Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Woda z kranu w Armenii
#1 PostWysłany: 21 Lis 2022 02:05 

platynowy
Zdaje sobie sprawę, że trochę dziwny topic :) ale wydaje mi się, że pasuje do charakteru forum :) polecam wodę kranową w Armenii. Nie dość że pitna, to jeszcze bardzo smaczna. Prawdopodobnie najlepsza woda jaką piłem z kranu gdziekolwiek na świecie.
 Profil Relacje PM off
t13092109 uważa post za pomocny.

Podróż do USA 🦅🤩 Nowy Jork i Miami w jednej podróży za 2519 PLN 🌤️👙👣 Podróż do USA 🦅🤩 Nowy Jork i Miami w jednej podróży za 2519 PLN 🌤️👙👣
Odwiedź włoskie wyspy 🇮🇹 Zbiór lotów na Sycylię i Sardynię od 164 PLN 😍 Odwiedź włoskie wyspy 🇮🇹 Zbiór lotów na Sycylię i Sardynię od 164 PLN 😍
#2 PostWysłany: 12 Paź 2025 10:59 

A w Internecie wszędzie piszą, że niepijalna.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Paź 2025 11:25 

złoty
Jeszcze pytanie, gdzie jest taka warta polecenia, bo przecież cały kraj nie ma wody z jednego ujęcia?
Byłem w Erewaniu dawno temu, ale pamiętam, że woda była mocno metaliczna w smaku, co złożyłem na karb starych, pewnie rdzewiejących rur wodociągowych. Miałem też wrażenie, że czuję ten smak w piwie Kilikia, co nawet wychodziło mu na plus.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#4 PostWysłany: 12 Paź 2025 11:33 
Awatar użytkownika

platynowy
To moze uaktualnienie informacji... w Armeni woda jest traktowana ze tak powiem jak dobro narodowe. Chyba bardziej niz w Irlandii. Dostepna wszedzie i za darmo. W duzych miastach pelno poidelek z idealna smakowo woda. Wystarczy swoja butelka i zawsze znajdzie sie miejsce do napelnienia lub napicia.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 19 Paź 2025 20:20 

Loty: 107
Kilometry: 171 391
Woda w Armenii bardzo dobra, można śmiało nalewać do butelki. Co najważniejsze, ja nie miałem żadnych problemów żołądkowych, także ze swojej strony polecam, bo źródełek jest cała masa i to jest super :)
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#6 PostWysłany: 20 Paź 2025 01:27 

Zbanowany
Kupcie sobie miernik tds - jeśli jest poniżej 100 to można pić jeśli powyżej 100 to nie polecam. Woda w santiago de compostela miała jakieś 30 najlepsza woda jaka widziałem w kranie.miernik tds prawde powie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość