Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Cze 2021 19:54 
Awatar użytkownika

srebrny
W Waszej ocenie w Albanii w sierpniu lepiej rezerwować noclegi m.in. nadmorskie przez net i tzw. bukingi, czy szukać na miejscu.
Znam realia Najbliższego Wschodu, ale nie znam Albanii 😏

Majówka na Costa Dorada 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem i basenem za 2619 PLN Majówka na Costa Dorada 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem i basenem za 2619 PLN
Widoki jak z filmu 🎬🌊 Przedłużony weekend na Sycylii 🇮🇹🤌 Loty i 4⭐ hotel za 809 PLN 💛 Widoki jak z filmu 🎬🌊 Przedłużony weekend na Sycylii 🇮🇹🤌 Loty i 4⭐ hotel za 809 PLN 💛
#2 PostWysłany: 16 Cze 2021 07:31 

niebieski
Odpowiem przewrotnie - tak lub tak ;) Generalnie chcąc mieć pewne miejsce to lepiej z wyprzedzeniem, bo zwłaszcza w sierpniu Albańczycy tłumnie ruszają nad swoje morze. W popularnych miejscach na pewno będzie tłoczno. Z drugiej strony coś się znaleźć zawsze da. Ja bym zarezerwował przed wyjazdem.
wtak uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 16 Cze 2021 08:39 

Teraz to już trochę późno, w moim przypadku ceny poszły o 100% od mojej rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Cze 2021 23:27 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Lecę pierwszy raz, w lipcu i od razu porobiłam rezerwację. Było widać, że noclegi były już trochę przebrane. Wszędzie mam darmowe odwołanie dość długo więc jeszcze mogę zmienić.
Lecę na krótko więc nie szczególnie mam czas aby jeszcze szukać noclegów na miejscu. Myślę, że np. 60m2 apartament w centrum stolicy dla czterech osób za 120 zł to całkiem dobry deal ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Cze 2021 07:08 

niebieski
Kilka lat temu w Albanii w sierpniu dałem rady znaleźć nad samym morzem w Borsh i Ksamil apartament. Musiałem się jednak najeździć i naszukac aby był w niskiej cenie.
Jedna uwaga lepiej wynajmować u Albanczykow, bo u Greków to zawsze chcieli nas wydymac, a to apartament z widokiem na śmietnik z tyłu domu w takiej cenie i tak się umawialiśmy do początku o co chodzi? A to że apartament z widokiem na morze wizytowaliśmy razem z nim to nic nie znaczy, albo cena rosła o 50procent gdy już chcieliśmy dobić targu lub to nie ten apartament tylko ten mniejszy itd itp....
Mlodzi i dzieciaki mówią dobrze po angielsku.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Cze 2021 18:37 

Kilka lat temu będąc w Albanii (Saranda/Ksamil) widziałem mnóstwo osób z tabliczkami, że wynajmą apartament, po dosyć korzystnych cenach. Jak to teraz wygląda?
Potrzebuję apartament na 7 osób w połowie sierpnia. Na airbnb/booking jeszcze jakieś opcje są ' natomiast może macie info jak wygląda to na miejscu albo macie jakiś sprawdzony apartament w Sarandzie? Wiadomo, jest późno :lol:

Ostatnio edytowany przez Abcn, 28 Cze 2021 09:37, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość