Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Paź 2019 22:25 

Rejestracja: 25 Maj 2015
Posty: 43
Hej,
Na stronie aeroflotu pojawila mi się przy rezrwacji informacja ze musze uzupenić Vise. co powinienem wybrać ?


Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.


Ostatnio edytowany przez Abcn, 19 Paź 2019 09:59, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
Góra
 Relacje PM off  
 
#2 PostWysłany: 19 Paź 2019 02:13 

Rejestracja: 08 Sie 2013
Posty: 1548
złoty
No a ktora z wymienionych opcji jestes w stanie spelnic?
Góra
 Relacje PM off
becek uważa post za pomocny.
 
 
#3 PostWysłany: 19 Paź 2019 09:25 

Rejestracja: 25 Maj 2015
Posty: 43
1 lub 3 ale nie chce strzelać żeby nie było problemu na lotnisku. Proszę o pomoc.

Przy okazji zapytam. Jak mam 2 loty na 1 bilecie i obsluguje je aeroflot to nadaje bagaż w Berlinie i odbieram w Male ? Nie musze mieć wizy
Góra
 Relacje PM off  
 
#4 PostWysłany: 19 Paź 2019 13:10 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 Sie 2019
Posty: 169
niebieski
Ile godzin masz w tej Moskwie? Jesli mniej niz 24 godziny, to o nic nie powinno cie tam pytac, bo wizy nie potrzebujesz.

Jak masz wszystko na jednym bilecie, to nadajesz bagaz w Berlinie i odbierasz w Male.
_________________
~~~ Do or do not. There is no try. ~~~
Góra
 Relacje PM off  
 
#5 PostWysłany: 20 Paź 2019 18:59 

Rejestracja: 25 Maj 2015
Posty: 43
4h i 2h na powrot.
Góra
 Relacje PM off  
 
#6 PostWysłany: 27 Paź 2019 10:01 

Rejestracja: 25 Maj 2015
Posty: 43
Ktoś pomoże w temacie tej vvizy ?
Góra
 Relacje PM off  
 
#7 PostWysłany: 27 Paź 2019 10:08 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 Kwi 2012
Posty: 1297
srebrny
Ja bym brał opcję 3.
Tak jak wspomniane powyżej, do 24h nie potrzebujesz wizy ale nie wychodzisz z lotniska.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
Abcn lubi ten post.
 
 
#8 PostWysłany: 27 Paź 2019 11:33 
Król Ż
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 Paź 2014
Posty: 3362
Loty: 209
Kilometry: 501 757
Odpraw się na lotnisku jak nie wiesz co wpisać.
_________________
Tolerancja kończy się tam, gdzie zaczynają się prawa człowieka
Góra
 Relacje PM off  
 
#9 PostWysłany: 27 Paź 2019 11:47 

Rejestracja: 08 Sie 2013
Posty: 1548
złoty
No chlopie. Dokumentem uprawniajacym cie do transferu bez wizy jest twoj paszport. Nie masz zadnego pozwolenia na pobyt tymczasowy, wiec nie wiem jakim cudem ci przyszlo do glowy ze opcja 1 jest ok. Wybierz opcje 3 i podaj dane paszportu.
Góra
 Relacje PM off
Abcn lubi ten post.
 
 
 [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 5 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group