Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



Wikipost
Sposoby kontaktu z Ryanair:

1) Chat https://www.ryanair.com/pl/pl/lp/chat
Pon.–pt. 7:00–21:00 CET
Sob. 9:00–18:00 CET
Niedz. 10:00–18:00 CET

2) Telefon +48 221522000 - opłata za polaczenie według stawek lokalnych
Pon.–pt. 09:00–19:00 CET
Sob. 09:00–18:00 CET
Niedz. 10:00–18:00 CET


 [ 1247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 25 Paź 2012 15:15 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 Cze 2012
Posty: 3395
Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Ciekawe czy captcha też jest w wersji mobile ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
#42 PostWysłany: 25 Paź 2012 15:18 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 Cze 2011
Posty: 2560
Loty: 1
Kilometry: 539
Nie ma.
Góra
 Relacje PM off  
 
#43 PostWysłany: 29 Paź 2012 20:41 

Rejestracja: 22 Sie 2011
Posty: 5
Przy wyszukiwaniu lotów wewnątrz Włoch, tuż po wpisaniu captch'y wyskakuje mi ciągle taki błąd:

500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Sprawdzam od około 5dni trase cagliari-trapani oraz inne między włoskie i Co ważne, również u koleżanki, (też z włoskim ip) wywala ten sam błąd. Czyściłem ciasteczka, próbowałem innej przeglądarki i jest to samo. Co dziwne, loty typu Cagliari- Genewa, BrukselaCharleloi wyświetla (w sensie przechodzi do ekranu z datami).

Nie znalazłem na zagranicznych stronach żadnego wyjaśnienia, więc pytam czy ktoś mógłby to sprawdzić. A jeśli działa to zerknąć mi cene lotu z Cagliari do Trapani około 22-24grudnia. /Ciekawostka: na innym serwisie wyszukującym loty, z różnych serwerów, Jakimś cudem udaje im sie pobrac dane dla tego polaczenia. i nie jest to serwis typu Pośrednictwo kupna, czy agencja.
Tymbardziej mnie to zastanawia.

Czy ktoś może ma ten sam problem?

Pozdrawiam
Góra
 Relacje PM off  
 
#44 PostWysłany: 29 Paź 2012 20:55 

Rejestracja: 13 Lip 2012
Posty: 598
Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Ja mam tak samo wyszukując lotów na grudzień na tej trasie
Ale kiedy szukasz lotów w listopadzie wszystko wyświetla ok do 30 listopada, po tej dacie pojawia się błąd.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#45 PostWysłany: 29 Paź 2012 20:56 

Rejestracja: 18 Maj 2011
Posty: 115
niebieski
To samo pojawia mi się od kilku dni przy wyszukiwaniu lotów wewnątrz Hiszpanii i Portugalii,
500 - Internal server error,
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#46 PostWysłany: 31 Paź 2012 00:45 

Rejestracja: 22 Sie 2011
Posty: 5
Pokusze sie o stwierdzenie ze problem tkwi w POLSKIEJ wersji strony. Zamienilem, tak z ciekawosci, w adresie https://www.bookryanair.com/SkySales/bo ... -pl#Search
PLki na ITki : https://www.bookryanair.com/SkySales/bo ... -it#Search i ku mojemu zdziwiniu dziala.

Inna rzecz, Sprawdzalem u kolezanki z wloskim ip loty wewnatrz wloskie i na mozilli wywalilo blad 500, a na safari nie. Ot, logika.

@AFC, znasz jakas alternatywę 'Przesiadkową' na Sycylie, z wykorzystaniem lotow poza ryanairem?
Góra
 Relacje PM off  
 
#47 PostWysłany: 01 Lis 2012 02:26 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 Lis 2010
Posty: 5921
Loty: 228
Kilometry: 534 135
.
_________________
Image

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/ | Serduszka i piwo :D
Góra
 Relacje PM off  
 
#48 PostWysłany: 01 Lis 2012 12:20 

Rejestracja: 23 Paź 2012
Posty: 22
Ryanair: nowe trasy z Krakowa i Lublina do Anglii

Ryanair ogłosił uruchomienie nowych tras z Krakowa oraz z Lublina. Z Krakowa Ryanair otworzy Manchester, a z Lublina Liverpool.
Obie trasy uruchomione zostaną w przyszłorocznym sezonie letnim.
Góra
 Relacje PM off  
 
#49 PostWysłany: 01 Lis 2012 17:51 

Rejestracja: 20 Paź 2011
Posty: 1306
Aplikacja mobilna dla Androida jest już dostępna
https://play.google.com/store/apps/deta ... xpZ2h0cyJd
Góra
 Relacje PM off  
 
#50 PostWysłany: 27 Lis 2012 23:43 

Rejestracja: 17 Cze 2012
Posty: 245
Loty: 40
Kilometry: 67 613
robiłem rezerwacje voucherami , ale nie przyszedł mail , a rezerwacja na stronei Ryana wisi jako potwierdzona , martwić się czy czekać na maila ?


przy okazji aby użyć voucherów ( dla tych co mieli "błąd 500" ) instalujemy Mozille Firefox, w przeglądarce w lewym górnym rogu zaznaczamy "przejdź do trybu prywatnego" i włala :D wchodzimy na stronę, robimy rezerwacje, wpisujemy nr vouchera i już działa nam zapłata za lot samymi voucherami 8-)
pozdrawiam
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#51 PostWysłany: 27 Lis 2012 23:59 

Rejestracja: 18 Maj 2011
Posty: 701
Zbanowany
Łysolek napisał(a):
robiłem rezerwacje voucherami , ale nie przyszedł mail , a rezerwacja na stronei Ryana wisi jako potwierdzona , martwić się czy czekać na maila ?


nie martwic sie, mail juz nie przyjdzie. Mialem tak samo i normalnie lecialem.
Góra
 Relacje PM off  
 
#52 PostWysłany: 28 Lis 2012 07:13 

Rejestracja: 17 Cze 2012
Posty: 245
Loty: 40
Kilometry: 67 613
dzięki Michał :)
powinieneś zostać lekarzem ;) po raz kolejny obniżyłeś mi ciśnienie :D
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#53 PostWysłany: 28 Lis 2012 19:53 

Rejestracja: 21 Sie 2011
Posty: 22
Witam,
Orientujecie się czy w Ryanairze po rezerwacji biletu można dodać 2 sztuki bagażu rejestrowanego - jeden o wadze 15kg, drugi o wadze 20kg? Niewiem czy coś przeoczyłam, ale z tego co widzę mogę tylko dodać 2 sztuki po 20kg. Z góry dzięki za pomoc !
Góra
 Relacje PM off  
 
#54 PostWysłany: 30 Lis 2012 13:34 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Sty 2012
Posty: 1313
Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Gdzie znajdę konkretne informacje na temat opłaty administracyjnej, wprowadzonej od 6 grudnia? Dotyczy to również lotów z Polski? Nie mogę coś znaleźć.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#55 PostWysłany: 30 Lis 2012 13:37 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Lis 2011
Posty: 446
niebieski
pawi napisał(a):
Gdzie znajdę konkretne informacje na temat opłaty administracyjnej, wprowadzonej od 6 grudnia? Dotyczy to również lotów z Polski? Nie mogę coś znaleźć.

Od 6 grudnia? Oni wprowadzili już dzisiaj ją. ;) viewtopic.php?f=181&t=21578
_________________
odi profanum vulgus et arceo
Góra
 Relacje PM off  
 
#56 PostWysłany: 30 Lis 2012 13:52 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Sty 2012
Posty: 1313
Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Przepraszam, chodziło mi 6 funtów po głowie :)
Dzięki.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#57 PostWysłany: 08 Gru 2012 17:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 Lis 2012
Posty: 69
kkku napisał(a):
Paweł KRK napisał(a):
Awerik napisał(a):
Tak, możesz olać pierwszy odcinek.


Czy w takim przypadku (rezewrwacja RT) można odprawić się tylko na lot powrotny, czy trzeba zrobić pełną odprawę on-line ?
(nie sprawdzałem tego na stronie FR bo nie mam pewności czy nie zablokuję sobie możliwości odprawy)

Paweł KRK


Ja mysle ze lepiej odprawic sie na oba kierunki bo to i tak kosztuje jedno klikniecie a pewnosc wieksza :)


Ponowię pytanie
Mam rezerwację ryana na WMI-BGY-WMI, z tym że odcinek WMI - BGY to 17 grudnia a BGY-WMI to 16 stycznia 2013. Odcinek pierwszy kupiłem za 1 PLN tylko w celu uniknięcia opłaty (nie mam RCP) a zamierzam wykorzystać tylko lot BGY - WMI w styczniu.
To, że mogę sobie olać pierwszy odcinek to wiadomo ale chciałem się zapytać jak to jest z odprawą, dokonać jej czy odpuścić? Najbardziej zależy mi na opinii kogoś, kto już taki manewr stosował ;)
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#58 PostWysłany: 08 Gru 2012 17:40 

Rejestracja: 07 Lip 2011
Posty: 555
niebieski
odol napisał(a):

Ponowię pytanie
Mam rezerwację ryana na WMI-BGY-WMI, z tym że odcinek WMI - BGY to 17 grudnia a BGY-WMI to 16 stycznia 2013. Odcinek pierwszy kupiłem za 1 PLN tylko w celu uniknięcia opłaty (nie mam RCP) a zamierzam wykorzystać tylko lot BGY - WMI w styczniu.
To, że mogę sobie olać pierwszy odcinek to wiadomo ale chciałem się zapytać jak to jest z odprawą, dokonać jej czy odpuścić? Najbardziej zależy mi na opinii kogoś, kto już taki manewr stosował ;)


jest to bez znaczenia
Góra
 Relacje PM off  
 
#59 PostWysłany: 09 Gru 2012 05:02 

Rejestracja: 07 Lut 2012
Posty: 992
niebieski
Maris83 napisał(a):
odol napisał(a):
jak to jest z odprawą, dokonać jej czy odpuścić?


Dokonaj, samolot nie poleci bo się popsuje to odszkodowanie zgarniesz :)


Maris83: Chyba założę, z Twym współudziałem, ławę szyderców. Łapiesz się?
_________________
Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego.
Góra
 Relacje PM off  
 
#60 PostWysłany: 09 Gru 2012 11:56 

Rejestracja: 16 Kwi 2012
Posty: 63
Czy obecnie w Rayanair nie da ominąć się opłaty administracyjnej? nie mogę nigdzie znaleźć info na ten temat....
z góry dziękuję.
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 1247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group