Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



Wikipost
Problemy z rezerwacją lub odprawą? Spróbuj na http://legacy.ryanair.com/


 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 31 Mar 2014 18:10 

Rejestracja: 22 Sty 2014
Posty: 833
Dzięki, to nie wiem, dlaczego u mnie jest problem.
Góra
 Relacje PM off  
 
#62 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:10 

Rejestracja: 25 Maj 2012
Posty: 20
Dla potwierdzenia - u mnie również bez problemu (euroticket.pl).. :)
Góra
 Relacje PM off  
 
#63 PostWysłany: 16 Maj 2014 13:26 

Rejestracja: 13 Lip 2011
Posty: 2090
Przy próbie wyszukiwania lotów na Ryanair.com od dłuższej chwili:
"Not Found

The requested URL /system_unavailable.html was not found on this server."
_________________
"Podróżować to żyć." (H.Ch.Andersen)

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
Góra
 Relacje PM off  
 
#64 PostWysłany: 16 Maj 2014 13:30 

Rejestracja: 04 Mar 2012
Posty: 230
niebieski
:lol:
maciejwroclaw napisał(a):
Przy próbie wyszukiwania lotów na Ryanair.com od dłuższej chwili:
"Not Found

The requested URL /system_unavailable.html was not found on this server."

I już jest OK :lol:
Góra
 Relacje PM off  
 
#65 PostWysłany: 16 Maj 2014 13:31 

Rejestracja: 13 Lip 2011
Posty: 2090
mercpan napisał(a):
:lol:
maciejwroclaw napisał(a):
Przy próbie wyszukiwania lotów na Ryanair.com od dłuższej chwili:
"Not Found

The requested URL /system_unavailable.html was not found on this server."

I już jest OK :lol:

aha, zgadza się :) pewnie windows się zawiesił :)
_________________
"Podróżować to żyć." (H.Ch.Andersen)

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
Góra
 Relacje PM off  
 
#66 PostWysłany: 27 Gru 2015 22:55 

Rejestracja: 13 Cze 2013
Posty: 9
Loty: 16
Kilometry: 16 245
Witam, wczoraj napotkalam w Ryanair taki problem: rezerwując bilety, uzupelnilam juz wszystkie dane, w tym dane karty debetowej, zatwierdziłam- pokazało mi się okienko "realizacji", po czym załadowal mi się tylko nagłówek strony Ryanaira, niżej bylo tylko białe pole przez dobre 20 minut... wszystko było załatwiane niestety przy bardzo kijowym internecie, co pewnie moglo być przyczyną problemu... ale- przez to, że strona sie nie zaladowala do konca nie mam ani numeru rezerwacji, maila tez nie dostalam, pieniadze z konta nie zeszły... to z powodu weekendu? Nigdy nie mialam takiego opoznienia, nawet w weekendy...

I uprzedzając - próbowałam zarządzać rezerwacją używając danych lotu. Problem w tym, ze klikając daleh strona się nie ładuje.. i to nie tylko mi, znajomym tez nie działa prawidłowo.

Stwierdziłam, że czekam do jutra do wieczora. Jeśli kasa nie zejdzie z konta, to chyba po prostu nie została transakcja zrealizowana, nic nie zostało zakupione. Jak myślicie drodzy forumowicze? :)
Wtedy kupię bilety ponownie... tylko wlasnie nie chce nagle wylądować z czterema biletami, zamiast z dwoma.
Góra
 Relacje PM off  
 
#67 PostWysłany: 27 Gru 2015 23:02 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Kwi 2011
Posty: 1408
niebieski
Nie masz maila i kasa nie zeszła = nie masz na co czekać. Rezerwuj ponownie, zanim cena się zmieni.
Nic już z tego czekania nie wyniknie, w przypadku zatwierdzonej rezerwacji e-mail przychodzi od razu a i kasa jest też natychmiast zablokowana.
Góra
 Relacje PM off  
 
#68 PostWysłany: 27 Gru 2015 23:21 

Dokładnie, rezerwuj ponownie najlepiej przez ich starą stronę
http://legacy.ryanair.com/

ponadto w przypadku dwóch bliźniaczych rezerwacji Ryanair bez problemu ZAWSZE anuluje jedną z nich, zawsze tą drugą w kolejności rezerwowania
Góra
 PM off  
 
#69 PostWysłany: 27 Gru 2015 23:46 

Rejestracja: 13 Cze 2013
Posty: 9
Loty: 16
Kilometry: 16 245
Bardzo wam dziękuję! :) to rezerwuje :)
Góra
 Relacje PM off  
 
#70 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:48 

Rejestracja: 11 Mar 2011
Posty: 160
witam...
Wchodze na strone ryanair..... chce zakupic bilety i mi jej nie otwiera...
zmienilam przegladarki i nic...
wyczyscilam ciasteczka ... i nic....
ma ktos moze jakis pomysl co zrobvic...
z gpry dziekuje
Góra
 Relacje PM off  
 
#71 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:49 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Cze 2013
Posty: 286
niebieski
Może chwilowa niestrawność. U mnie działa.
Góra
 Relacje PM off  
 
#72 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:49 

Rejestracja: 11 Mar 2011
Posty: 160
cale popoludnie tak jest....
Góra
 Relacje PM off  
 
#73 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:51 

Rejestracja: 10 Maj 2014
Posty: 1726
Loty: 96
Kilometry: 145 319
niebieski
U mnie też działa wszystko normalnie.
_________________
http://www.ineedatrip.pl
Góra
 Relacje PM off  
 
#74 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:52 

Rejestracja: 11 Mar 2011
Posty: 160
ktos wie co zrobic...musze kupic 3 bilety na roznych trasach
Góra
 Relacje PM off  
 
#75 PostWysłany: 14 Lut 2016 20:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Maj 2014
Posty: 1199
Loty: 201
Kilometry: 322 995
złoty
Kup przez aplikację na andka
Góra
 Relacje PM off  
 
#76 PostWysłany: 14 Lut 2016 21:04 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Mar 2011
Posty: 1368
Loty: 336
Kilometry: 376 228
srebrny
U mnie działa, zmień przeglądarkę.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#77 PostWysłany: 14 Lut 2016 21:05 

może stara, ale jara

http://legacy.ryanair.com/pl
Góra
 PM off
JarekGdynia uważa post za pomocny.
 
 
#78 PostWysłany: 17 Lut 2016 22:23 

Rejestracja: 01 Gru 2012
Posty: 1023
niebieski
Chce poszukac biletow z Malty do Wrocka, one way. Wybieram destynacje wg procedury (Malta a potem Wrocław). Caly czas wyswietla sie komunikat, za nazwa lotniska (Wrocław) jest nieprawidłowa lub wchodząc przez kraj (Polske) Wrocław wcale sie nie pokazuje. Moze ktos cos doradzi, bo nic nie moge wykombinowac?
_________________
Życie jest dobre, ale dobre życie jest lepsze!
Góra
 Relacje PM off  
 
#79 PostWysłany: 17 Lut 2016 22:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 Lis 2012
Posty: 5178
Zbanowany
ryanair-dziala-wam-strona,225,88610
zaciecie-strony-ryanair,181,85556
strona-ryanair-dziala-wam-prawidlowo,18,20357
_________________
Marzy Ci się wycieczka rowerowa po Hiszpanii? Zapytaj! Coś podpowiem ;)


Ostatnio edytowany przez namteH, 17 Lut 2016 22:25, edytowano w sumie 1 raz
Góra
 Relacje PM off
01ERES uważa post za pomocny.
 
 
#80 PostWysłany: 17 Lut 2016 22:24 
Site Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 Maj 2011
Posty: 8794
legacy.ryanair.com

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Góra
 Relacje PM off
01ERES uważa post za pomocny.
 
 
 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 7 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group