Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1376 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69
Autor Wiadomość
#1361 PostWysłany: 07 Wrz 2025 22:01 

Loty: 159
Kilometry: 260 750
niebieski
Zimowe Bieszczady w styczniu – śnieżyca, zamglone szlaki i nagle przebłyski słońca nad Bukowym Berdem.

kubucha lubi ten post.
kubucha uważa post za pomocny.

Majówka w Hiszpanii 🌊🏝️ 4* hotel Best Cambrils z 2 posiłkami za 2449 PLN Majówka w Hiszpanii 🌊🏝️ 4* hotel Best Cambrils z 2 posiłkami za 2449 PLN
Rzym bez brania urlopu 🏛️ 🇮🇹 Loty i hotel przy Watykanie za 579 PLN 😎 Rzym bez brania urlopu 🏛️ 🇮🇹 Loty i hotel przy Watykanie za 579 PLN 😎
#1362 PostWysłany: 14 Wrz 2025 19:44 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 080
niebieski
Podczas pobytu we Florencji skupiliśmy się na tym, co najważniejsze – dużo jedzenia, trochę zwiedzania i chłonięcie klimatu miasta.

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/@FOODIESwpodrozy

Image
 Profil Relacje PM off  

#1363 PostWysłany: 21 Wrz 2025 19:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Piza w pigułce: Krzywa Wieża, włoska kuchnia i trochę włoskiego luzu. Idealny przystanek na trasie przez Toskanię.

Image
 Profil Relacje PM off  

#1364 PostWysłany: 28 Wrz 2025 12:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Cinque Terre to jak żywa pocztówka — kolorowe domy, lazurowa woda i miejsca, które inspirują. My byliśmy tam 4 dni, popłynęliśmy statkiem, jeździliśmy pociągami i jedliśmy lokalne smaki.

Image
 Profil Relacje PM off  

#1365 PostWysłany: 05 Paź 2025 11:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli ktoś się zastanawia, czy Parma to miejsce na weekendowy wypad – tak, pod warunkiem, że lubi jeść. A jeśli nie, to i tak pokocha lokalne specjały.

Image
 Profil Relacje PM off  

#1366 PostWysłany: 08 Paź 2025 16:04 

złoty
Trochę ładnych ujęć ze Svalbardu ;)

https://www.instagram.com/reel/DPjMw__jojE/

Z tych ciekawszych zaliczone: Mikronezja, Syria, Liban, Izrael, Kosowo, Laponia, Hawaje, Kazachstan, Guam, Wietnam, Filipiny, Svalbard
 Profil Relacje PM off
kubucha lubi ten post.

#1367 PostWysłany: 12 Paź 2025 12:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzień w Bolonii? Zwiedzanie, przerwa na lokalne wino i talerz pełen smaków. Zobaczcie naszą trasę :)

Image
 Profil Relacje PM off  

#1368 PostWysłany: 13 Paź 2025 17:19 

Właśnie wrzuciłem krótki film z mojej podróży na Martynikę – przepiękną wyspę na Karaibach. 🏝️
To miejsce totalnie mnie zachwyciło – turkusowa woda, zielone góry, pyszne jedzenie i klimat, w którym po prostu nie da się nie uśmiechać. 😎

Profil Relacje PM off
kubucha lubi ten post.

#1369 PostWysłany: 15 Paź 2025 17:07 

Cześć! 👋
Właśnie wróciłem z podróży po południowych Włoszech i przygotowałem film nagrany dronem DJI Mini 5.
Odwiedziłem m.in. Vieste, Porto di Trani, Barlettę, Peschici, Monte Sant’Angelo i Giovinazzo – miejsca pełne klimatu, światła i niezwykłych widoków.
Ten mały dron naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył – jakość ujęć, stabilność i łatwość obsługi robią wrażenie.

Profil Relacje PM off
kubucha lubi ten post.

#1370 PostWysłany: 19 Paź 2025 13:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Nasza relacja z 10-dniowej wycieczki po Toskanii, Ligurii i Emilii-Romanii. W filmie praktyczne wskazówki i podsumowanie kosztów. Niektóre zaskoczyły nas na plus, inne na minus, ale ogólnie wyszło całkiem nieźle.

Image
 Profil Relacje PM off  

#1371 PostWysłany: 20 Paź 2025 21:24 
Awatar użytkownika

MariuszTravel napisał(a):
Cześć! 👋
Właśnie wróciłem z podróży po południowych Włoszech i przygotowałem film nagrany dronem DJI Mini 5.
Odwiedziłem m.in. Vieste, Porto di Trani, Barlettę, Peschici, Monte Sant’Angelo i Giovinazzo – miejsca pełne klimatu, światła i niezwykłych widoków.
Ten mały dron naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył – jakość ujęć, stabilność i łatwość obsługi robią wrażenie.

Ujęcia bardzo ładne i stabilne, także dzięki za pokaz umiejętności tego drona, ale Włochy to bardzo restrykcyjny kraj jeśli chodzi o latanie dronami, nawet tymi poniżej 250g. W praktyce trzeba zarejestrować i oznakować drona, jest wiele stref zakazu lotu ze względu na liczne lotniska cywilne i helipady. W centrach dużych miast też drona praktycznie nie wzniesiesz. Jesteś tego świadomy że w razie czego grożą za to słone kary?
 Profil Relacje PM off  

#1372 PostWysłany: 22 Paź 2025 18:03 

-- 22 Paź 2025 17:01 --

szsz napisał(a):
MariuszTravel napisał(a):
Cześć! 👋

Ujęcia bardzo ładne i stabilne, także dzięki za pokaz umiejętności tego drona, ale Włochy to bardzo restrykcyjny kraj jeśli chodzi o latanie dronami, nawet tymi poniżej 250g. W praktyce trzeba zarejestrować i oznakować drona, jest wiele stref zakazu lotu ze względu na liczne lotniska cywilne i helipady. W centrach dużych miast też drona praktycznie nie wzniesiesz. Jesteś tego świadomy że w razie czego grożą za to słone kary?

Tak wiem, dron oznaczony , uprawnienia również , latałem w strefach bez ograniczeń.

-- 22 Paź 2025 17:03 --

Cześć!
Podczas mojej podróży na Gwadelupę trafiłem na niesamowity festiwal – pełen kolorów, muzyki i tańca. Udało mi się uchwycić trochę tej atmosfery w krótkim filmie. Jeśli macie ochotę na chwilę karaibskiego klimatu – zapraszam do obejrzenia!

Profil Relacje PM off  

#1373 PostWysłany: 06 Lis 2025 19:59 

Loty: 253
Kilometry: 419 672
niebieski
Plaza de toros de La Malagueta - Málaga (España) - film z moim komentarzem.

#1374 PostWysłany: 12 Lis 2025 10:41 

Loty: 253
Kilometry: 419 672
niebieski
Caminito del Rey - España
Ta prawie 8-kilometrowa trasa w rejonie Malagi (Andaluzja) została uznana za jedną z najbardziej niebezpiecznych na świecie. Dziś trasa jest całkowicie odbudowana i choć jest bezpieczniejsza, coś się nie zmieniło: wyjątkowe wrażenia z chodzenia po kładkach zbudowanych w wąwozach o wysokości ponad 100 metrów. Widoki są niezapomniane.
Trasa Caminito del Rey jest spektakularna od początku do końca, ponieważ biegnie między wąwozami, kanionami i wielką doliną. Przecina krajobrazy parku naturalnego Desfiladero de los Gaitanes, wąwozu wyrzeźbionego przez rzekę Guadalhorce, którego ściany sięgają 700 metrów głębokości. Ponadto na tym terenie żyje wiele gatunków roślin i zwierząt: przy odrobinie szczęścia można dostrzec ptaki górskie, takie jak ścierwnik, sęp płowy czy orzeł przedni, a także okazy dzika czy kozła górskiego. Aby przejść Caminito, konieczne jest zakupienie biletu, który można zarezerwować za pośrednictwem oficjalnej strony internetowej.

#1375 PostWysłany: 23 Lis 2025 22:50 

Wrzuciłam właśnie nowy vlog z Bucaramangi w Santander 🇨🇴
Bez typowych atrakcji turystycznych — tylko prawdziwe klimaty, ulice i codzienne życie w Kolumbii.
Jeśli chcesz zobaczyć, jak naprawdę wygląda to miasto, zerknij na materiał poniżej 👇🎥✨

Profil Relacje PM off  

#1376 PostWysłany: 30 Lis 2025 16:57 

W tym filmie zobaczysz najpiękniejsze miejsca Kefalonii – zarówno z lotu drona, jak i ujęcia wykonane z poziomu ulic, plaż i górskich ścieżek.
Turkusowe morze, klimatyczne miasteczka i ukryte plaże
Odwiedzone miejsca:
Asos • Myrtos Beach • Alaties Beach • Fiskardo • Foki Beach • Agios Nikolaos • Agios Panteleimonas • Porto Skala Beach • Agia Effimia • Antisamos Beach • Paralia Emplisi • Melissani Cave Lake • Vouti Beach • Argostoli • Castle of Agios Georgios

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1376 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość