Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lis 2014 12:18 
Awatar użytkownika

Witam,
Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu w St Julian na Malcie, wybieram się tam pod koniec grudnia i zastanawiam na co się przygotować
Zdjęcia na tripadvisorze przerażają zastanawiam się ile jest w nich prawdy i czy są to odosobnione przypadki czy raczej zawsze tam tak wygląda, z góry dziękuję za wszystkie opinie ;) , pozdrawiam

Image
 Profil Relacje PM off  

SZTOS🔥 Leć do Nowego Jorku już od 1095 PLN (w obie strony)🗽🤩✈️ SZTOS🔥 Leć do Nowego Jorku już od 1095 PLN (w obie strony)🗽🤩✈️
Wycieczka do Alicante za 571 PLN 😮 Loty piątek-niedziela i 2 noce w hotelu ✈️🛌🏖️ Wycieczka do Alicante za 571 PLN 😮 Loty piątek-niedziela i 2 noce w hotelu ✈️🛌🏖️
#2 PostWysłany: 26 Lis 2014 12:40 
Awatar użytkownika

złoty
To najpierw w ciemno kupujesz noclegi w hotelu a potem zaczynasz czytac renenzje i ogladac obiekt? :o
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lis 2014 12:57 
Awatar użytkownika

Czytałam wcześniej opinie, ale zależało mi na niskobudżetowej wersji, więc się na tą zdecydowałam, to termin noworoczny więc ciężko było coś w lepszej cenie ustrzelić

opinie są różne, zastanawiałam się po prostu czy któryś z tu obecnych użytkowników korzystał z tego hotelu i jakie są jego opinie na ten temat.... jak się przygotować na pobyt na miejscu ...
czy od wszystkich wymagają kaucji... itp

Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lis 2014 13:27 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
niebieski
Ja korzystałem, hotel najtańszy, więc słaba jakość. Pokoje takie sobie, jedzenie też. Ale blisko przystanku autobusowego.

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lis 2014 13:32 
Awatar użytkownika

Filek napisał(a):
Ja korzystałem, hotel najtańszy, więc słaba jakość. Pokoje takie sobie, jedzenie też. Ale blisko przystanku autobusowego.

Dzięki za opinie,
jedzenia nie wykupiliśmy
nie spodziewam się luksusów za tę cenę, bardziej boję się o jakieś insekty i zastanawiam czy nie wziąć swojej pościeli ( mam tylko podręczny) ale jak spać w czymś brudnym to wolę się przemęczyć i wziąć mniej sukienek a spać w czystym ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lis 2014 13:41 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
niebieski
Pościel była czysta, wymieniali co 2 dni. W pierwszym pokoju, który dostaliśmy mieliśmy bonus w postaci karaluchów... 2 razy byliśmy w recepcji i mówili, że ktoś do nas przyjdzie, za trzecim razem zrobiliśmy filmik i zmienili nam pokój od ręki (oba to były "apartamenty" z dwoma sypialniami, na parterze)

Profil Relacje PM off
aaabbb uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 26 Lis 2014 13:49 
Awatar użytkownika

Filek napisał(a):
Pościel była czysta, wymieniali co 2 dni. W pierwszym pokoju, który dostaliśmy mieliśmy bonus w postaci karaluchów... 2 razy byliśmy w recepcji i mówili, że ktoś do nas przyjdzie, za trzecim razem zrobiliśmy filmik i zmienili nam pokój od ręki (oba to były "apartamenty" z dwoma sypialniami, na parterze)

Dobry pomysł z filmikiem czy fotkami, widziałam że na tripadvisorze odpisują ludziom na opinie więc może trochę im zależy na tym by nie były najgorsze :)

zabukowaliśmy taką opcję Room 1: STUDIO 2/3 PAX-SELF CATERING

mam nadzieję że uda się bez karaluchów ;)
dzięki za info o pościeli :)

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość