Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 47 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Mar 2013 10:46 
Awatar użytkownika

Kod promocyjny dzięki któremu bilety są tańsze o 20%. Działa na wszystkie połączenia łącznie z tymi na lotniska. Kod sprawdzony już kilkakrotnie i działa cały czas.
KOD to: glamorganuni
Kod wpisujemy przez formularz kupna biletu:
http://www.nationalexpress.com/coach/offers/promocodes.aspx

Ostatnio edytowany przez satori 18 Kwi 2013 21:57, edytowano w sumie 2 razy
 Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 30 Mar 2013 12:29 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Daje radę to połączyć z Coachcardem? Bo nie widzę takiej opcji...
 Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Mar 2013 12:39 
Awatar użytkownika

Prawdopodobnie nie. Tak mi się przynajmniej wydaje bo do kodów jest po prostu inny formularz kupna biletów, gdzie nie ma już dodatkowych opcji typu właśnie Coachcard. Ja osobiście korzystam z tych kodów od bardzo dawna. Zawsze jest jakiś działający kod co sprawia, ze bilety są tańsze o 10-20%. Zawsze to coś jak się jeździ często.
 Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Mar 2013 14:04 

mi sie przyda, dzieki
 Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Mar 2013 14:55 

niebieski
Dzięki wielkie kodzik bardzo przydatny :D
 Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Kwi 2013 12:29 

już nie działa niestety.
 Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Kwi 2013 12:48 
Awatar użytkownika

Przeważnie zawsze jest dostępny jakiś kod. Wieczorem poszukam nowego ;)
 Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Kwi 2013 13:37 

dzięki :)
 Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 07 Kwi 2013 09:15 
Awatar użytkownika

Nie ma na razie nic działającego :( pewnie cos sie pojawi wkrótce jak tylko będę cos wiedział to dam znać. Szkoda wielka bo ten kod działał dobre 1.5 roku. Ale spokojnie jestem przekonany ze cos będzie bo zawsze cos było ;-)

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
 Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Kwi 2013 21:57 
Awatar użytkownika

Nowy kod w 1 wiadomości ;-) zapraszam do korzystania ;-)
 Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 19 Kwi 2013 20:49 

dzięki Kolego, przyda się jeszcze dziś.
 Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 20 Kwi 2013 17:29 

Loty: 73
Kilometry: 89 404
niebieski
dzięki, właśnie skorzystałam na połączenie z lotniskiem STN :)

#13 PostWysłany: 05 Maj 2013 19:10 

Loty: 90
Kilometry: 112 253
niebieski
Jak korzystam z formularza z kodem to moge wybrac tylko pasazerów +16 lat a chce kupc też jeden bilet dla 10letniego dziecka :(
 Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 06 Maj 2013 07:23 

Dziękuje za ten kod i potwierdzam że cały czas działa , także National Express stał się moją alternatywą w kierunku Luton-Victoria.

Pozdrawiam
 Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 06 Maj 2013 08:23 

Witam forumowiczów, proszę o pomoc / odpowiedź na kilka poniższych pytań w związku z National Express i kodem, a więc:

1. Czy obecna cena biletu RT (2 x 9,50 funta + 1 funt booking fee) jest ceną maksymalną na trasę Luton Airport - London Marylebone (na Victorię ta sama cena) i nie trzeba się spieszyć z kupnem biletu z -20% zniżką (podróż planuję w połowie czerwca 2013)?
2. Jakie są warunki użycia kodu? (znalazłem w sieci tylko to, że trzeba się zarejestrować). Ma ktoś jakieś szczegółowe warunki do kodu? Nie trzeba być rezydentem? Czy na bilecie nie ma dodatkowych warunków jakie trzeba spełnić?
4. Czy ktoś jeździł wcześniejszym busem NE (np. zamiast 8.20 wsiadł o 7.50) i nie było ze strony kierowcy problemu oraz nie płacił dodatkowej opłaty (bodajże 5 funtów) za zmianę?
5. Czy płacąc kartą kredytową/debetową wpisujecie w formularzu w adress line 1 i 2 np. ulicę i miasto? Czy są te dane drukowane na bilecie?

Dotychczas jeździłem easybusem stąd moje pytania (też szukam alternatywy dojazdu).

Dziękuję.
 Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 11 Maj 2013 17:45 
Awatar użytkownika

Ajax napisał(a):
Witam forumowiczów, proszę o pomoc / odpowiedź na kilka poniższych pytań w związku z National Express i kodem, a więc:

1. Czy obecna cena biletu RT (2 x 9,50 funta + 1 funt booking fee) jest ceną maksymalną na trasę Luton Airport - London Marylebone (na Victorię ta sama cena) i nie trzeba się spieszyć z kupnem biletu z -20% zniżką (podróż planuję w połowie czerwca 2013)?
2. Jakie są warunki użycia kodu? (znalazłem w sieci tylko to, że trzeba się zarejestrować). Ma ktoś jakieś szczegółowe warunki do kodu? Nie trzeba być rezydentem? Czy na bilecie nie ma dodatkowych warunków jakie trzeba spełnić?
4. Czy ktoś jeździł wcześniejszym busem NE (np. zamiast 8.20 wsiadł o 7.50) i nie było ze strony kierowcy problemu oraz nie płacił dodatkowej opłaty (bodajże 5 funtów) za zmianę?
5. Czy płacąc kartą kredytową/debetową wpisujecie w formularzu w adress line 1 i 2 np. ulicę i miasto? Czy są te dane drukowane na bilecie?

Dotychczas jeździłem easybusem stąd moje pytania (też szukam alternatywy dojazdu).

Dziękuję.

1) Nie wiem ciężko powiedzieć. To NE ustala ceny w zależności od godziny wyjazdu i zapewne w zależności od dnia tygodnia.
2) A jakie mają być? Masz kod.. masz szczęście korzystaj :) Jeżdżę na tych kodach od lat. . Nigdy nie miałem problemów z takim biletem.
4) W przypadku transferów na lotnisko nie ma problemu. Jak przylatuje do UK to jestem albo wcześniej albo później. Nie ma problemu. W przypadku innych tras musisz jechać o tej godzinie co masz na bilecie.
5) Nie ma takich informacji na bilecie. Jest numer rezerwacji i Twoje nazwisko. Kierowcy tak patrzą na te bilety, że gwarantuje Wam, że 2 osoby mogły by jechać na tym samym bilecie i nikt by się nie kapnął...
 Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 21 Maj 2013 23:11 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
niebieski
Po wpisaniu kodu wyskakuje: "Please may you access your link through your student union site to get your discount"

#18 PostWysłany: 24 Maj 2013 10:05 

Rezerwowałem bilet na autobus przez ryanaira,otrzymałem maila od NE,czy to jest juz bilet?

National Express Ticket Number: RRA19
Ryanair Reference: NDPKSS
Route: Stansted Airport - London Victoria (Return)
Number of Passengers: 1

Outward Flight Details
Date: 03/06/2013
Departure: 06:55
Arrival: 07:55

Your transfer is applicable for the number of passengers shown above, on the specified route. Your ticket is valid for a period of 24 hours from the date/ time arrival of your flight.
Follow signs for ‘bus/coach’ when exiting Stansted Airport Arrivals. Your service will depart from the coach station. Please ask a member of staff at the coach station to direct you to your coach, for travel.
Przewóz obejmuje podana powyzej liczbe pasazerów na okreslonej trasie. Bilet jest wazny 24 godziny od daty i godziny przylotu samolotu.
Po wyjsciu z hali Przylotów lotniska Stansted Airport, prosimy kierowac sie znakami „bus/coach” („Autobus”). Autokar odjezdza z dworca autobusowego. Prosimy zapytac pracownika dworca autobusowego o droge do odpowiedniego autokaru.

Return Flight Details:

Date: 08/06/2013
Departure: 14:55
Arrival: 18:00

Your transfer is applicable for the number of passengers shown above, on the specified route. Your ticket is valid for a period of 24 hours prior to the date/ time departure of your flight.
Coach departs from London Victoria Coach Station.
Przewóz obejmuje podana powyzej liczbe pasazerów na okreslonej trasie. Bilet jest wazny 24 godziny przed data i godzina odlotu samolotu.
Autokar odjezdza z dworca autobusowego London Victoria Coach Station.

National Express Terms and Conditions.

http://www.nationalexpress.com/coach_im ... ge2011.pdf

National Express Contact Details
 Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 27 Maj 2013 09:51 

Ktoś może zna nowy kod? :)
 Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 29 Maj 2013 11:47 

Stary dziala bez zarzutu.

dj3500 napisał(a):
Po wpisaniu kodu wyskakuje: "Please may you access your link through your student union site to get your discount"

no to wlasnie robisz tak jak Cie prosza i jest 20 % znizki.
Najnowszy kod jest przez University of South Wales, i przez ich strone trzeba wejsc na link do National Express, zarejestrowac sie i wszystko gra.
Nie trzeba byc studentem.
 Relacje PM off  

[ 47 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość