Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 62 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Maj 2020 15:06 
Awatar użytkownika

Loty: 601
Kilometry: 686 519
niebieski
Ja mogę coś dobrego napisać o tym serwisie. Choć rezerwacja była anulowana przez zamknięte granice w związku z COVID-19 to odzyskałem całość kasy i to w dość szybkim terminie (1 miesiąc). Rezerwowałem (i kontakt) odbył się przez wersję Irlandzką.

#62 PostWysłany: 16 Wrz 2020 13:12 
Awatar użytkownika

niebieski
czarek90 napisał(a):
Panowie i Panie z forum, po kilku miesiącach bojów udało mi się przywrócić rezerwację.
Tak jak polecił mi kolega powyżej pomogła reklamacja w ABTA. Travelrepublic próbował się wykręcać jak tylko mogli dopóki nie odezwała się do nich ta organizacja.
W hotelu już potwierdziłem i szykuje się na relaks 8-)
Dzięki za pomoc!

Cześć.
Zgłoszenie do ABTA wysłałem 10 września, czy możesz mi napisać ile czekałeś na odpowiedź i jak dokładnie zakończyła się Twoja sprawa?
Wysłałem też PM jakby co, dzięki.

UWAGA!
https://uk.trustpilot.com/review/www.tr ... blic.co.uk
 Relacje PM off  

[ 62 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 6 gości