Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [AUH] Abu Dhabi
#101 PostWysłany: 25 Maj 2023 10:48 

W AbuDhabi musisz iść po kartę pokładową na każdy lot z WizzAir. Przesiadałem się we wtorek pomiędzy lotami WizzAir i była konieczność wyjścia - kontrola paszportowa a następnie podejście do okienka i ponowne security i kontrola paszportowa. Są spore kolejki do odebranie boardingów.

Jedyna wygoda, że tylko przy pierwszym przejściu kontroli u nich musisz podejść do pogranicznika a następnie już automatyczna, co idzie całkiem szybko.
 Relacje PM off
dajkamienia uważa post za pomocny.

#102 PostWysłany: 25 Maj 2023 10:53 

platynowy
@_Grzegorz jaki to był kierunek z AUH?
Możliwe że blokują online check-in tylko dla niektórych kierunków. Ale nie mam pewności.
 Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 26 Maj 2023 15:19 

@NBE322 Ja leciałem z AbuDhabi do Samarkand i Wiednia na przestrzeni ostatnich dni. W oby przypadkach tak samo. W kolejce jak czekałem w sprawie karty do Wiednia, to stali ludzie na loty do Katowic i Budapesztu na pewno a możliwe, że jeszcze na jakiś kierunek.
 Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#104 PostWysłany: 26 Maj 2023 17:36 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Standard w AUH dla W6. Cały czas trzeba odstać swoje i przejść 2x przez immigration.
 Relacje PM off
dajkamienia uważa post za pomocny.

[ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości