Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 32785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 1621, 1622, 1623, 1624, 1625, 1626, 1627 ... 1640  Następna
Autor Wiadomość
#32461 PostWysłany: 15 Wrz 2012 13:07 
Awatar użytkownika

niebieski
defu napisał(a):
Dlaczego zarezerwowany?
Zrobiłem przelew wiec dla mnie bilet kupiony:)
Kolor szary trybun chyba nie był teraz udostepniony w sprzedazy.

Jasne, jasne :) . To tak formalnie rzecz biorąc ... zarezerwowany (w praktyce ... można traktować jako kupiony :) *odpukać w niemalowane żeby się przelew gdzieś nie zapodział* ;) ).

Ooo ... muszę przyznać, w całym tym ferworze ... nie zwracałem uwagi na to czy te szare sektory były w ogóle udostępniane kupującym czy nie.
Skoro mówisz że tak było od samego początku - to wycofuję to co napisałem w poprzednim poście :P !
 Profil Relacje PM off  

Okazja w Aegean Airlines 😍 Tanie loty do Iraku od 542 PLN 🔥 Okazja w Aegean Airlines 😍 Tanie loty do Iraku od 542 PLN 🔥
🌴 Egzotyczna Sri Lanka w all inclusive 🍹 12 dni w hotelu przy plaży za 4778 PLN 🌴 Egzotyczna Sri Lanka w all inclusive 🍹 12 dni w hotelu przy plaży za 4778 PLN
#32462 PostWysłany: 15 Wrz 2012 13:46 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W sprzedaży online na tego typu portalach prawie nigdy nie udostępnia się całej puli na raz, tylko z czasem uwalnia kolejne partie biletów.
Sektorów szarych kupić w tej chwili nie można, ale absolutnie nie oznacza to, że zostały one już wyprzedane.
 Profil Relacje PM off  

#32463 PostWysłany: 15 Wrz 2012 15:31 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
kemot napisał(a):
W sprzedaży online na tego typu portalach prawie nigdy nie udostępnia się całej puli na raz, tylko z czasem uwalnia kolejne partie biletów.
Sektorów szarych kupić w tej chwili nie można, ale absolutnie nie oznacza to, że zostały one już wyprzedane.

masz racje one się na sto procent pojawią,po prostu chcą po kolei wyprzedać bilety na dane sektory,miejsca VIP są zarezerwowane dla "leśnych dziadków",sponsorów,całego grona piłkarskiego,itp,itd.,szczerze powiem wam,że ceny są za duże i nie zasilę konta tych zgredów z PZPN,wybieram sie do Wrocławia na Brazylia-Japonia,dużo ciekawsze spotkanie,za podobną cenę
 Profil Relacje PM off  

#32464 PostWysłany: 15 Wrz 2012 22:37 

A ja uważam, że bardzo słabo te bilety na mecz POLSKA- ANGLIA się sprzedają ,zobaczcie ile jest 2 kat. i 1 kat. - Full, zeszła tylko 3 kat. Ci co mieli karty kibica, juz zakupili bilety, a więc, nie będą schodziły teraz w szybkim tempie, wręcz będą kwitły......

Myślałem, że w pierwszym dniu sprzedaży dużo więcej się sprzeda, wychodzi na to , że popyt się zatrzymał....., może nie być pełnego stadionu- to prawie pewne !!!!!

#32465 PostWysłany: 16 Wrz 2012 20:08 
Awatar użytkownika

Tak z innej beczki: jaka szkoda że Alior Sync nie powstał parę miesięcy wcześniej, 5% cashbacku za zakup biletów na Euro dałoby sumę zwrotu przyzwoitą :P

#32466 PostWysłany: 17 Wrz 2012 14:16 

Ja również wziąłem jeden POL-ENG na g21. Dziwi mnie że nie można płacić dotpayem. Byłem we wrocławiu na Mołdawii. Wszystkim polecam polski bus. Bilet z wawy do wrocka 30zł, powrotny 40zł (nocny). Na stadionie około 1/3 wolnych miejsc, atmosfera trochę dziwna w porównaniu z fiestą na EURO 2012.
 Profil Relacje PM off  

#32467 PostWysłany: 17 Wrz 2012 19:56 

Powiedz, jak wyglądało sprawdzanie biletów na Mołdawię........??

#32468 PostWysłany: 17 Wrz 2012 20:10 

Dopiero się obejrzałem i patrze a tu już nie ma 3 kat. Pytam z ciekawości, do której godziny w sobotę był one dostępne ? Bo po wpisie widzę że w sobotę wieczorem były już wyprzedane
 Profil Relacje PM off  

#32469 PostWysłany: 17 Wrz 2012 20:32 

michall_84 napisał(a):
Dopiero się obejrzałem i patrze a tu już nie ma 3 kat. Pytam z ciekawości, do której godziny w sobotę był one dostępne ? Bo po wpisie widzę że w sobotę wieczorem były już wyprzedane

ok 12.40 w sobotę było już po biletach 3 kat., przy czym jak ktoś ciągle odświeżał stronę to co pewien czas wpadały po 1-2 bilety tej kategorii które kupujący usuwali z swojego konta na kupbilet
 PM off  

#32470 PostWysłany: 18 Wrz 2012 13:01 

rybak napisał(a):
Powiedz, jak wyglądało sprawdzanie biletów na Mołdawię...?

Przy wejściu sprawdzali dane z biletu wraz z danymi z dowodu. Czyli jesli masz inny bilet niż na ciebie to nie wejdziesz.
 Profil Relacje PM off  

#32471 PostWysłany: 18 Wrz 2012 13:05 

rybak napisał(a):
Powiedz, jak wyglądało sprawdzanie biletów na Mołdawię...?

Na bramkach bardzo wnikliwa kontrola, obmacują wszystko. Można wnosić kamery i aparaty fotograficzne. Trzeba mieć dowód osobisty bo sprawdzają nr pesel. Nie trzeba mieć karty kibica choć na stronie kupbilet.pl pisali że sprzedaż jest otwarta dla wszystkich. Najlepiej przy zakupie zaznaczyć opcję z własnym wydrukiem, kosztuje to tylko 2 zł za to masz bilet na ręku i nie czekasz. W przypadku biletów na POL-ENG nie można płacić DOTPAY-em dlatego wydruk jest dostępny dopiero po zaksięgowaniu wpłaty.
 Profil Relacje PM off  

#32472 PostWysłany: 18 Wrz 2012 15:50 

niebieski
na kupbilet.pl na POL-ENG pisze ,że "Do nabycia KAŻDEGO biletu JEST WYMAGANA karta Klubu Kibica RP
(1 Karta = 1 bilet)"

Ciekawe jak z biletami VIP.Ktoś wie gdzie szukać?

www.amigoucieka.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#32473 PostWysłany: 20 Wrz 2012 15:54 

Dziewon napisał(a):
na kupbilet.pl na POL-ENG pisze ,że "Do nabycia KAŻDEGO biletu JEST WYMAGANA karta Klubu Kibica RP
(1 Karta = 1 bilet)"

Ciekawe jak z biletami VIP.Ktoś wie gdzie szukać?

Witam po długiej nieobecności :)

Jeśli chodzi o bilety VIP to obecnie są dostępne 3 opcje:
- Business Club Gold - sektory V01-V05 - 4 szt 6.000 PLN
- Business Club Silver - sektory C01-C04 - 10 szt za 10.000 PLN
- Business Club Loża VIP - pakiety 8/10/12 po ok 2.000PLN za bilet

Oczywiście do tego są jakieś atrakcje i żarcie. Dla mnie ceny kosmiczne jak na taki mecz.

Karty Klubu kibica nie jest konieczna. Sprzedażą zajmuje się inna spółka - sportfive sp.z o.o. Szczegółowe informacje można uzyskać pod adresem hospitality@sportfive.pl.

I teraz muszę wyrazić swoją wściekłość - co za debil zaprojektował stadion, na którym "żyleta to" w dużej części strefa VIP. Czy nie wystarczy ogromna trybuna V i loże? Wychodzi na to że normalny człowiek ma marne szanse obejrzenia meczu z dolnych sektorów 1k. Miałem takie założenie, żeby ustrzelić miejsca gdzieś w C2-C3 i du.a. Liczę jednak że się przejadą i zainteresowanie ich ofertą będzie nikłe, a niesprzedane bilety z tych sektorów trafią do puli kupbilet.pl. Pozostaje tylko włączyć ARP jak za dawnych czasów i uzbroić się w cierpliwość.

Pozdrawiam,
Darecki
 Profil Relacje PM off  

#32474 PostWysłany: 21 Wrz 2012 19:06 

niebieski
Jeśli nie zamknięto tego działu do tej pory to chciałbym by tu można było zamieszczać wpisy na temat biletów na ważne wydarzenia sportowe,którymi będą zainteresowani polscy kibice,dodatkowo jak ktoś wie o tanim transporcie czy zakwaterowaniu na dane wydarzenia niech pisze.

Tak dla zainteresowanych są dostępne bilety na MŚ w piłce ręcznej w Hiszpani,bilety na mecze Polaków są już dostępne
http://www.handball2013.net/calendario.asp
Jeśli chodzi o ME siatkarzy w 2013,na razie są dostępne bilety na mecze fazy grupowej w Odense(Dani)-trzy mecze fazy grupowej reprezentacji Danii
https://volleyball.www2.dk/
Wielki plus dla Duńczyków bo wprowadzili bilet pozwalający wchodzić dzieciom do trzeciego roku życia za darmo,muszą prostu muszą siedzieć swoim rodzicom na kolanach.Nie mogę zrozumieć czemu u nas tego nie wprowadzili.Dodatkowo są bilet zniżkowe dla dzieci.
MŚ w narciarstwie klasycznym w Val di Fiemme(20 luty -3 marca 2013)
http://www.fiemme2013.com/en/tickets.php
 Profil Relacje PM off  

#32475 PostWysłany: 28 Wrz 2012 13:39 

niebieski
luck1991 napisał(a):

Tak dla zainteresowanych są dostępne bilety na MŚ w piłce ręcznej w Hiszpani,bilety na mecze Polaków są już dostępne

Ja na pewno jade na ta impreze bo bylem juz 2 lata temu w Malmoe takze jaky ktos tez planowal to mozna sie jakos zgadac :)
Sa juz bilety na polska grupe - po 15 euro za caly dzien meczowy czyli za 3 spotkania.
Ja chce jechac na koncowe mecze w grupie i poczatek fazy play-off.
Do tego chce przy okazji zaliczyc jakis meczyk La Liga - w tym czasie jest w kalendarzu, np. Valencia-Real i do tego bedzie puchar Krola.
 Profil Relacje PM off  

#32476 PostWysłany: 15 Paź 2012 14:44 

.....A jutro z Anglią bez Błaszczykowskiego, Koseckiego i być może Eugena Polańskiego. Ciężko będzie ale ja się się nie zrażam. Jutro jestem na Narodowym sektor G20.
 Profil Relacje PM off  

#32477 PostWysłany: 15 Paź 2012 15:35 

A nie wybiera się ktoś jutro do Wrocławia na Japonię i Brazylię? Nie wiecie może czy tak jak na Euro nie będzie można wnieść nawet paczki chipsów?:)
 Profil Relacje PM off  

#32478 PostWysłany: 16 Paź 2012 14:35 

@ ewam24 We Wrocławiu byłem na Polska-Mołdawia opisywałem wejście na stadion kilkanaście postów temu. Co do paczki chipsów to wręcz przeciwnie miałem ze sobą orzeszki felix (metalizowana torebka) oraz solone migdały (również torebka). Kamerę i aparat wniosłem bez problemu. Dowody osobiste sprawdzają bardzo wnikliwie.
 Profil Relacje PM off  

#32479 PostWysłany: 19 Paź 2012 09:09 

niebieski
Jeśli nie zamknięto tego działu do tej pory to chciałbym by tu można było zamieszczać wpisy na temat biletów na ważne wydarzenia sportowe,którymi będą zainteresowani polscy kibice,dodatkowo jak ktoś wie o tanim transporcie czy zakwaterowaniu na dane wydarzenia niech pisze.

Jeśli chodzi o ME siatkarzy w 2013,na razie są dostępne bilety na mecze w Danii,nie ma jeszcze biletów na półfinały i mecze finałowe
https://volleyball.www2.dk/
Wielki plus dla Duńczyków bo wprowadzili bilet pozwalający wchodzić dzieciom do trzeciego roku życia za darmo,muszą prostu muszą siedzieć swoim rodzicom na kolanach.Nie mogę zrozumieć czemu u nas tego nie wprowadzili.Dodatkowo są bilet zniżkowe dla dzieci.
MŚ w narciarstwie klasycznym w Val di Fiemme(20 luty -3 marca 2013)
http://www8.anyticket.it/Fiemme2013/Default.aspx
Bilety na MŚ w lekkoatletyce w 2013r.w Moskwie
http://iaaf.arena-market.ru/startpage.do
Puchar Świata w Rugby 7 w Rosji
http://tickets.rwcsevens.com/actionList.do
Puchar Świata w skokach narciarskich:
Zakopane(11-12 styczeń)
http://www.skoki.ttpoland.pl/
Wisła(9 styczeń)
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 06=sj0055&
 Profil Relacje PM off  

#32480 PostWysłany: 24 Paź 2012 12:39 

Wrażenia po meczu z Anglią mieszane z powodów oczywistych. Gra Biało-Czerwonych conajmniej zadowalająca. Podzielcie się wrażeniami jeśli byliście na stadionie.
.....i oczywiście małe pytanko czy ktoś wie gdzie odbędzie sie marcowy mecz Polska-Ukraina (na narodowym czy gdzie indziej)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 32785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 1621, 1622, 1623, 1624, 1625, 1626, 1627 ... 1640  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości