Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



Wikipost
Problemy z rezerwacją lub odprawą? Spróbuj na http://legacy.ryanair.com/


 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 05 Cze 2011 12:17 

Rejestracja: 05 Cze 2011
Posty: 2
widze ze można na Was liczyć:)
dzięki za szybką odpowiedz :)
pozdrawiam
Góra
 Relacje PM off  
 
#22 PostWysłany: 20 Lip 2011 11:15 

Rejestracja: 30 Cze 2011
Posty: 224
niebieski
Weszłem właśnie na strone Ryanair i nie da się wybrać żadnych lotów nawet zmieniając destynacje.
Spotkaliście się z czymś takim ?. Co może być przyczyną ?.


Ostatnio edytowany przez krasnal 29 Lip 2016 20:49, edytowano w sumie 3 razy
wiki + zmiana tytułu
Góra
 Relacje PM off  
 
#23 PostWysłany: 20 Lip 2011 11:43 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 Maj 2011
Posty: 1939
srebrny
Ja natomiast WSZEDŁEM :-) na stronę Ryanaira i też nic nie działa, trzeba poczekac, może im system zastrajkował :-)
Góra
 Relacje PM off  
 
#24 PostWysłany: 20 Lip 2011 11:58 

Rejestracja: 18 Gru 2010
Posty: 452
a ja se wejszłem i wszystko działa
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Luźne gatki
#25 PostWysłany: 17 Lis 2011 23:34 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Kwi 2011
Posty: 1624
srebrny
Na to wychodzi, bo mi hula normalnie.
Góra
 Relacje PM off  
 
#26 PostWysłany: 18 Lis 2011 00:10 

Rejestracja: 30 Cze 2011
Posty: 224
niebieski
Mi również normalnie nie działa - wychodzi jakieś "Sprawdzanie zabezpieczeń". Co to jest ?
Góra
 Relacje PM off  
 
#27 PostWysłany: 18 Lis 2011 01:12 

Rejestracja: 15 Sie 2011
Posty: 59
Strona niby działa, niestety co chwilę się wysypuje.
_________________
Pozdrawiam
Jacek
Góra
 Relacje PM off  
 
#28 PostWysłany: 18 Lis 2011 02:35 
Moderator forum

Rejestracja: 13 Lis 2010
Posty: 2969
mi zadziałała [w ESP] powoli i z małym zawieszeniem przy ofercie Hertza,
ale poza tym ok, kupiłem

Dopis 9.22 rano -
Booking System Temporarily Unavailable
... due to essential system maintenance
...
_________________
pozdrawiam

A.



Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
Góra
 Relacje PM off  
 
#29 PostWysłany: 27 Cze 2012 22:49 

Rejestracja: 21 Cze 2012
Posty: 45
Regularnie mam ostatnio problem przy wyszukiwaniu badz odprawianiu, kominikat jest nastepujacy
Booking System Temporarily Unavailable
The Ryanair.com booking system is currently unavailable due to essential system maintenance.
We apologise for the inconvenience caused by this temporary system outage

Sprawdzilem na innym komputerze strona ryanaira wtedy dziala poprawnia (odprawy lub wyszukiwarka)
Probowalem usuwac ciasteczka, historie oraz wlaczac przegladarki od nowa, probowalem na Operze Chromie oraz IE, ma ktos jakies pomysly?
Góra
 Relacje PM off  
 
#30 PostWysłany: 03 Lis 2013 13:31 

Rejestracja: 13 Mar 2013
Posty: 40
Co sie dzieje ze strona ryanair,probuje zarezerwowac lot od wczoraj ale caly czas laduje loty,potemwyrzuca na blad,czy to tylko u mnie czy u was tez,probuje zarezerwowac zarowno z laptopa jak i z tableta i wersji mobilnej tez ale tam sa jakies koszmarnie wysokie oplaty,poradzcie cos
Góra
 Relacje PM off  
 
#31 PostWysłany: 03 Lis 2013 13:37 

Rejestracja: 06 Wrz 2012
Posty: 368
Loty: 162
Kilometry: 171 757
srebrny
U mnie wszystko działa poprawnie, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki i ciasteczka, powinno pomóc.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#32 PostWysłany: 03 Lis 2013 13:52 

Rejestracja: 13 Mar 2013
Posty: 40
Dzieki pomoglo
Góra
 Relacje PM off  
 
#33 PostWysłany: 03 Lis 2013 15:21 

Rejestracja: 27 Wrz 2012
Posty: 918
niebieski
u mnie przy wyszukiwaniu lotów na Mozilli strasznie długi mieli i w końcu dostaję komunikat, że czas został przekroczony. Czyszczenie ciasteczek nie pomogło ;( Ma Ktoś jakiś pomysł?
Na IE działa ok.
Góra
 Relacje PM off  
 
#34 PostWysłany: 03 Lis 2013 15:39 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Sie 2010
Posty: 4255
Loty: 258
Kilometry: 432 372
platynowy
na Mozilla bez zarzutu - przed momentem robilem rezerwacje
Góra
 Relacje PM off  
 
#35 PostWysłany: 03 Lis 2013 15:51 

Rejestracja: 27 Wrz 2012
Posty: 918
niebieski
kurcze, to nie wiem co się u mnie dzieje od wczoraj, ale na innym kompie też to widziałem

Załącznik:
zrzut.PNG


Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
Góra
 Relacje PM off  
 
#36 PostWysłany: 03 Lis 2013 16:34 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Lip 2012
Posty: 9996
HON fly4free
Usuń wszystkie ciasteczka Ryanair lub sprawdź na innej przeglądarce
Góra
 Relacje PM off  
 
#37 PostWysłany: 03 Lis 2013 17:14 

Rejestracja: 27 Wrz 2012
Posty: 918
niebieski
niestety usuwanie ciasteczek w Mozilli nie pomaga.
Na IE chodzi..dobrze, że chociaż tam
Góra
 Relacje PM off  
 
#38 PostWysłany: 17 Sty 2014 15:24 

Rejestracja: 05 Mar 2012
Posty: 36
Loty: 5
Kilometry: 10 533
witam,
potrzebuję pomocy ponieważ albo coś źle robię albo strona ryanaira nie działa :(
od trzech dni próbuję się odprawić online ale strona się nie wyświetla...
wylot mam w niedzielę o świcie a odprawy brak.
czy ktoś wie co się dzieje bo to nie jest sprawa mojego kompa -
nie mogę się odprawić przez innego lapka również. Jak się odprawić?
Góra
 Relacje PM off  
 
#39 PostWysłany: 17 Sty 2014 15:36 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 Maj 2011
Posty: 1939
srebrny
Wszystko działa jak należy, może cookies usuń
Góra
 Relacje PM off  
 
#40 PostWysłany: 17 Sty 2014 16:32 

Rejestracja: 05 Mar 2012
Posty: 36
Loty: 5
Kilometry: 10 533
nie działa kochany :(
po kliknięciu "odprawa online" pojawia się piękna niebieska strona RYANAIR thats all
próba zrobienia odprawy przez iphona skończyła się tym samym...tam nie ma cookies
co robić?
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group