to niemożliwe, nikt nie weźmie na siebie odpowiedzialności jak zgłoszę złe samopoczucie i w wyniku nieudzielenia pomocy np będę miał zawał albo zejdę z tego świata, albo jak powiem że jestem po imprezie i za chwilę zanieczyszczę pojazd ;)
 Relacje PM off
friend lubi ten post.

#44 PostWysłany: 13 Kwi 2025 12:44 

Loty: 36
Kilometry: 27 584
niebieski
Już zaczyn się kombinowanie typowe cwaniakowanie ,sprawa jest jasna niema sprzedaży krajowej i tyle ,otwórzcie sobie swój biznes i wtedy hulaj dusza twórz sobie regulamin przewozu jaki chcesz ,tu są jasne zasady i trzeba dostosować się do nich a nie kupię bilet do stacji b wysiądę wcześniej,to przewoźnik jest organizatorem przejazdu a nie osoba która chce wysiaść wcześniej niż ma kupiony bilet,

Ostatnio edytowany przez mezo23, 13 Kwi 2025 13:12, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 13 Kwi 2025 13:33 

mezo23 napisał(a):
Już zaczyn się kombinowanie,

Na tym chyba polega to forum żeby szukać opcji i rozważać różne warianty. Jak kupię ostatni odcinek na loty do CPH przez WAW i odpuszczę lot z warszawy to zrobiłem deal czy cwaniakuje? Żeby nie rozmywać tematu: pewnie się uda tak wysiąść w pyrzowicach ale co jeśli w systemie kierowca zobaczy że nikt nie wsiada i nie wysiada na KTW i ominie ten przystanek? Może być różnie
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#46 PostWysłany: 13 Kwi 2025 19:48 

sranda napisał(a):
Warto dodać, że Regiojet w Ostravě nie zatrzymuje się na ÚAN, czyli głównym dworcu autobusowym, ale w Svinově, czyli właściwie peryferiach miasta.
Połączenia zrobione typowo pod Czechów latających z Katowic lub Krakowa.

Swoją drogą ciekawe, czy np. kupując bilet z Krakowa do Ostravy będzie można wysiąść na lotnisku w Katowicach, tzn. czy będą to w jakiś sposób pilnować, bo biletów na trasę wewnętrzną nie da się kupić, a cena nadal jest dobra w porównaniu do innych autobusowych alternatyw.

Spokojnie RegioJet nie dawno został wpisany do KRS jako RegioJet PL co oznacza że za jakiś czas będzie mógł sprzedawać bilety na odcinkach krajowych w Polsce : Jak Wrocław - Łódź - Warszawa lub Kraków - Lotnisko Katowice. Jest to obecnie już tylko kwestia czasu.

FP : https://www.facebook.com/Flixbuspolska/
 Relacje PM off
mezo23 lubi ten post.

#47 PostWysłany: 13 Kwi 2025 20:58 

niebieski
...o ile dostanie licencję...
Na każdą linię osobno.

LEO Express: Praga, CZ, i SK z Polski. Oferuję karty podarunkowe nabite na 125% (zyskujesz 25%).
 Relacje PM off  

[ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości