Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 60 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 18 Wrz 2024 13:30 

W aplikacji Passo jestem zalogowany i w apce przeszedł polski numer telefonu ale nie chcę przejść podczas aplikacji o kartę.
Czy ktoś wie czy można stacjonarnie w Turcji wyrobić tą kartę?
 Relacje PM off  

#42 PostWysłany: 23 Wrz 2024 11:27 

Hej, a czy orientuje się ktoś czy na polski dowód osobisty można odebrać kartę w kasie stadionu w Turcji? Pytam bo 17 latek nie ma paszportu. Dziękuję z góry za info.
 Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 23 Wrz 2024 13:49 

niebieski
Zrobiłem konto w aplikacji passo ale nie mogę wtrobic karty passolig bo nie otwiera mi się strona. Próbowałem z pomoca VPN (Surff Shack) ale też bezskutecznie. Ma ktoś może jakąs radę?
 Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 24 Wrz 2024 14:14 

niebieski
Mi się udalo wejść na stronę używając surf sharka na niemieckim IP.
Tylko niestety wygląda na to, że nie przyjmuje polskiego numeru telefonu:
Wywala się błąd:
You cannot apply for passolig.com.tr card with this country's phone number!

Napisałem do nich - ciekawe czy odpiszą bo pisałem po angielsku :)

Mam nadzieję, że nie trzeba będzie kombinować z tureckim SIM-em (ale widzę, że na allegro są jakby co ;))

Ostatnio edytowany przez dyneck, 25 Wrz 2024 14:00, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off
Justin Credible lubi ten post.

#45 PostWysłany: 24 Wrz 2024 19:53 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
koleżka napisał(a):
Hej, a czy orientuje się ktoś czy na polski dowód osobisty można odebrać kartę w kasie stadionu w Turcji? Pytam bo 17 latek nie ma paszportu. Dziękuję z góry za info.

Można. :) Ja przynajmniej tak odebrałem na stadionie Besiktasu tuz przed meczem. :D

#46 PostWysłany: 25 Wrz 2024 13:52 

niebieski
Galatasaray - Besitkas przełożone na poniedziałek 28 października :roll:
 Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 26 Wrz 2024 18:37 

RaDiDaM napisał(a):
Można. :) Ja przynajmniej tak odebrałem na stadionie Besiktasu tuz przed meczem. :D

Jakiego numeru telefonu użyłeś podczas aplikacji o kartę?
Mi cały czas odrzuca jak podaję polski numer.
 Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 27 Wrz 2024 14:53 

niebieski
dyneck napisał(a):
Napisałem do nich - ciekawe czy odpiszą bo pisałem po angielsku :)

Właśnie spędziłem 20 minut (2,50 zł za minutę :cry: ) z bardzo miłą panią z banku obsługującego Passolig,
która starał się pomóc chałupniczymi metodami - czyli dodawaliśmy "+", "00" do kodu kraju albo próbowaliśmy wpisać
różną ilość cyfra w pozostałe pola aż w końcu gdzieś tam sprawdziła, że ten kod kraju jest niedozwolony
i poradziła, że można zamówić elektroniczną kartę SIM jeśli mój telefon taką obsługuje (w moim przypadku wygląda na to, że nie)

Jakieś pomysły jak sobie poradzić z tą sytuacją (inne niż zakup nowego telefonu ;))?

ps. przestała mi się strona otwierać na niemieckim VPN-ie więc teraz używam holenderskiego :D
 Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 28 Wrz 2024 08:02 

Ale czy karty esim nie są tylko do internetu?
Przeglądałam wiele ofert i wszystkie miały tylko opcje internetu bez nowego numeru.
A tutaj żeby starać się o Passolig trzeba podać numer telefonu.
Na jednej z grup na FB "Polacy w Turcji" wrzuciłem post i odezwały się dwie osoby z chęcią pomocy (użyczenia swojego tureckiego numeru) do aplikacji o tą kartę ale nie wiem czy przy kupnie.biletu nie będzie też potrzebna weryfikacja poprzez SMS.

Z tego co wyczytałem i zrozumiałem to: Zakup fizycznej karty SIM w Turcji wymaga paszportu i podania numeru IMEI telefonu który blokują gdy numer nie jest aktywny 🫤
 Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 28 Wrz 2024 09:13 

srebrny
Jest szansa, że jak wczoraj wyrobiłem kartę, to dziś się ukaże chociaż w digital?
Bez tego zakup biletu niemożliwy, a meczyk już dziś.
 Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 30 Wrz 2024 17:45 

niebieski
Ty lepiej powiedz jaki numer telefonu podałeś przy aplikowaniu o kartę
 Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 01 Paź 2024 09:52 

srebrny
Niemiecki przeszedł bez problemu.
 Relacje PM off
dyneck lubi ten post.
dyneck uważa post za pomocny.

#53 PostWysłany: 07 Lis 2024 15:03 

Podpowiecie jak wygląda samo wejście na mecz? Sprawdzają cokolwiek oprócz biletu? Karta, dokumenty? Planuje kupić bilety przez któregoś pośrednika i zastanawiam się czy nie odbiję się od bramek patrząc na ich delikatnie to ujmując irytujący sposób dystrybucji biletów? Pozdrawiam.
 Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 13 Lis 2024 14:59 

niebieski
Update jest taki, że strona do aplikowania o pasolig działa na polskim IP ale niestety polski numer telefonu jest dalej niedozwolony - teraz przynajmniej jest jednoznaczny komunikat w tej sprawie
 Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 14 Lis 2024 17:50 

jacek96 napisał(a):
Jest szansa, że jak wczoraj wyrobiłem kartę, to dziś się ukaże chociaż w digital?
Bez tego zakup biletu niemożliwy, a meczyk już dziś.

Po jakim czasie od złozenia aplikacji o kartę pojawila Ci się ona w digitalu? Dzisiaj składałem aplikację na niemiecki numer, polskiego nie przyjmują.
 Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 07 Gru 2024 18:49 

niebieski
dyneck napisał(a):
Zobaczcie jaka okazja sie trafia w Lidze Europy żeby zaliczyć turecką wielką trójkę dzień po dniu :):
21 stycznia (wtorek): Galatasaray-Dynamo Kijów
22 stycznia (środa): Besiktas-Athletic Bilbao
23 stycznia (czwartek): Fenerbahce-Lyon

Udało mi się w końcu to passolig wyrobić (więc jest to do zrobienia - służę pomocą jakby co ;))
Dalej więc chodzi mi po głowie skorzystanie z tej okazji :)
Może ktoś z forum miałby ochotę dołączyć ? :)
Mam już ułożony wstępny plan (jak coś to na priv) ale napiszę tylko, że koszt pobytu od 20 do 25 stycznia (przeloty, noclegi w jakimś hotelu ze śniadaniem w centrum i wyrobienie tej karty passolig) to na ten moment jakieś 2 tyś. złotych. Do tego dochodzą bilety na mecze, które szacuję 3 x 500 zł ale może się uda wyłapać jakieś tańsze kategorie czyli razem jakieś 3,5 tyś złotych :)
 Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 26 Gru 2024 20:49 

@dyneck bardzo prosze o instrukcję jak zrobić konto z PL numerem :D Walczę z tym od dwóch dni i nie puszcza :(
Drugie pytanie na które nie było tutaj w końcu odpowiedzi: Czy można wyrobić passoliga na dowolnym stadionie w Stambule i np tego samego dnia iść na mecz?
 Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 27 Gru 2024 15:47 

niebieski
Polski numer nie przejdzie. Ja założyłem na niemiecki (kupiłem SIM-a na allegro :)). Tak naprawdę to ten numer jest potrzebny tylko do założenia aplikacji i potem do połączenia z aplikacją Passo.
Co do drugiego pytania to gdzieś tam mi mignęło, że takie rzeczy można załatwić ale dzień przed meczem ale jeśli złożysz aplikację przez stronę to uprawnienie do zakupu biletu masz od razu i nawet nie musisz tej karty fizycznie odbierać,
 Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 01 Sty 2025 16:05 

-- 01 Sty 2025 16:38 --

dyneck napisał(a):
Polski numer nie przejdzie. Ja założyłem na niemiecki (kupiłem SIM-a na allegro :)). Tak naprawdę to ten numer jest potrzebny tylko do założenia aplikacji i potem do połączenia z aplikacją Passo.
Co do drugiego pytania to gdzieś tam mi mignęło, że takie rzeczy można załatwić ale dzień przed meczem ale jeśli złożysz aplikację przez stronę to uprawnienie do zakupu biletu masz od razu i nawet nie musisz tej karty fizycznie odbierać,

Hej dyneck, my jedziemy w 3 osoby na ten mecz tylko nie umielismy wyrobić passoliga ale chyba sprobujemy tym niemieckim starterem SIM skoro Ci sie udało.
A masz już bilety na mecze, są juz w sprzedaży??

-- 01 Sty 2025 17:05 --

Daj też znać którego Sima kupiłeś na allegro? Bo ja znalazłem ten https://allegro.pl/oferta/karta-sim-lyc ... iaprrn2jKA
ale jest napisane że niby trzeba pierwsze połączenie wykonać na terenie Niemiec?
 Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 02 Sty 2025 17:28 

Start otwartej sprzedaży biletów ruszy dopiero dzień przed meczem. Patrzyłem jak wyglądał zakup w tej otwartej sprzedaży na wcześniejsze spotkania i raczej bez problemu powinno udać się dostać na każdy mecz, nawet w tej najniższej kategorii cenowej.
 Relacje PM off  

[ 60 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości