Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 738 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Następna
Autor Wiadomość
#701 PostWysłany: 12 Cze 2019 15:00 

Rejestracja: 06 Sie 2012
Posty: 1431
Loty: 97
Kilometry: 200 804
platynowy
@czarny588: niestety nie polecisz nigdzie. Bilet zostanie skasowany.
Góra
 Relacje PM off
apadlo lubi ten post.
 
 
#702 PostWysłany: 12 Cze 2019 15:00 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Maj 2016
Posty: 412
Loty: 61
Kilometry: 100 968
złoty
Musisz lecieć/startować z Pragi.
Możesz jednak w drodze powrotnej wysiąść w Warszawie.
_________________
Wasil10

Relacja Brunei, Singapur, Malezja
Góra
 Relacje PM off  
 
#703 PostWysłany: 14 Cze 2019 09:58 

Rejestracja: 14 Cze 2019
Posty: 3
Mam pytanie:

Linie UIA Ukraina
Jeśli jest odcinek A - B - C
Lecimy A - B
Opuszczamy B -C

Czy musimy zrobić check-in na B-C i się nie stawić ?
Czy nie robimy check-in na B-C i się nie stawiamy ?

pozdr
Góra
 Relacje PM off  
 
#704 PostWysłany: 14 Cze 2019 12:36 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Kwi 2017
Posty: 342
Loty: 14
Kilometry: 32 130
niebieski
Jeśli masz to na jednym bilecie to check-in robisz za jednym razem.
Góra
 Relacje PM off  
 
#705 PostWysłany: 14 Cze 2019 15:31 

Rejestracja: 14 Cze 2019
Posty: 3
Generalnie jest odcinek:
Bielt kupiony przez budgetair.com
A - B - C następnie C - B - A
UIA Ukraina
Check in robie na stronie UIA dla odcinka A - B i osobno dla odcinka B - C
i teraz pytanie przy powrocie jeśli chce zostać w mieście B to lepiej zrobić check in B - A i sie nie stawić czy nie robić check in B - A i sie nie stawić ?
Góra
 Relacje PM off  
 
#706 PostWysłany: 14 Cze 2019 16:06 

Rejestracja: 02 Lip 2015
Posty: 1713
Loty: 44
Kilometry: 65 890
złoty
Jak nie polecisz B-C to ci pojdzie cancell na powrot.
_________________
Jeśli masz jakies pytania o :Poznań czy Sopot pomogę!
Góra
 Relacje PM off  
 
#707 PostWysłany: 14 Cze 2019 16:39 

Rejestracja: 19 Gru 2011
Posty: 3236
platynowy
Ale on nie chce nie lecieć B-C tylko B-A, jeżeli masz możliwość nie robić odprawy na ten ostatni odcinek to nie rób - ułatwisz nieco życie pewnym osobom, ale z reguły jest tak że przy jednym bilecie składającym się z dwóch bezpośrednio następujących po sobie odcinków odprawia się raz na całość.
Góra
 Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.
 
 
#708 PostWysłany: 14 Cze 2019 17:22 

Rejestracja: 02 Lip 2015
Posty: 1713
Loty: 44
Kilometry: 65 890
złoty
@kemot sory moi blad :D
_________________
Jeśli masz jakies pytania o :Poznań czy Sopot pomogę!
Góra
 Relacje PM off  
 
#709 PostWysłany: 14 Cze 2019 23:07 

Rejestracja: 14 Cze 2019
Posty: 3
@kemot dzięki o to mi chodziło, wole dopytać, żeby mnie nikt nie ścigał później z UIA
akurat tu robiłem osobno check in na odcinki (narazie na wylot), czyli spodziewam się tego samego na powrót
pozdro
Góra
 Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.
 
 
#710 PostWysłany: 06 Lip 2019 08:45 

Rejestracja: 24 Maj 2013
Posty: 40
Loty: 30
Kilometry: 91 464
Cześć
Mam pytanie odnośnie tematu w nagłówku.
Lecę w dwie strony Berlin - Paryż - Kanton - Sydney
Czy w drodze powrotnej mogę zakończyć podróż w Paryżu i czy nie będzie się to wiązało z dodatkowymi kosztami (kary od przewoźnika).
Czy jest możliwe nadanie w Sydney bagażu rejestrowego do Paryża?
Góra
 Relacje PM off  
 
#711 PostWysłany: 06 Lip 2019 09:58 

Rejestracja: 02 Mar 2012
Posty: 5434
HON fly4free
Wszystko rozbija się o to czy uda się załatwić nadanie bagażu do Paryża, bo przy takim pomyśle z tym może być problem i najczęściej jest.Jeśli to się uda to można odpuścić ostatni segment .A na pytanie o możliwość nadania bagażu do Paryża ,niestety raczej tu nie dostaniesz wiążącej odpowiedzi ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
#712 PostWysłany: 06 Lip 2019 14:47 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 Cze 2015
Posty: 2226
Loty: 300
Kilometry: 451 838
platynowy
Sprawa jest bardzo prosta.
Jeżeli będziesz mieć dłuższą przesiadkę np 6-8h to nie będzie większego problemu. Przy krótkich rzędu 2-3h raczej nie ma na to szans.
Góra
 Relacje PM off  
 
#713 PostWysłany: 10 Lip 2019 15:18 

Rejestracja: 11 Lip 2017
Posty: 105
Czy wizzair / ryanair ciagle nie anuluja calej rezerwacji jesli opusci sie pierwszy odcinek lotu?
Dzieki
Góra
 Relacje PM off  
 
#714 PostWysłany: 10 Lip 2019 16:45 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 Lip 2012
Posty: 3058
Loty: 249
Kilometry: 415 497
HON fly4free
tak
_________________
Zanim zadasz pytanie na forum poszukaj. Potem poszukaj jeszcze raz. Potem idź zrób sobie herbaty i poszukaj trzeci raz, tylko dokładniej.
Jest 90% szans że ktoś już pytał o to samo co Ty, tylko nie potrafisz/nie chce Ci się znaleźć odpowiedzi.
Góra
 Relacje PM off  
 
#715 PostWysłany: 10 Lip 2019 16:57 

Rejestracja: 02 Mar 2012
Posty: 5434
HON fly4free
@olekskw W W6 każdy odcinek jest traktowany jak osobna podróż i opuszczenie jednego nie anuluje innych.
Góra
 Relacje PM off  
 
#716 PostWysłany: 16 Lip 2019 11:41 

Rejestracja: 16 Lip 2019
Posty: 2
Drodzy, mam pytanie dotyczace opuszczenia jednego z segmentow lotu air china. Aktualnie jestem w Szanghaju przylecialem tutaj Air China Warszawa Pekin i nastepnie Pekin Szanghaj. Powrot mam Szanghaj - Pekin i po 2:40h kolejny segment Pekin Warszawa. Mysle o tym zeby zamiast wylatywac z Szanghaju jechac wczesniej do Pekinu na zwiedzanie i stawic sie tylko na 2 segment Pekin - Warszawa. Moje pytanie jest nastepujace czy moge to zrobic czy tez nie stawienie sie na segment szanghaj pekin spowoduje anulowanie calego biletu ? bilet kupowalem przez gotogate odprawa jest 24h wczesniej
Góra
 Relacje PM off  
 
#717 PostWysłany: 16 Lip 2019 11:46 

Rejestracja: 19 Gru 2011
Posty: 3236
platynowy
Nie możesz, odpowiedź na to pynie padła już tutaj zresztą setki razy.
Góra
 Relacje PM off  
 
#718 PostWysłany: 16 Lip 2019 11:55 

Rejestracja: 13 Lis 2018
Posty: 515
niebieski
Spróbuj zadzwonić do Air China i zapytaj się za ile zmienią bilet.
Góra
 Relacje PM off  
 
#719 PostWysłany: 02 Sie 2019 21:25 

Rejestracja: 28 Paź 2012
Posty: 24
Cześć

Mam rezerwację w Corsair - to w sumie tanie linie.
Czy w takim razie mogę nie stawic się na pierwszy odcinek i polecieć w drugim?

Chodzi mi o to, żeby nie lecieć z Barbadosu, a z Gwadelupy.


Bridgetown à Paris
Vol 1 jeudi 19 septembre 2019
confirmé
Départ : 13:45 Bridgetown, La Barbade - Grantley-Adams
Arrivée : 14:50 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe - Pole Caraibes
Compagnie : Liat LI 364
Appareil : Aerospatiale/Alenia ATR 42
Heure limite d'enregistrement
Type de tarif : Economy
Classe Y

Changement d'avion nécessaire. Attente de 4h10min. entre les trajets.

Vol 2 jeudi 19 septembre 2019
confirmé
Départ : 19:00 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe - Pole Caraibes
Arrivée : 09:20 +1 jour(s) Paris, France - Orly, terminal S
Góra
 Relacje PM off  
 
#720 PostWysłany: 02 Sie 2019 21:33 

Rejestracja: 02 Sty 2013
Posty: 938
Loty: 4
Kilometry: 17 154
srebrny
Ten odcinek to chyba Liat wykonuje , a nie corsair.
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 738 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group