Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 846 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Autor Wiadomość
#841 PostWysłany: 26 Lis 2024 00:41 

srebrny
Nie.
 Relacje PM off
skipperek lubi ten post.

#842 PostWysłany: 11 Gru 2024 23:46 

Witam serdecznie
Chciałem prosić Was o pomoc i poradę co zrobić ? Szukam na momondo.pl czy edreams.com lotu z Berlina do Nowego Jorku (JFK)
Wszystko fajnie bo bez bagażu około 6 tyś za 4 osoby w okresie 03.06 - 16.06.2025
Ale pokazuje mi że bagaż "Bez obaw, bagaż możesz dodać po potwierdzeniu rezerwacji biletów lub na lotnisku."
Nie znam ceny jaką mogą mi naliczyć . Jeśli za dwie walizki było by niedrogo to ok. Zamawiam i płace. Ale nie wiem jaka cena może być i dlatego sie obawiam i chciałem zasięgnąć opinii od Was co zrobić .
Albo po prostu gdzie znaleść tani lot z bagażem dla 4 osób ? Bardzo prosze o pomoc
 Relacje PM off  

#843 PostWysłany: 08 Sty 2025 18:57 

W jaki sposób mogę kupić bagaż rejestrowy w AA na lot międzynarodowy? Kupiłem bilety przez ich stronę. Nie ma tam opcji kupienia bagażu rejestrowego. Jest informacja, że mogę to załatwić tylko na lotnisku. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? To dość osobliwe rozwiązanie.
 Relacje PM off  

#844 PostWysłany: 08 Sty 2025 22:32 

niebieski
Nie jest to osobliwe rozwiązanie, po prostu udajesz się do check in, nadajesz bagaż, opłacasz go i voila.
pyra2 lubi ten post.
pyra2 uważa post za pomocny.

#845 PostWysłany: 09 Sty 2025 11:24 

OK, dzięki. W żadnej europejskiej linii się z tym nie spotkałem stąd ta "osobliwość".
 Relacje PM off  

#846 PostWysłany: 09 Sty 2025 15:45 

niebieski
@WAW45 KLM np też tak sprzedaje, gdy lot łączony- można tylko na lotnisku
, w sumie każda europejska linia daje możliwość zakupu i nadania bagażu na lotnisku.
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

[ 846 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 6 gości