Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sie 2025 17:27 
Awatar użytkownika

złoty
Jakby ktoś miał ochotę uciec z nudnej polskiej codzienności w ciepły i mokry wrzesień czy październik w Tajlandii - liniami, które aktualnie mocno powinny pilnować procedur...

Ceny są dostępne we wrześniu i październiku - Frankfurt mało dostępny w tym drugim miesiącu. Ale za to z tego miasta lata 787-9 po Viastar, czyli porządny układ 1-2-1. Z MXP przeważnie, a z CPH zawsze jest lotowski 2-2-2. Możliwe krótkie, lub kilkunastogodzinne przesiadki w DEL. Stopoveru nie sprawdzałem.

Na zrzutach wyloty z Mediolanu lub Kopenhagi 18-26 października
https://www.skyscanner.se/transport/loty/cph/hkt/251018/251026/?adultsv2=1&cabinclass=business
Załącznik:
cph-hkt.png
cph-hkt.png [ 15.74 KiB | Obejrzany 1169 razy ]

Załącznik:
cph-bkk.png
cph-bkk.png [ 16.11 KiB | Obejrzany 1169 razy ]

Załącznik:
mxp-hkt.png
mxp-hkt.png [ 16.36 KiB | Obejrzany 1169 razy ]

Załącznik:
mxp-bkk.png
mxp-bkk.png [ 16.83 KiB | Obejrzany 1169 razy ]

Oraz z Frankfurtu 14-21 wrzesień - raczej do szukania na google flights
Załącznik:
fra-hkt.png
fra-hkt.png [ 45.38 KiB | Obejrzany 1169 razy ]

Załącznik:
fra-bkk.png
fra-bkk.png [ 46.76 KiB | Obejrzany 1169 razy ]
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

Majówka na Costa Dorada 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem i basenem za 2619 PLN Majówka na Costa Dorada 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem i basenem za 2619 PLN
Widoki jak z filmu 🎬🌊 Przedłużony weekend na Sycylii 🇮🇹🤌 Loty i 4⭐ hotel za 809 PLN 💛 Widoki jak z filmu 🎬🌊 Przedłużony weekend na Sycylii 🇮🇹🤌 Loty i 4⭐ hotel za 809 PLN 💛
#2 PostWysłany: 11 Sie 2025 19:16 

HON fly4free
Dodam, że AI wbrew różnym internetowym sensacyjnym historiom oferuje całkiem porządny serwis w C na swoich lotach, zarówno długodystansowych, jak i regionalnych. W mojej ocenie lepszy niż większość europejskich linii. A produkt twardy w 787 jest jaki jest - styl LOTowski, ale o dziwo za każdym razem gdy leciałem wszystko działało poprawnie. W maszynach po Vistarze jest dużo lepiej pod tym kątem.

Lounge Enclam Prive w DEL jest znakomity jak na kontraktową poczekalnię - nie wiem czy nowa poczekalni AI już została otwarta, bo od wielu miesięcy jest w remoncie, który się przedłuża.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 11 Sie 2025 21:19 

marek2011 napisał(a):
Dodam, że AI wbrew różnym internetowym sensacyjnym historiom oferuje całkiem porządny serwis w C na swoich lotach, zarówno długodystansowych, jak i regionalnych. W mojej ocenie lepszy niż większość europejskich linii.

Ryzykowna teza. Serwis w AI to po prostu loteria - jak będzie załoga której się chce, to będzie ok, jak będzie taka standardowa, przeciętna, to będzie słabo. Podobnie z maszynami - LOTowskie 787 są już w słabym stanie, a przeciętny samolot AI jest w stanie sporo.... mniej zadbanym.

Niestety, nie bez znaczenia dla jakości serwisu i obsługi pozostaje płeć pasażerów. Kobiety co do zasady traktowane są zupełnie inaczej niż mężczyźni.

marek2011 napisał(a):
Lounge Enclam Prive w DEL jest znakomity jak na kontraktową poczekalnię - nie wiem czy nowa poczekalni AI już została otwarta, bo od wielu miesięcy jest w remoncie, który się przedłuża.

Dobry lounge pod względem oferty, słaby pod względem niemal notorycznego przepełnienia.Niestety, czasami warunki sanitarne odbiegają od tych do których przyzwyczajeni jesteśmy w Europie.

Takie są nasze doświadczenia.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Sie 2025 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 72 437
srebrny
To, co robią ludzie, aby przedłużyć status w Aegeanie przechodzi ludzkie pojęcie :P
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość