Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Lis 2017 22:57 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 94 496
Czy można spokojnie nocować na lotnisku w Neapolu?
Madera Lizbona Barcelona Ibiza Neapol Ischia Rzym Florencja Piza Bergamo Rimini Wenecja Paryż Londyn Bruksela Brugia Amsterdam Berlin Drezno Wiedeń Budapeszt Praga Wilno Ryga Tallinn Karlskrona Stavanger Ateny Lefkada Patra Saloniki Larnaka Pafos Nikozja TelAviv Jerozolima
 Profil Relacje PM off  

Słoneczna Andaluzja na weekend za 607 PLN 😍 Loty do Sewilli i noclegi w hotelu 😎 Słoneczna Andaluzja na weekend za 607 PLN 😍 Loty do Sewilli i noclegi w hotelu 😎
Dla prawdziwych podróżników 😍 Wakacyjne loty na Grenlandię od 2558 PLN ❄️✈️ Dla prawdziwych podróżników 😍 Wakacyjne loty na Grenlandię od 2558 PLN ❄️✈️
 Temat postu: Re: Noclegi w Neapolu
#2 PostWysłany: 22 Lis 2017 00:03 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
@KLAssurbanipal niestety zamykają na noc:

"It is not possible to stay inside the terminal overnight. Travellers will be asked to leave the airport around midnight until approx. 3:30AM."
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Lis 2017 01:21 
Awatar użytkownika

Ok. Dzięki. :)

Wie ktoś czy jest w okolicach lotniska jakiś bar/pub czy inne miejsce, gdzie ten czas można sobie spędzić bezpiecznie?

Mam tam do spędzenia kilka godzin, więc bez sensu wykupować nocleg zwłaszcza, że do niego trzeba się dostać.
Madera Lizbona Barcelona Ibiza Neapol Ischia Rzym Florencja Piza Bergamo Rimini Wenecja Paryż Londyn Bruksela Brugia Amsterdam Berlin Drezno Wiedeń Budapeszt Praga Wilno Ryga Tallinn Karlskrona Stavanger Ateny Lefkada Patra Saloniki Larnaka Pafos Nikozja TelAviv Jerozolima
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lis 2017 16:51 

Nie wiem na ile ta informacja się przyda, bo pochodzi z września 2017 roku. Mimo tego ogłoszenia o zamykaniu lotniska w nocy część była otwarta i spokojnie można było zostać w nocy. Nigdzie w pobliżu nie znalazłam miejsca otwartego w nocy, ale też z ciężkim bagażem specjalnie daleko nie szukałam.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Gru 2017 04:18 
Awatar użytkownika

Dzięki za informację. Będzie już chłodniej za 5 dni niż we wrześniu, więc chyba ludzi nie wyproszą i udostępnią tę jedną salę. ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Paź 2018 14:02 

hej, czy ktos jeszcze przebywal w nocy na lotnisku w Neapolu? choszi o swieze infocjak wyglada sytuacja w tym roku :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Lis 2018 21:12 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
Przyłączam się do pytań, ktoś testował ostatnio?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Mar 2023 12:14 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 307 097
Spałem na lotnisku dziś. Port jest zamykany na noc, dziś około 1 w nocy. Na dworze siedziałem na wózku inwalidzkim, tak jak kilka innych osób. Było spokojnie. Po otwarciu około 3 w nocy, przeniosłem się na przyloty. Pracownicy sprzątający nie zawracali sobie mną głowy. Byłem przygotowany, tzn lekka mata dmuchana, kurtka, stopery i nakładka na oczy. Wyspałem się lepiej niż w hostelu.
Załącznik:
IMG_20230326_065710.jpg
IMG_20230326_065710.jpg [ 48.69 KiB | Obejrzany 3367 razy ]
NBE322 lubi ten post.

#9 PostWysłany: 26 Mar 2023 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 802 011
platynowy
OT - daj linka na tą matę.

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Mar 2023 14:41 
Awatar użytkownika

srebrny
@Tomo14 a wystarczyło użyć Obiektywu Google ;) (też mnie zaciekawiło)
NATUREHIKE - materac trekkingowy
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 26 Mar 2023 17:46 

niebieski
Dmuchany materac - bardzo lekki, składa się bardzo dobrze. Mam i polecam.
https://pl-m.banggood.com/Naturehike-NH ... 62682.html
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 01 Sie 2023 10:22 

złoty
@piwili Ja mam wersję z zintegrowaną poduszką. Potwierdzam, że jest to bardzo wygodne do spania.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości