Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sty 2014 19:50 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Kwi 2012
Posty: 744
Loty: 51
Kilometry: 60 364
Punkty statusowe: 6
Mam prośbę do forumowiczów.
Po zainstalowaniu sterowników drukarki samsung klawisz PRTSC SYSRQ (Print screen) przestał działać.
Bardzo proszę o pomoc.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#2 PostWysłany: 21 Sty 2014 20:02 

Rejestracja: 02 Lip 2012
Posty: 1038
Punkty statusowe: 4
Ja Tobie raczej nie pomogę bo nie znam systemu, ale:
- podaj podaj konkretny system operacyjny
- co rozumiesz poprzez nie dziala
- czy po odinstalowaniu sterownikow prnt screen dziala?
_________________
www.farfrombreaking.net - photoblog
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#3 PostWysłany: 21 Sty 2014 20:11 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Kwi 2012
Posty: 744
Loty: 51
Kilometry: 60 364
Punkty statusowe: 6
Chodzi o to, że nie da się zrobić zrzutu i wgrać w programie graficznym.
Odinstalowałem drukarkę i nie pomogło.
Szukam porady, informacji w necie, ale nic nie znalazłem.
_________________
Image
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#4 PostWysłany: 21 Sty 2014 20:46 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Lip 2011
Posty: 1052
Loty: 66
Kilometry: 72 737
Punkty statusowe: 32
srebrny
Może wystarczy zmienić ustawienia klawiatury tnz. język programisty.
Może coś się przestawiło? u mnie pojawiło się np. Inc correction po instalacji sterowników do drukarki.
_________________
http://banner.flightdiary.net/skibek
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#5 PostWysłany: 21 Sty 2014 21:03 

Rejestracja: 09 Sty 2012
Posty: 68
Punkty statusowe: 4
jajacekk napisał(a):
Chodzi o to, że nie da się zrobić zrzutu i wgrać w programie graficznym.

Może zadziała Shift + PrintScrn?
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
#6 PostWysłany: 23 Sty 2014 15:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 Lip 2010
Posty: 1831
Punkty statusowe: 57
srebrny
jajacekk napisał(a):
Chodzi o to, że nie da się zrobić zrzutu i wgrać w programie graficznym.
Odinstalowałem drukarkę i nie pomogło.
Szukam porady, informacji w necie, ale nic nie znalazłem.


masa programów graficznych ma opcję robienia zrzutu, np taki irfan view
wiem że to w żaden sposób nei przywraca działania przycisku printscreen, no ale jest to jakieś obejście
_________________
2016: Casteldefells 10x, Poble Nou del Delta 3x, Chojęcin Parcele 3x, Kępno 3x, Bralin 3x, Wrocław 2x, Sant Pere y Pescador 3x,Bilbao,Gaztelugatxe,Bakio, Perpignan, Le Barcares, Blanes, Tarifa,Alvor,Sevilla,Malgrat


"lepiej nie jechać i nie żałować niż jechać i żałować" - Tony Halik
Góra
 Profil Relacje PM off  
      
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: adamuto, Higflyer, Jac oraz 10 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Przeszukaj temat:
Skocz do:  
phpBB® Forum Software © phpBB Group