Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#3001 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:15 

Witam,
Mam wątpliwości co do bezpieczeństwa tego linku ponieważ logując się przez platformę nie ma możliwości zmiany odbiorcy i w linku jest napisane sales, a w tym sale.
 Profil Relacje PM off  

City break w Salonikach 🏛️🌞 Odkryj grecki klimat na wiosnę za 719 PLN City break w Salonikach 🏛️🌞 Odkryj grecki klimat na wiosnę za 719 PLN
Weekend w Mediolanie za 375 PLN 😍 Loty (sobota-niedziela) i hotel 😎 Weekend w Mediolanie za 375 PLN 😍 Loty (sobota-niedziela) i hotel 😎
#3002 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:32 

kamil999 napisał(a):
Witam,
Mam wątpliwości co do bezpieczeństwa tego linku ponieważ logując się przez platformę nie ma możliwości zmiany odbiorcy i w linku jest napisane sales, a w tym sale.

To jest chyba rzeczywiście jakiś wałek. Mi zmieniło hasło przy logowaniu.
Nie wiem o co chodzi, ale nie mogłem wklepać prawidłowego hasła przy próbie jego zmiany. Na wszelki wypadek zmieniłem maila w profilu i rzeczywście po wylogowaniu nie dało rady się zalogować. Przywrócenie hasła pomogło.

Człowiek stary a głupi.
 Profil Relacje PM off  

#3003 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:44 

Czyli wałek?
Sprawdziłem certyfikaty, na pierwszy rzut oka są podobne. Tylko nie wiem czy to ma znaczenie.
 Profil Relacje PM off  

#3004 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:46 

Też wszedłem w certyfikaty i wydawało mi się OK. Ale może czegoś nie zauważyłem, jakieś literówki np.

Na 100% nie potrafiłem się zalogować na stare hasło. Nie wiem czy tylko u mnie tak było, może ktoś potwierdzić.
 Profil Relacje PM off  

#3005 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:48 

Wał.
Nie mogę się zalogować i mało tego , nie mogę uzyć opcji przypomnienia hasła gdyż "We're sorry - our records show that the email ........@..... is not registered on our system
 Profil Relacje PM off  

#3006 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:51 

niebieski
.....jak cos 1/4 gramy z Cro................Ger wpadną na Esp.. :lol: :lol: :lol: :lol: sekundy i tak będzie..............TAK JEST
Najlepsi grają w drabince do finału..............więc My do 1/2 drabinka super...zobaczymy Grać Panowie Grać :ugeek:

Ostatnio edytowany przez brazilmik, 21 Cze 2016 23:00, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3007 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:56 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

1/8 ITA-SPA :D
Oby Gigi był zdrowy :D
 Profil Relacje PM off  

#3008 PostWysłany: 21 Cze 2016 22:57 

sharif napisał(a):
Wał.
Nie mogę się zalogować i mało tego , nie mogę uzyć opcji przypomnienia hasła gdyż "We're sorry - our records show that the email ........@..... is not registered on our system

Znów to samo, zmiana adresu nic nie dała. Nie mogę się zalogować. Boję się że za chwilę zmienią adres mailowy i będzie posprzątane.
 Profil Relacje PM off  

#3009 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:10 

A ja mam pytanie dotyczące wymiany voucherów. Może ktoś wie jak to ma funkcjonować? Mam voucher na 4 bilety na mecz 1/8 w St Etienne. Zaraz po dzisiejszym meczu dostałem maila z uefa, że voucher stał się ważny i należy go wymienić w VEPie (voucher exchange point). Jest tam link do adresu tego VEPa. To jakiś urząd pracy w samym centrum St. Etienne (trochę bez sensu - to jest 3-4 km od stadionu...). Ale jednocześnie na portalu biletowym uefa, po zalogowaniu, w informacjach o moim zamówieniu jest napisane Delivery method: Pick up at Ticket Collection Point. Na stronie uefy Ticket Collection Point w St Etienne znajduje się przy samym stadionie. Gdzie zatem jechać, żeby się nie pomylić?

A poza tym, ciekawe jak to w praktyce ma wyglądać. Podejrzewam, że więszkość kibiców ma vouchery (Polacy i Szwajcarzy). To jest pewnie dobre 10-20 tys ludzi. Jak oni chcą to ogarnąć w jednym miejscu, aby wymieniać te vouchery...
 Profil Relacje PM off  

#3010 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:16 

Mysle ze nie ma powodu do paniki.
Obydwa linki (sales i sale) powinny dzialac, zmiany odbiorcy jest mozliwa i mamy juz relacje kolegi z Chorwacji ktory przez to przeszedl. Najwazniejsze jest to ze UEFA nie robi z tym problemu, bo to sam kasjer podpowiedzil Chorwatowi jak zmienic dane w systemie.
Ponizej printscreen z mojej aplikacji

Załączniki:
Untitled.png
Untitled.png [ 467.19 KiB | Obejrzany 891 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3011 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:26 

No to nie wiem jak wytłumaczysz dwukrotną zmianę hasła na moim koncie. Przecież to nie może być przypadek.
 Profil Relacje PM off  

#3012 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:27 

A jak logujecie się przez platformę to zmieniły wam się dane odbiorcy?
 Profil Relacje PM off  

#3013 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:40 

Wpisałem przykładowe dane nowego odbiorcy. Uwaga! Jednak tylko link z "sale" to umozliwia.
Wylogowałem się.
Zalogowałem sie jeszcze raz
Ponizej printscreen.
Bilety moze odebrać Pazdaninho Pirania ;-)
Mysle ze dalsza dyskusja na forum mija sie z celem, chetnie pomoge na priv

Załączniki:
Untitled2.png
Untitled2.png [ 206.39 KiB | Obejrzany 863 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3014 PostWysłany: 21 Cze 2016 23:45 

Witam mam do odsprzedania bilet lotniczy do Lyonu ( sąsiedztwo Saint Ettien )
Berlin Schoenefeld do Lion (Terminal 3)
Lot EZY4372
Wylot Pt, 24 cze 2016 11:15
Przylot Pt, 24 cze 2016 13:05

cena : 500 zł

oraz

Wizz Air, lot 1922

Paris BVA
16:45
Poznań POZ
18:40

cena :350 zł

kontakt 602 745 622
 Profil Relacje PM off  

#3015 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:04 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
najsmaczniejszy napisał(a):
Wpisałem przykładowe dane nowego odbiorcy. Uwaga! Jednak tylko link z "sale" to umozliwia.
Wylogowałem się.
Zalogowałem sie jeszcze raz
Ponizej printscreen.
Bilety moze odebrać Pazdaninho Pirania ;-)
Mysle ze dalsza dyskusja na forum mija sie z celem, chetnie pomoge na priv

Ciekawe.
Pisze to użytkownik z ośmioma postami, z których 8 dotyczy tematu zmiany danych Vouchera.

Z drugiej strony - co miałby dać dostęp do tego konta? Dane osobowe, okej. Ale nie widzę, żeby dało się coś więcej.
Chyba, że ktoś ma wszędzie takie samo hasło..
Może zapytać o ten link UEFE. Ostatnio chyba szybciej odpowiadają.
Ktoś jest w stanie może jakoś certyfikaty sprawdzić?

No i trochę nielogiczne - na maile odpisują, że się nie da, a później "podają" link do zmiany. Choć w sumie to Francja czyli burdel i brak organizacji ;) i nic nie da się stwierdzić na pewno.

Jednak patrząć na parcie UEFY na wypełnienie stadionów (sprzedaż wszystkiego w niższych cenach itd.) to nielogiczne by było takie utrudnianie. W sprzyjających wiatrach okaże się, że pół stadionu jest puste...

Z "entej" strony, skąd na tej podstawionej stronie mieliby dane dotyczące przypisanych do danego konta biletów warunkowych? Wykradzione dane z oficjalnego serwisu UEFA? Jak tak, to żadne ryzyko podać te dane gdzie indziej... ;)

Ostatnio edytowany przez Zielony^, 22 Cze 2016 00:08, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3016 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:08 

Danych mi nie zmieniło. Hasło na 100% zmieniło. Co to komuś daje. Na pewno dostęp do haseł - ja sam mieszam kilkoma hasłami, ale zapewne to gdzieś się pojawia w innym portalu.
Dwa - w profilu są wszystkie dane, telefon, mail, PESEL, dane adresowe, więc dosyć sporo.
 Profil Relacje PM off  

#3017 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:12 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
@Tauzen
Jak się na ten "sale" portal zalogowałeś, to jakie Twoje dane były już widoczne?
Wszystkie dane zamówień i wcześniej podane dane personalne?
 Profil Relacje PM off  

#3018 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:12 

Zielony^ napisał(a):

Z "entej" strony, skąd na tej podstawionej stronie mieliby dane dotyczące przypisanych do danego konta biletów warunkowych? Wykradzione dane z oficjalnego serwisu UEFA? Jak tak, to żadne ryzyko podać te dane gdzie indziej... ;)

Po wklejeniu linka podanego tutaj, pojawia się strona do logowania identyczna jak ta z UEFY ze słowem sales. Więc nikt nic nie musiał wykraść, sam wszystko podałem.

-- 22 Cze 2016 00:17 --

Zielony^ napisał(a):
@Tauzen
Jak się na ten "sale" portal zalogowałeś, to jakie Twoje dane były już widoczne?
Wszystkie dane zamówień i wcześniej podane dane personalne?

Wszystko było takie samo. Gdy byłem już zalogowany to pojawiła się tutaj czyjaś informacja, że strona może być trefna. Więc postanowiłem zmienić hasło i się nie dało. A na 100 % wpisywałem poprawne. Caps locka też sprawdzałem czy nie kliknąłem przypadkowo.
Cały czas strona pokazywała, że jest złe pierwotne hasło. Więc szybko zmieniłem adres mailowy i teraz już jest ok. Ale nie wchodzę w żadne zmiany haseł. Nie wiem, nie chcę tu nikogo posądzać ale było to dziwne.
 Profil Relacje PM off  

#3019 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:17 

Cytuj:
Ciekawe.
Pisze to użytkownik z ośmioma postami, z których 8 dotyczy tematu zmiany danych Vouchera.

Ten temat mnie interesuje bo odstapilem voucher 1/8 innej osobie i robie wszystko zeby osoba ktora bedzie wymieniac vouchery nie miala klopotow na miejscu. Stad drazenie tematu i dzielenie sie na biezaco na forum.
Co ktos z tym zrobi i czy mu to pomoże czy nie np w podjeciu decyzji czy jechac z cudzym voucherem, na to nie mam wpływu. Niech kazdy sam ocenia sytuacje i ryzyko. Dla mnie temat jest jasny.
 Profil Relacje PM off  

#3020 PostWysłany: 22 Cze 2016 00:19 

Czy ktos wie czy mozna vouchery na 1/8 wymienic np w marsylii albo nicei a nie saint etienne?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość